HABERLER>EGE
12 Ağustos 2013 Pazartesi - 08:45

Hollandalı Ahmet'in cenazesinde AKP-CHP kavgası

Marmaris’te hayatını kaybeden, dünya jet sosyetesinin 'Hollandalı Ahmet' diye tanıdığı turizmci 71 yaşındaki Ahmet Özkal, düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Törene, kızı Vendela Kirsebom da katıldı.

Hollandalı Ahmet in cenazesinde AKP-CHP kavgası

MUĞLA - İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü turizmci Ahmet Özkal için bugün Muğla'nın Marmaris İlçesi Armutalan Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Ahmet Özkal'ın eşi Şirin Özkal, oğulları Ahmet Demir Özkal (32), Ahmet Suphi Özkal (26) ile kızı Vendela Kirsebom'un (46) yanı sıra Turizm eski Bakanı Bahattin Yücel, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın başdanışması Can Pulak, ünlü reklamcı Nail Keçili, iş dünyasından Zoltan Boronkay, Serkan Yazıcı, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar ve turizmciler katıldı. Törene iş dünyası ile siyasilerden de çok sayıda çelenk gönderildi. İkindide kılınan cenaze namazının ardından Özkal gözyaşları arasında toprağa verildi.

CENAZEDE GERGİNLİK İDDİASI
Dünya jet sosyetesinin "Hollandalı Ahmet" diye tanıdığı turizmci 71 yaşındaki Ahmet Özkal, toprağa verildiği sırada gerginlik yaşandı. Marmaris İlçe Belediye Başkanı Ali Acar ile önceki yerel seçimlerde AK Parti'den aday olan iş adamı Doğan Tugay karşı karşıya geldi. İddiaya göre defin işleminin gerçekleştiği sırada Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ile Doğan Tugay'ın koruması Atilla Çındırlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgada itiş kalkışmalar yaşandığı bu sırada Belediye Başkanı Acar'ın yere düştüğü ve Atilla Çındırlar tarafından yumruklandığı iddia edildi. Yaşanan olay karışışında her iki taraf Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.
 
Belediye Başkanı Ali Acar'a destek vermek için Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Marmaris İlçe Başkanı Candan Yürekli, İl Genel Meclis üyeleri Emniyet binasının önünde bekledi. İfadelerin ardından aynı kalabalık sağlık kontrolü için Marmaris Devlet Hastanesine geçti. Sağlık kontrolünün ardından Ali Acar'ın hastanenin arka kapısından çıktığı ve yarın konuyla ilgili açıklama yapılacağı belirtildi.

'YUMRUKLAŞMA YOK'
Olayla ilgili Doğan Tugay ise yumruklaşma görmediğini olayın kendisinden 3-4 metre geride cereyan ettiğini belirtti. Tugay "Ahmet'in cenazesinde Ali Acar ile karşılaştık. Yan yana gelince ben ona 'Merhaba Ali' dedim. Yüzüme baktı, tek bir kelime söylemeden omzuma vurarak geçti. Bunun üzerine ben de ona 'Ulan Allahın selamını verdik neden almıyorsun' diyerek oradan ilerledim. Aramızda itişme kakışma olmadı. Birden bire insanların yere düştüğünü gördüm. İçlerinde Ali de vardı. Zaten kargaşa 10-15 saniye sürdü. Sonradan bizim çocuklardan öğrendiğime göre ben Ali'yi 3-4 metre kadar geçtikten sonra Ali elini beline atmış. Böyle olunca da itişme kakışma yaşanmış. Bizim Atilla yerde sırtından iki darbe almış" dedi. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trajedi: Evine 1 kilometre kala kazada öldü!
Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nde, yakınlarıyla bayram ziyareti için gittiği ...
En kalabalık yağmur dansı denemesi!
Aydın’ın Kuşadası İlçesi’ndeki, Avrupa’nın en büyük su parkı Adaland Aquapark’ta, ...
Bandırma’da dönüş izdihamı
Ramazan Bayramı'nın sona ermesinin ardından İstanbul'a dönüşe geçen tatilcilerin ...
 
Bodrum’da turist rekoru: 1.5 milyon ziyaretçi
Turizmin gözde merkezlerinden Muğla’nın Bodrum İlçesi, Ramazan Bayramı ...
Muğla’nın çamları kül oldu!
Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi'nde, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında ...
Kalamaki’de yangın paniği!
Aydın’ın Kuşadası İlçesi’ndeki, Kalamaki Milli Parkı'nda henüz belirlenemeyen ...
 
Haluk Levent’ten vinç üzerinde konser
Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde sahneye çıkan rock müzik şarkıcısı Haluk ...
Akyaka Plajı'nda adım atacak yer yok
Ramazan Bayramı tatili için Muğla'nın Gökova Körfezi'ni tercih edenler ...
Oltayla 55 kiloluk dev balık takıldı
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden Gökova'ya açılan amatör balıkçılar oltayla 55 kiloluk orfoz yakaladı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva