HABERLER>POLİTİKA
7 Eylül 2021 Salı - 09:47

AK Gençlik'in başkanı İnan, Millet İttifakı'na yüklendi: Siz mi sınırı, namusu bize öğreteceksiniz?

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Bergama ilçesinde katıldığı program da Millet İttifakı'nı hedef aldı. Parti binalarına asılan "Sınır Namustur" pankartları üzerinden konuşan İnan, "Genel merkez binalarına, köprülere 'Sınır namustur' diye pankartlar astılar. Sosyal medyada bunları paylaştılar. Siz son seçimlerde HDP ile ittifak yapmış bir partinin mensuplarısınız. Selahattin Demirtaş'a özgürlük için nutuklar atan bir partisiniz. Siz mi bize sınırı öğreteceksiniz? Siz mi bize namusu öğreteceksiniz" dedi.

AK Gençlik in başkanı İnan, Millet İttifakı na yüklendi: Siz mi sınırı, namusu bize öğreteceksiniz?

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "Cumhurbaşkanımız bize güveniyor. Çünkü gençlik kollarından yetişen bir siyasetçi. Siyasete gençlik kolları başkanlığından başladı. Cumhurbaşkanımız o günlerden bugünleri hayal etti. O günlerden bugünleri tasarladı ve inanarak yoluna devam etti. Biz dünya ve Türk demokrasi tarihine adını altın harflerle yazdırmış, mührünü basmış bir liderin gençlik kollarıyız. Böyle bir lidere böyle bir gençliğiz. O nedenle partimiz her iki kişiden birinin oyunu almış çok güçlü bir parti." dedi.

İnan, AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı tarafından sağlık merkezi Asklepion ören yerinde organize edilen "İzmir Gençlik Buluşması" söyleşisinde Bergama halk oyunları gösteriminin ardından yaptığı konuşmada 30 ilçeden gelen gençlerle bu tarihi mekanda buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Gençlerle beraber 15 Temmuz'da güçlü bir mücadele örneği gösterdiklerini ifade eden İnan, "Biz 15 Temmuz gecesi cumhurbaşkanımız liderliğinde 27 Mayıs zamanı açılan o parantezin içine sığdırılan tüm antidemokratik süreçleri, tüm darbe senaryolarını 15 Temmuz gecesi kapattık. Buradaki AK gençlik başta olmak üzere bu memleketin gençliği, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ölümüne ölümüne dedik. Biz o gün büyük bir organizasyon ve yönetim biçimiyle, bu memleketin gençliği kendini siper ederek vatanına, milletine, devletine sahip çıktı." diye konuştu.

Muhalefetin kendilerine yapmış olduğu eleştirilere de cevap veren İnan, "Son zamanlarda ana muhalefetin başını çektiği bir kampanya aldı başını gidiyor. Son günlerde 'Sınır namustur' diyorlar. Genel merkez binalarına, köprülere 'Sınır namustur' diye pankartlar astılar. Sosyal medyada bunları paylaştılar. Siz son seçimlerde HDP ile ittifak yapmış bir partinin mensuplarısınız. Selahattin Demirtaş'a özgürlük için nutuklar atan bir partisiniz. Siz mi bize sınırı öğreteceksiniz? Siz mi bize namusu öğreteceksiniz. Biz bunlara fırsat vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanımız bize güveniyor"
Tüm gençlik kolları teşkilatı olarak 2023 seçimlerine iyi hazırlanacaklarını belirten İnan, İzmir'de 2023 seçimlerinde iyi bir sonuç alacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımız bize güveniyor. Çünkü gençlik kollarından yetişen bir siyasetçi. Siyasete gençlik kolları başkanlığından başladı. Cumhurbaşkanımız o günlerden bugünleri hayal etti. O günlerden bugünleri tasarladı ve inanarak yoluna devam etti. Biz dünya ve Türk demokrasi tarihine adını altın harflerle yazdırmış, mührünü basmış bir liderin gençlik kollarıyız. Böyle bir lidere böyle bir gençliğiz. O nedenle partimiz her iki kişiden birinin oyunu almış çok güçlü bir parti." dedi.

İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gençlik buluşmalarını gerçekleştirmeye devam edip gençlerle birlikte üzerine düşen görevleri yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

"2023 seçimlerinde İzmir'de birinci parti olacağız"
Söyleşide söz alan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini ifade ederek, "Hep beraber sınavlarımız var. 2023, 2024 var. Bunlara hazır olmalıyız. Hep söyledik, devamlı söylüyoruz. O hedefimize adım adım ilerliyoruz. 2023'te sayın Cumhurbaşkanımız bir daha Cumhurbaşkanı olacak. Ondan kuşkumuz yok. Ama bir hedefimiz daha var. İzmir'de birinci olacağız. AK parti 2023'te İzmir'de birinci parti olacak. İçinde Tire'nin, Ödemiş Foça ve Dikili'nin de olduğu birçok ilçeyi kazanarak büyükşehiri kazanacağız. Bu doğrultuda gençlerimizle çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu

Programa, AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile MKYK ve partinin gençlik kolları üyeleri katıldı.

Etkinliğin ardından Eyyüp Kadir İnan ve protokol üyeleri gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (AA)

 
DEÜ'den kurtuluşa yakışan program
 
EFEST'e coşkulu start
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oğuz Kaan 7 Eylül 2021 Salı 23:38

Genç kardeşime soruyorum Hudut Namustur ifadesinden neden rahatsız oldunuz? Hudut Namustur yazan gençleri neden apar topar gözaltına alıp adli kontrol şartı ile salıverdiniz? Hudut Namustur pankartı asan gençlerden Semih'i evinin önünde neden dövdürdünüz? Dövenleri neden serbest bıraktırdınız? Hudut Namustur pankartı asan Ahmet'i kaçırıp zorla video çektirip Buğra Kavuncu hakkında iftira atmaya zorladınız? TCK'ya göre 20 yıl hapis cezası gereken zorla alıkoyma ve hürriyeti tahdit suçlarını işleyenler savcılık ifadelerinde bariz şekilde belli iken neden gözaltına bile alınmadılar?

Yorumu oyla      3      3  
TC misafir 7 Eylül 2021 Salı 21:22

Be güzel kardeşim karşı tarafı hdp ile işbirliği yapmakla suçluyorsun tamam anladık ama benim anlamadığım karar açıklarken "Türk Milleti Adına" diyerek tüm ulusun adaleti adına karar veren hakimleri neden terör örgütü üyelerinin ayaklarına kadar götürüp Türk Milleti'nin itibarını ayaklar altına aldınız. Bugün bunu söyleyen dün bu yaşanmışı hatırlamazsa yarın bu kafadaki bir insan halk için nasıl faydalı bir siyaset yapabilir? Dününü bilmeyen insan yarınlar için ne yapabilir?

Yorumu oyla      4      3  
gazo 7 Eylül 2021 Salı 13:41

Bu arkadaş yaşı çok genç herhalde çözüm sürecinde pkk ile masaya kim oturdu,sınırdan pkk lıları kim geçirdi,suriyelileri gevgir gibi sınırları açan kim ?Sen önce haddini bil halka hala yalan söylemekten utanmıyorsunuz.Siz bittiniz artık gidiyorsunuz.

Yorumu oyla      9      3  
metin 7 Eylül 2021 Salı 12:57

hastasıyız bu konuşma tarzının :) siz mi bize öğreteceksiniz, siz mi bize vıdı vıdı.. Ülke gündeminde bu boş ifadelere alıştık da izmir'e yakışmıyor..

Yorumu oyla      17      3  
Bu konuda bilgilenmek istiyoruz? 7 Eylül 2021 Salı 12:48

Özgeçmişine göre evli ve 2 çocuklu imiş: Nerede çalışıyormuş? Kaç para maaş alıyormuş? Bu işe nasıl girmiş? Başka nerelerden maaş huzur hakkı , prim, burs vb maddi kaynak alıyormuş? Bir işte çalışıyorsa işe devamını gösteren belgeleri var mıdır?

Yorumu oyla      17      3  
Birol DOYRANLI 7 Eylül 2021 Salı 12:15

Bu ne konuştuğunu bilmeyen genç kardeşimize hatırlatmakta fayda var. HDP ile pazarlık masasına oturanlar, Barzani'yi genel kurultay'larında konuk eden, Osman Öcalan'ı TRT ye çıkaran, Apo'nun mektubunu hem Türkçe hem Kürtçe Diyarbakır mitinglerinde okutan kendileri. Ayrıca, madem sınır namustur söylemini şiar edinmişler, Afganlar ellerini kollarını sallaya sallaya sınırlarımızı nasıl kevgire döndürmüşler? Bize bunu anlatmadan önce aynaya bakmasını tavsiye ederim.

Yorumu oyla      19      3  
Bülent ışık 7 Eylül 2021 Salı 12:05

Tire,Ödemiş, Foça ve Dikili' yi kazanmakta var ama Torbalı, Selçuk, Menderes ve Kemalpaşa gibi yerlerde olduğu gibi Bergama,Aliağa,Kınık ve Kiraz'ı kaybetmekte var.

Yorumu oyla      22      3  
Serkan Atıcı 7 Eylül 2021 Salı 11:41

Akp İzmir de 1.nci parti olacakmış ne güldüm ya kargalar bile gülüyor size. Artık gitme zamanı Genç nesil artık bu hükümeti istemior yobazsınız

Yorumu oyla      14      3  
Mustafa kılıç 7 Eylül 2021 Salı 11:33

Bak senle hele izmir de birinci parti olacaklarmış Karışmayın ağama bizimle eğleniyor

Yorumu oyla      12      3  
7 Eylül 2021 Salı 11:25

:))) işkembeden sallamak deyiminin örneği.

Yorumu oyla      13      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... Düşünerek konuşanın hali başka!
Mehmet KARABEL yazdı... Düşünerek konuşanın hali başka!
İYİ Partili Dervişoğlu, İzmir'de 2023 için iddialı konuştu: Adayımız seçimi rahatlıkla kazanacak
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Aday şudur budur tartışmasına ...
Beko: Madem büyüme var, o zaman neden bu kadar işsizimiz var!
Tek adam yönetiminin, halka yansımayan 'büyüme' yalanları ve siyasi saplantıları ...
 
İYİ Partili Çıray 'taksitle vatandaşlık iddiası'nı Meclis'e taşıdı!
İYİ Parti İzmir Milletvekili, Genel Başkan Başdanışmanı ve aynı zamanda ...
CHP İzmir'den AK Parti'ye 'emsal artışı' çıkışı: Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!
İzmirli depremzedelerine emsal artışı talebi konusunda AK Partili bazı ...
Ümit YALDIZ yazdı... Doğru aday (2)
Ümit YALDIZ yazdı... Doğru aday (2)
 
Erdoğan: Yüz yüze eğitime devam etmekte kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı’nda ...
CHP Tanju Özcan için kararını verdi
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın uyarılması ...
Kabine toplantısı bugün: 4 önemli gündem!
Kabine bugün toplanarak başta yüz yüze eğitim, salgınla mücadele, Afganistan’daki ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva