YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Oğuz Kaan 7 Eylül 2021 Salı 23:38

Genç kardeşime soruyorum Hudut Namustur ifadesinden neden rahatsız oldunuz? Hudut Namustur yazan gençleri neden apar topar gözaltına alıp adli kontrol şartı ile salıverdiniz? Hudut Namustur pankartı asan gençlerden Semih'i evinin önünde neden dövdürdünüz? Dövenleri neden serbest bıraktırdınız? Hudut Namustur pankartı asan Ahmet'i kaçırıp zorla video çektirip Buğra Kavuncu hakkında iftira atmaya zorladınız? TCK'ya göre 20 yıl hapis cezası gereken zorla alıkoyma ve hürriyeti tahdit suçlarını işleyenler savcılık ifadelerinde bariz şekilde belli iken neden gözaltına bile alınmadılar?

Yorumu oyla      3      3  
TC misafir 7 Eylül 2021 Salı 21:22

Be güzel kardeşim karşı tarafı hdp ile işbirliği yapmakla suçluyorsun tamam anladık ama benim anlamadığım karar açıklarken "Türk Milleti Adına" diyerek tüm ulusun adaleti adına karar veren hakimleri neden terör örgütü üyelerinin ayaklarına kadar götürüp Türk Milleti'nin itibarını ayaklar altına aldınız. Bugün bunu söyleyen dün bu yaşanmışı hatırlamazsa yarın bu kafadaki bir insan halk için nasıl faydalı bir siyaset yapabilir? Dününü bilmeyen insan yarınlar için ne yapabilir?

Yorumu oyla      4      3  
gazo 7 Eylül 2021 Salı 13:41

Bu arkadaş yaşı çok genç herhalde çözüm sürecinde pkk ile masaya kim oturdu,sınırdan pkk lıları kim geçirdi,suriyelileri gevgir gibi sınırları açan kim ?Sen önce haddini bil halka hala yalan söylemekten utanmıyorsunuz.Siz bittiniz artık gidiyorsunuz.

Yorumu oyla      9      3  
metin 7 Eylül 2021 Salı 12:57

hastasıyız bu konuşma tarzının :) siz mi bize öğreteceksiniz, siz mi bize vıdı vıdı.. Ülke gündeminde bu boş ifadelere alıştık da izmir'e yakışmıyor..

Yorumu oyla      17      3  
Bu konuda bilgilenmek istiyoruz? 7 Eylül 2021 Salı 12:48

Özgeçmişine göre evli ve 2 çocuklu imiş: Nerede çalışıyormuş? Kaç para maaş alıyormuş? Bu işe nasıl girmiş? Başka nerelerden maaş huzur hakkı , prim, burs vb maddi kaynak alıyormuş? Bir işte çalışıyorsa işe devamını gösteren belgeleri var mıdır?

Yorumu oyla      17      3  
Birol DOYRANLI 7 Eylül 2021 Salı 12:15

Bu ne konuştuğunu bilmeyen genç kardeşimize hatırlatmakta fayda var. HDP ile pazarlık masasına oturanlar, Barzani'yi genel kurultay'larında konuk eden, Osman Öcalan'ı TRT ye çıkaran, Apo'nun mektubunu hem Türkçe hem Kürtçe Diyarbakır mitinglerinde okutan kendileri. Ayrıca, madem sınır namustur söylemini şiar edinmişler, Afganlar ellerini kollarını sallaya sallaya sınırlarımızı nasıl kevgire döndürmüşler? Bize bunu anlatmadan önce aynaya bakmasını tavsiye ederim.

Yorumu oyla      19      3  
Bülent ışık 7 Eylül 2021 Salı 12:05

Tire,Ödemiş, Foça ve Dikili' yi kazanmakta var ama Torbalı, Selçuk, Menderes ve Kemalpaşa gibi yerlerde olduğu gibi Bergama,Aliağa,Kınık ve Kiraz'ı kaybetmekte var.

Yorumu oyla      22      3  
Serkan Atıcı 7 Eylül 2021 Salı 11:41

Akp İzmir de 1.nci parti olacakmış ne güldüm ya kargalar bile gülüyor size. Artık gitme zamanı Genç nesil artık bu hükümeti istemior yobazsınız

Yorumu oyla      14      3  
Mustafa kılıç 7 Eylül 2021 Salı 11:33

Bak senle hele izmir de birinci parti olacaklarmış Karışmayın ağama bizimle eğleniyor

Yorumu oyla      12      3  
7 Eylül 2021 Salı 11:25

:))) işkembeden sallamak deyiminin örneği.

Yorumu oyla      13      3  
Ağam bizimle eğleniy 7 Eylül 2021 Salı 10:31

Sınırlardan elini kolunu sallayan giriyor, bu arkadaş hâlâ daha HDP diyor. Çözüm süreci denen şeyde APO güzellemesi yapan ben miydim? Sınır bölgesinde yaşananları söylemiyorum bile.

Yorumu oyla      13      3  
SOKAK 7 Eylül 2021 Salı 10:05

Maşallah her şeyi çok iyi biliyorsunuz hem de SINIRSIZ olarak biliyorsunuz. Allah nazardan saklasın ne diyeyim...

Yorumu oyla      12      3