HABERLER>GÜNCEL
21 Şubat 2021 Pazar - 11:44

Aile boyu katliamda katil olay yerindeymiş!

Eskişehir'de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk'un evlerinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili katil zanlısının eski ortağı Mehmet Şerif Boğa olduğunun tespit edildiği bildirildi. Katil zanlısının, aralarında eşinin de olduğu 8 şüpheliyle birlikte adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Aile boyu katliamda katil olay yerindeymiş!

Eskişehir’de Tokkal çifti ile 4 yaşındaki  Ali Doruk’un katil zanlısı olarak adliyeye sevk edilen evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şerif Boğa’nın (29) cinayetin ardından çiftin, evine giden ilk kişi olduğu ortaya çıktı. Emel Tokkal'ın İzmir'de yaşayan ve önceki evliliğinden olan kızı Beyzanur Kayaalp’ın geçen Salı günü annesinden haber alamaması ve hayatından endişe etmesi üzerine Mehmet Şerif Boğa’yı aradığı onunda yanına çilingir alarak Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi’ndeki bir apartmanın 5’nci katındaki evine gittiği tespit edildi. Çilingirin polis olmadan kapıyı açamayacağını söylemesi üzerine Beyzanur Kayaalp İzmir’den polisi arayıp ihbarda bulunduğu daha sonra ise Eskişehir’de polis eşliğinde açılan kapının ardından cinayetin ortaya çıktığı öğrenildi.

POLİS OLAY YERİNDE GÖZALTINA ALDI
Cep telefonu satış ve tamir dükkanı olan Mehmet Şerif Boğa’nın cinayetin ardından  olay yerindeki tavırları polis ekiplerini şüphelendirdi. Olay yerinde kendisini yerden yere atıp gözyaşlarına boğulan Boğa'nın  hareketleri şüpheli bulunarak  polis ekiplerince  üst araması yapılıp, gözaltına alınarak Emniyete götürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısının o anları kameralarca görüntülendi.

ADIM ADIM TAKİP EDİLDİ
İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk’un Pazartesi akşamı 21.00 sıralarında öldürüldüğü, katil zanlısı olan Mehmet Şerif Boğa’nın cinayetlerinden ardından ışıkları kapatıp evden çıktığı ve yakındaki bir duraktan taksiye binerek olay yerinden ayrıldığı tespit edildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde kurulan özel ekip, katil zanlısının izlerini adım adım takip ederek yaklaşık 400 güvenlik kamerası inceledi. İlkay Tokkal’ın eski iş ortağı olan katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa’nın taksiden evine yürüme mesafesinde indiği, kameralara takılmamak için farklı yollardan evine gittiğini belirlendi. Yapılan incelemede ise katil zanlısı Boğa’nın olay günü üzerinde olan maske, eldiven ve beresi evin yakındaki boş arazide, kıyafetleri ise apartmanın bodrum katında bulundu.

 

KANLI ÇORAP ELE GEÇİRİLDİ
Evinde ve apartmanda yapılan aramalarda katil zanlısı Boğa’ya ait olduğu belirlenen ve üzerinde kan lekesi bulunan çorap ile ayakkabısı ele geçirildi. Deliller detaylı inceleme için Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildi.

KÜÇÜK DORUK’U ANNESİNİN KUCAĞINDA BIÇAKLAMIŞ
Katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa’nın Tokkal ailesinin evine girdikten sonra önce eski iş ortağı İlkay’ı bıçakla öldürdüğü daha sonra salona yöneldiği ve Emel Tokkal’ı ve kucağındaki Doruk’u bıçakladığı öğrenildi. Yapılan incelemede Emel ve Doruk’u 3’er kez, İlkay Tokkal’ı ise 7 kez bıçakladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BUĞRA SERBEST BIRAKILDI
İlkay-Emel Tokkal ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan Buğra Tokkal serbest bırakıldı. Buğra’nın soruşturma sürecinde tedbir amacıyla gözaltında tutulduğu ve şüpheliler arasında yer almadığı belirtildi. Soruşturma sürüyor. (DHA)

 
İzmir'in mücadeleci ismi yangın kurbanı!
 
Narlıdere’de ‘hoş geldin bebek’ armağanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Haczettirdiği Süleyman Demirel'in şapkasını, değerini verene satacak
Antalya'da iş insanı Kamil Korkmaz, 50 bin liralık alacağı için 2013 yılında ...
Soylu 'Gara'ya gitti' demişti: HDP'li vekile soruşturma!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Gara'ya gittiğini açıkladığı HDP'li ...
Mehmet KARABEL yazdı... Atatürk’ün kaç kardeşi vardı?
Mehmet KARABEL yazdı... Atatürk’ün kaç kardeşi vardı?
 
Takside 2 bin 224 adet uyuşturucu hapla yakalandılar!
İzmir'de, takside 2 bin 224 adet uyuşturucu hapla yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.
Atina’da bu kez ‘Çeşme’ endişesi
Türkiye ile Yunanistan arasında, geçen ağustos-kasım döneminde Doğu Akdeniz’de ...
İzmir açıklarında 3,7 büyüklüğünde deprem!
İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında saat 18:23'te deprem meydana geldi.
 
İşyurtları'ndan hayvan dostu proje: Foça'da başladı Türkiye'ye yayıldı
Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu ...
Şehit polisin zanlısı cezaevinde ölü bulundu
İstanbul Bağcılar'da, narkotim ekibinden Erkan Gökteke'nin şehit edilmesi, ...
Zabıta ekipleri yardımına koştu: Denize düşen can dosta, can oldular!
İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri kısıtlama esnasında denize ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva