HABERLER>POLİTİKA
22 Ağustos 2015 Cumartesi - 13:22

AK Parti’de ‘danışma’ zirvesi, Zeybekci’den bombardıman!

İl Teşkilatı’nın 51.Danışma Meclisi Ekonomi Bakanı Zeybekci’yi ağırladı. Önemli mesajlar veren Zeybekci, “Bu şehirle ilgili AK Partililer dışında bir tane sevda gördünüz mü? Bir tane proje gördünüz mü?” dedi. Ekonomi Bakanı ayrıca kriz söylentilerini sert sözlerle eleştirdi ve erken seçim için ‘Sürüye sürüye seçime götüreceğiz’ çıkışı yaptı.

AK Parti’de ‘danışma’ zirvesi, Zeybekci’den bombardıman!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ -  AK Parti İzmir Teşkilatı erken seçim süreci çalışmaları kapsamında ilçe danışma meclislerinin ardından 51.İl Danışma Meclisi için bir araya geldi.

Swiss Otel Smyrna Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.


 
ŞEHİT BABASI DA TOPLANTIDA
Öte yandan Şırnak'ta şehit olan Abdulkadir Pektaş'ın İzmir’de oturan babası Celal Pekdaş ve iki kardeşi de danışma meclisi toplantısında yer aldı. Acılı babanın salonda anons edilmesi sonrası “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atıldı.

Toplantının basına açık bölümünde konuşan İl Başkanı Bülent Delican ülkede son dönemlerde yaşanan şiddet olaylarına değinirken koalisyon çalışmaları ve İzmir’deki Suriyelilerin durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
BARIŞ VE HUZUR İÇİN ÇOK EMEK VERDİK
Delican, “Coşkumuz çok, yüreğimiz taşıyor. Hak etmediğimiz sonuçlar aldık. Ülkemizde şehitlerimiz var. O yüzden bu coşkuyu hem şehitlerimiz hem ülkemizin geleceği için sandığa saklayalım. Ülkemiz gerçekten önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreçte baldıran zehri de olsa ‘ben bu sorunu çözmeye ant içtim’ diyen cumhurbaşkanımız bu ülkeye barışı, huzuru getirmek için büyük emekler verdi. Hepimiz çok çalıştık ama şer odakları bu ara dönemi fırsat bilip tekrar bu işe başladı. Bu ülkenin kardeşlik problemi, gelecek, problemi yok. Bu ülkenin sınırları kanla, Mehmet’le anıldı. Çanakkale de Kürt, Laz Çerkez bu vatan için çarpıştı. Bu terör örgütü denen şey bunu yıkmak için elinden geleni yapıyor. 13 yıllık iktidarımızda bunu başaramadılar. Şu anda son atımlık bir barutları var, onun için uğraşıyorlar. Biz çok bedel ödedik. Bu toprakları kimseye yar etmeyiz” dedi. 
 
ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK
Yoğun bir hükümet kurma dönemi geçirdiklerini söyleyen Delican,  “Başbakanımız gecesinin gündüzüne kattı. Elinden geleni yaptı. Tüm liderlerle görüşebilen tek lider... Onun çabalarını çok önemsiyorum. Biz Avrupa ülkelerinde tek başına iktidara yeten yüzde 41’i almışken parlamentomuzda koalisyon olacağı için biz buna tamam dedik. Gereken çalışmayı gerçekleştirdik. Ama diğer siyasi partiler bundan sonra kaç seçim olursa olsun muhalefet ve koalisyona tabi olacakları halde birinci partiymiş gibi havaya girdiler ve görüşmeleri çözümsüzlüğe tıkadılar.  Biz şimdi halkımıza gidiyoruz. Sandıkta diyeceğiz ki, ‘elimizden geleni yaptık. Başarıdan başarıya koştuk. Kimsenin aklının alamadığı şeyler yaptık. Biz geçmişimizde bunu yaptık. Gelecekle ilgili de 2023, 2053, 2071 dedik. Biz bu işe hazırız…” ifadelerini kullandı.


 
O DAĞLARI BAŞLARINA…
Geride kalan 7 Haziran seçimlerine ilişkin konuşan Delican, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın tartışılan sözlerine de gönderme yaptı. Delican, “Bu seçimde çok büyük tiyatrolar vardı. Biri eline sazı aldı barış ve kardeşlik naraları atarken perde arkasında nasıl eli silahlı beyaz gömlekli katiller olduklarını gördük. ‘Arkamızı PYD’ye, dağa yasladık’ dediler. O dağları başlarına yerle bir etmeyi biliriz. Bu ayrışmaya bu yalana gelmeyeceğiz. Bu ülkede terör problemi var. Terörü yapan kim olursa olsun devlet tarafından cezalandırılır. Buna bir ideoloji takmaya çalışıyorlar. Bugünler geçecek. Bu seçimden güzel bir sonuç alacağız.  İzmir’de çok iyi sonuçlar alacağız. Oy oranlarıyla ilgili konuya hiç takılmayın. Bu iş uzun vadelidir. İzmirlilere kendini ifade etmekte teşkilatlarımız büyüdükçe faydalı olacağız. Ulaşamadığımız büyük kesim var. Daha çok insana ulaştığımızda bu iş çok zor değil. Sandıklarımızı bu süreçte çok daha fazla sahiplenmeliyiz. Bu seçimde baya bir iyi sonuç almıştık. Biz sahip çıktığımızda iyi sonuçlar alacağız” diye konuştu.
 
SURİYELİLER BİZİM DOST KÖPRÜMÜZDÜR
İzmir’de giderek tırmanan Suriyeli krizi hakkında da konuşan Delican, “Konuya 3 hafta önce müdahale ettik. AFAD başkanı geldi valiliğimizin çalışmaları oldu.  Bu konu üzerinden siyaset yapanların da ağzını kapadık. Bu insanlar yurtlarından edildi. Halinden anlamalıyız. ‘Türkiye bunlara çok para harcıyor’ diyorlar. Suriyeli iş adamları İstanbul’da milyarlarca dolarlık iş yapıyorlar. Bu insanların yaptıklarını küçümsemeyelim. Bunlar bizim dost köprülerimiz. Bu savaş bittiğinde yapılan iyilikleri unutmayacak” dedi.
 
SİZ NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ YAHU?
AK Parti İl Başkanı geride kalan haftalarda olduğu gibi İzmir’de kurulan Barış Bloku’na destek veren CHP’li vekillere de yüklendi. Delican, “Terörü lanetlemeyen bir partiyle CHP milletvekilleri kalktı Barış Bloku’na katıldı. Biz sükunetimizi bozmayıp hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletvekillerimizle teröre karşı dik duralım dedik bu milletvekillerini kınadık. Kalktılar bize cevap verdiler. Laikliği, Atatürkçülüğü, Cumhuriyetçiliği kullandılar tutmadı. Şimdi kalktılar İzmir’de bunu kullanmaya çalışıyorlar, bu da tutmayacak. Vatandaşımız neyin ne olduğunu çok iyi gördü. Gereken dersleri alacaklar. İl başkanlarına teröre karşı birlik çağrısı yaptım kalktılar ‘gerilla ölmesin’ dediler. Siz neden bahsediyorsunuz yahu?” diye konuştu.


 
BU MİLLET HİÇ ACİZ KALMADI
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de toplantıya sert mesajlarıyla damga vurdu. Söze son dönemde artan üzerinden birlik vurgusu yaparak başlayan Zeybekci, “Bu vatan ülke bayrak devlet hepimizin. Bunu bana Diyarbakır’da kasketli bir Mehmet Amca söyledi. Milyonlarca şehit verdik ama aman demedik. Teslim olmadık. Kimliğimizden asla vazgeçmedik. Çanakkale’de, Allahuekber dağlarında, Yemen’de, Trablusgarp’ta birlikte şehit olduk. İzmir’de düşmanı beraber denize döktük.  Ne yaparlarsa yapsınlar bu topraklardan bir çakıl taşı bile koparamayacaklardır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan biraz sustu zannettiler ki çaresizliğinden. Bu ülke aç kaldı susuz kaldı ama hiç aciz olmadı. Sadece kardeşliğe olan açlık ve susuzluğumuzdur.  Acaba birlik ve beraberliğimiz gerçekleşir mi? Acaba bu hastalığı vücuda zarar vermeden nasıl iyileştirebiliriz derdindeydik. Bunu aciziyet sandılar. Şimdi gördüler acizlik neymiş? Yeri göğü başlarına yıkacağız. Katillerin başındaki Karayılan, Cemil Bayık’ı cehennemin dibine dahi kaçsa bulup getireceğiz! Bu millet ‘Canım kardeşim’ dedi mi yer gök bırakmaz. Ama hain dediğin de yer gök bırakmaz. Lağım faresi gibi Irak, Suriye derinliklerine kaçtı. Kaç kaçabildiğince dönüp geleceksin bunun hesabını millet soracak” ifadelerini kullandı.
 
BAŞKA HESAPLARIN MI VAR?
Koalisyon görüşmelerine değinen Zeybekci, MHP’ ye yüklendi. Zeybekci “Bu millet kimin samimi olduğu gördü. MHP’nin önüne 5 alternatif koyduk. Hepsine hayır dedi. Sen ‘bedenimizi taşın altına koyarız’, ‘CHP’yle görüşmelerini bitir gel konuşalım’ demedin mi? Hayır demek için mi bunları söyledin? Yoksa başka görüşeceğin kimse, göreceğin hesap mı vardı? Biz bunlara takılmayıp işimize bakacağız. Bizim yolumuz uzun hedeflerimiz var. Bizim İzmir, Ege sevdamız var. Ülkenin her noktasına ayrı sevdalıyız” dedi. 
 
AK PARTİ DIŞINDA BİR SEVDALISI GÖRDÜNÜZ MÜ?
Zeybekci hükümet olarak İzmir için yaptıklarından da bahsetti. Zeybekci, “Bu şehirle ilgili AK Partililer dışında bir tane sevda gördünüz mü? Bir tane proje gördünüz mü? Biz İzmir’e geliyoruz hayallerimizi projemizi, Ege sevdamızı anlatıyoruz. Bir daha gelişimizde somut adım atmış olarak geliyoruz. İzmir Ege’nin başkenti olmak zorundadır. İzmir tek başına İzmir olamaz. Muğlasız, Uşaksız, Balıkesirsiz, Manisasız bir anlam ifade etmez. Tamamıyla beraber bir Ege ve başkent olmalıdır. İzmir serbest bölgeler şehri olsun dedik. Bir daha geldiğimizde somut adımla geldik. Dün ESBAŞ’ın arazisini 600 dönüm daha arttırdık.  22 bin çalışanı 2 buçuk milyar ihracat olan yere 5 bin kişi daha ilave yaptık. Enerji alt yapısıyla ilgili artık bir merkez haline geliyor. Aliağa’yı da kuruyoruz. Başkalarından hiç bunları duydunuz mu? Dün Çeşme’deydik. İzmir’in turizmle ilgili önde gelen problemlerinin tamamını belediyecilik kararlarıyla çözebilirsiniz. Ama parmak dahi kıpırdatılmıyor. Eleştirmek için söylemiyorum. 7 yıl belediye başkanlığı yapmış biri olarak söylüyorum. İzmir’in belirli bölgelerini turizm gelişim bölgesi ilan ettiğiniz anda biz de bakan olarak en büyük teşvikleri verebiliyoruz. Plan yapmaları ve meclisten geçirmeleri yeter. Bir adım dahi atılmıyor. Lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar. Onların derdi yok. Davası, sevdası yok. İzmir tıkandı kaldı açılamıyor. Bununla ilgili çözümleri kim getiriyor? AK Parti getiriyor. Ankara -İzmir hızlı trenini kim yapıyor? İç hatlar terminalini kim yapıyor? Siz yapıyorsunuz. Yetmez. İzmir’i Antalya hızlı tren otoyoluyla kim bağlıyor? Siz, bu ülkenin sevdalıları bağlıyor. 81 ilde 78 milyon vatandaşın huzurunda başı dik alnı açık hizmet etmenin gururuyla aslan gibi dolaşacak tek parti AK Parti’dir” ifadelerini kullandı.


 
KRİZLERDE KAL Kİ KEFEN PARASI BULAMAYASIN
Zeybekci CHP’ye sert eleştirilerde bulundu. Zeybekci, “Bir parti düşünün hedefi var, tek başına iktidara gelmemek. Böyle bir ideoloji, anlayış olabilir mi? İçleri güçleri olumsuzluk. Yap dersin, yapmaz. Bırak yapayım dersin bırakmaz yapmaz. İzmir bunun en güzel örneklerinden biridir. Mahkemeler davalar dolu İzmir için. Bunu buraya yapalım dersin olmaz. Ama millet bunları olur yapmayı bilir. CHP’nin tek mantığı diğerinin başarısız olmasıdır. Kendinin başarılı olmasıyla ilgili bir şeyleri yoktur. Tek dertleri AK Parti başarılı olmasın, yapamasın. AK Parti insin biz çıkalım değil. İnsin biz de bir şeyler yapalım. Yapmak, proje geliştirmek, başarılı olmak diye bir dertleri yok. Mantık ve genetiklerine aykırıdır. Son dönemde bedduacılarla bir araya geldiler. Türkiye harap olsun, ekonomik krizlere kalsın diye yerlerde sürüne sürüne dua ediyorlar. Türkiye eskisi gibi olsun istiyorlar. Kanını emenler aynıları... 2002 öncesi 100 liralık vergini 86 lirası faize gidiyordu. Yani yurtdışına gidiyordu. Şimdi 100 liranın 13 lirası faize gidiyor biz ona bile razı değiliz. Aynı günler geri gelsin istiyorlar. Milli gelir o zaman 200 milyar dolardı şimdi 800 milyar dolar. Namerde, İMF’ye muhtaç olsun, dünya bankasından ekonomi bakanı gelsin istiyorlar. Türkiye’de şu an kriz için tek bir neden söyleyemezler. Kriz çıkacak diyorlar. Hay krizlerde kalasın sen emi. Ülke değil ama sen kal ki kefen parası bulamayasın” diye konuştu.
 
SÜRÜYE SÜRÜYE SEÇİME GÖTÜRECEĞİZ!
Yapılacak seçim için de konuşan Zeybekci, “CHP restorasyon hükümeti diyor. Restorasyon tamirat ve tadilat demektir. 13 yıldır onarılacak bir şey mi var? Saf mıyız biz? AK Parti’nin olmadığı bir çözüm var mı? Ama millet dedi ki yanına birini al bununla uzlaş. Bizde saygı duyduk. İlk gün ne dediysek onu dedik. Şart falan koymadık. Tek şartımız, ‘vatan, bayrak, millet, devlet’ dedik. Bunun dışında her şey konuşulabilir. Sürüye sürüye seçime götüreceğiz. Milletin karşısına oturtacağız” ifadelerini kullandı.
 
DEMİRTAŞ ÇIKIŞI: KIVIRMA
Zeybekci, İzmir’e gelerek bir dizi temasta bulunan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a da yüklendi. Zeybekci, “İzmir’i bir kere kandırdı. Yine kandırmaya gelmiş. ‘Barış’ diyor. Ağzının ucuyla PKK’ya terör örgütü de, katil de. Bir kere öyle bir şey de ki insanlar ‘hah şimdi oldu’ desin. Kıvırma! Bir kere samimiyetini göster. Hain ahtapotun en vahşi kolu olan PKK’yı güvercin şeklinde pazarlayanlara da diyorum ki ne olur yapmayın” dedi.
 
AK PARTİ TEK DİNAMİK SİYASİ UNSURDUR!
AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan seçimlerin ardından yaşanan süreç için açıklamalarda bulundu. Turhan, “Seçimlerin ardından Türkiye bir gerçekliğe uyandı. O gerçeklik, AK Parti’nin tek dinamik siyasi unsur olduğudur. AK Parti sadece yüzde 41’le birinci parti olmadı ikinci ve üçüncü partinin toplamı kadar oy alarak tartışmasız seçimin galibi olduğunu tarihe kaydetti. Seçimden sonra arkadaşlarımızda hafif bir burukluk vardı. ‘Birinci parti çıktık, iki ve üçüncü parti kadar oy aldık. Neden memnun değilsiniz?’ dediğimde cevap şuydu; Çünkü geçmişteki başarımızla kendimizi mukayese ediyoruz… Yarışarak rakip olmayınca insan kendiyle yarışır.  Meclis başkanlığı seçimi ilk sınavımız oldu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir çatı kuruldu. O çatı çöktü. Meclis başkanlığında da bir blok inşa etmeye çalıştılar o blokta dayanamadı ve yıkıldı. Temeli sağlam olmayan, milletin tarihine, değerlerine isnat edilmeyen hiçbir yapı Anadolu- Rumeli coğrafyasında ayakta kalamaz. AK Parti kökleri mazide gözleri ufukta olan Türkiye’yi Türkiye yapan değerlere barışık yegane dinamik bir unsur olduğunu ortaya koydu” dedi.


 
SÜREÇ AK PARTİ’NİN ÖNEMİNİ ORTAYA KOYDU
Turhan koalisyon görüşmelerine ilişkin de konuştu. Turhan, “Başbakanımız CHP’ye üzerinde anlaşılan konularla sınırlı kısa süreli hükümet kurma teklifi götürdü. Türkiye’nin büyük sorunları var. AK Parti en makul teklifi onlara götürdü. Türkiye’nin hayrına bir netice doğmadı. MHP ile de ‘gelin hükümet kuralım’ dedik. ‘Siz başka siyasi partilerle hükümet kurun’ dedik ona da ‘hayır’ dediler. Kısa süreli seçim hükümeti, azınlık hükümetimizi ne götürdüysek hayır dediler. ‘Seçime gidelim’ dedik ona da hayır dediler.  Terör olaylarının artmasını AK Parti’nin seçim hırsına ve Cumhurbaşkanımızın başkanlık sistemi için değerlendirmeye çalışan bir zihin fukaralığını hayretlerle izliyorum. Bunları kimin yaptığı ortada değil mi? Kimin hain pusular kurduğu, güvenlik güçlerini şehit ettiği ortada değil mi? Bu olayların karşısında tepkisiz kalamazdık. Hükümetimiz en doğru ve isabetli kararla hareket etmeye başladı. 22 Temmuz öncesi ortam ortadan kalkmıştı. Millet bu örgüte çok büyük bir imkan tanımıştır. Onlar meclisin altında terör propagandası yaptılar. Silahlı kuvvetlerimiz Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin tepkisini en sert ve şiddetli şekilde ortaya koydu. Dün 771 terörist ölü ele geçirildi. Bundan sonra terör örgütü kayıtsız şartsız teslim olana, silahları gömene, ülkemizi terk edene kadar gerekli cezayı görmeye devam edecektir. Bu süreç AK Parti’nin, Türkiye’nin istikrarı için önemini ortaya koymuştur. AK Parti Türkiye’nin çimentosudur” diye konuştu.

 
Alaşehir’de feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı
 
Pınar Karşıyaka’ya bakanlıktan büyük ödül
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa Yıldırım 23 Ağustos 2015 Pazar 07:06

Muhteşem bir danışma meclisi bu danışma meclisi bize şunu gosterdi AK partililer sy il bş ve ekibine sahip çıkmış ve sy il bş rüstünü isbat edip bundan sonraki tartışmalara lüzüm bırakmiyacak şekilde mesajını vemiştir bu guzel günü bize ysşatan sy İL BŞ VE TEŞ.BŞ SY MİMAR ABDURRAHMAN TOSUNA VEDE DİYER EKİP ARKADAŞLARINA TEŞ EDERİZ

Yorumu oyla      13      8  
egeden 23 Ağustos 2015 Pazar 00:28

Bir kişi de çıkıp suriyeliler için neden izmir diye sormuyor? hepsini İzmire yönlendirdiler. bodrumdakiler. antalyadakiler hepsi izmire geldi!Doğuda sosyo kültürel yapısı çok daha uygun olan şehirler var neden izmire yönlendirdiniz? Ayriyetten bahsettikleri projelerin hiç biri başlamadı . demişlerki iç hatlar terminali ! iç hatlar terminali yap işlet devret modelidir ve bir TAV projesidir devlet ile tek alakası yap işlet devrettir.turizm bölgelerinden bahsediyorlar! 12 yıldır neredeydiler. Turizm için çeşmede arındırılmış ve türk vatandaşlarının bile pasoport ile girebilecegi bölge projesi var ! bundan bahsediyorlar ise. İzmir topragında turizm gelişsin diye pasaport istemek. Oy oranınızı %15 lere çekmekten başka bir işe yaramaz. Yazacak çok şey var ama ....

Yorumu oyla      14      7  
why ? 22 Ağustos 2015 Cumartesi 23:14

Bakan hakli. Izmir Ankara hizli Trenini yapmayan Kocaoglu sucludur. Ayrica Ic hatlar terminalide Kocaoglunun sorumlulugundayken kilini kipirdatmamistir.Diyarbakirda, Elazigda hizli Tren yoksa suclusuda tabiiki Kocaogludur. Netekim Bakanlik, yan gelip yatma yeridir.

Yorumu oyla      14      7  
22 Ağustos 2015 Cumartesi 22:24

herkese genel sağlık sigortası borcu çıkıyor.çalışmayan iş bulamayan insandan para alınır mı.çocuk iş bulamıyor babasının veya annesinin maaşına haciz geliyor.

Yorumu oyla      15      7  
M.Ahmet TATAR 22 Ağustos 2015 Cumartesi 20:15

İl Danışma Meclisimiz çok verimli geçmiştir. İlimize hayırlara vesile olacağına olan inancım ile birlikte Sayın B.DELİCAN ve Sayın A.TOSUN'a ve de emeği geçen her kademedeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Yorumu oyla      15      18  
Hüseyin Ahmetoğlu 22 Ağustos 2015 Cumartesi 17:55

mükemmel bir il danışma gerçekleşmiş bulunmaktadır.teşkilatın birliğini beraberliği sağlıyan il.bşk.sn. Bülent Delican ve teşkilat bşk. sn.ABDURRAHMAN TOSUN a teşekkürlerimi sunuyorum.İşte AK parti ruhu böyle canlanacak böylesi bir ruh ile hareket ederse başarı kaçınılmaz.Birliğimizin daim olması dileği ile taşlar yerinde oturuyor inşaallah

Yorumu oyla      17      19  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demirtaş İzmir’den PKK’ya seslendi: Amasız, ancaksız…
HDP Eş Genel Başkanı artan terör olayları ve erken seçim gündeminin gölgesinde ...
CHP İzmir’de şaşırtan kararın perde arkası!
CHP Genel Merkezi İzmir İl Başkanlığı’nın talebi üzerine delege seçimlerini ...
Yeni iddia: AK Parti, CHP ve MHP'li muhaliflere gidebilir!
Seçmene 'HDP ile mecburdum' mesajı vermek isteyen Davutoğlu, kabinede ...
 
CHP’de eski vekilden seçimleri durdurma kararına sert tepki
CHP İzmir Eski Milletvekili Ersin, delege seçimlerinin 7 günlük maratonun ...
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘çivili’ tepki!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 1 Kasım'da ...
Meclis’te en kısa mesai rekoru: 22 saatlik vekiller!
Meclis bu dönem 8 toplantı yaptı, yeni seçilen 369 milletvekili toplam ...
 
Devletin zirvesini buluşturacak düğün
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül, bu akşam İstanbul'da ...
Flaş! CHP İzmir’de delege seçimleri durduruldu
İl Başkanlığı Genel Merkez’le istişare yaparak takvimi durdurdu. Buna ...
AK Parti İzmir’den şehitler için mevlit ve lokma
Son günlerde artarak devam eden terör olaylarını lanetleyen AK Parti İzmir ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva