HABERLER>POLİTİKA
23 Haziran 2017 Cuma - 15:36

AK Parti İzmir'de danışma raporu: Kimler, neler dedi?

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Başbakan Yıldırım’ın kenti ziyareti öncesinde danışma kurulunu gerçekleştirdi. Referandumun ardından seçmen tercihi ve toplumun nabzının ölçüldüğü kamuoyu araştırmasının değerlendirildiği toplantıda İl Başkanı Bülent Delican ve milletvekilleri değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İzmir de danışma raporu: Kimler, neler dedi?

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ - Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir’deki iftar programı öncesinde bir araya gelen AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Haziran ayı danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Bülent Delican’ın yanı sıra Milletvekilleri Atilla Kaya, Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli, belediye başkanları, ilçe başkanları ve parti yöneticileri de katıldı.

Divan Başkanlığını Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe'nin yaptığı danışma meclisi toplantısında Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun rapor sunarken İl Başkanı Bülent Delican da partinin yaptırdığı son kamuoyu yoklaması ve araştırmasıyla ilgili bilgileri katılımcılarla paylaştı.  Delican’ın toplantıda, “Önümüzde kongreler süreci var. Bu süreci iyi okumak, gereğini iyi tahlil etmek gerekli. Bu yola baş koymuş, bugüne kadar vatan, millet sevdalısı hiçbir ak gönüllü yol arkadaşımın bu değişim sürecini kişisel görmeyeceğine inanıyorum. Çünkü bir ağaç dalları ve yaprakları ile bütündür. Bizim gövdemiz belli, köklerimiz sağlam.  Mevsimler gelir geçer, iyilikler, kötülükler görürüz;  ama zamanı geldiğinde hep birlikte meyve veririz. Kongre sürecini de; yolumuzdan, hedeflerimizden ve ufkumuzdan hiçbir şey kaybetmeden hayata geçirecek ve inşallah yüzümüzün akıyla hep birlikte tamamlayacağız” dediği öğrenildi.

KEKLİK DEĞİL ALBATROS
Delican muhalefete de göndermede bulunurken İzmir’i çantada keklik görenlere keklik değil albatros olduğunu söyledi. Delican’ın, “Albatros kuşunun kanatları çok büyüktür. Yeri de çanta değil; denizin üstü ve gökyüzüdür. Kilometrelerce hiç durmadan uçabilir. İzmir gibi. İzmir ve İzmir yaşayanları da öyledir... Genetiğinde özgürlük vardır; dayanışma ruhu vardır. Köklerine ve değerlerine bağlıdır. Yarattığı maddi manevi değerin karşılığını almak da hakkıdır. Ve biz önümüzdeki dönemde İzmir'e hak ettiğini teslim etmenin lafla değil, icraatla olduğunu anlatacağız” dediği belirtildi. Delican, toplantıda Adalet Yürüyüşü’ne de değinirken yürüyüşü eleştirdi.

BİRBİRİMİZİN AYAĞINA BASMAYALIM
Toplantıda söz alan Milletvekili Atilla Kaya da teşkilat çalışmalarına ve seçim sürecindeki partinin performansına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Seçimin İzmir açısından olumlu sonuçlandığını belirten Kaya’nın toplantıda, “Parti teşkilatı elinden geleni yaptı. Biz birlikteliğimizi bozmayalım. Birbirimizin ayağına basmayalım. Parti teşkilatlarında herkes birbirinin açığını kapatırsa başarı gelir. Bu anlayış ile çalışmalıyız. 2014 yerel seçimlerinden önce uyumlu, başarılı bir çalışma yaparak ilçeleri kazandık. Şimdi bu ilçelerimizde belediye başkanlarımızın performansları bize durumumuzu gösterecek. Parti olarak 2019 seçimlerine odaklanmalıyız” dediği öğrenildi.

PERFORMANSA NOT
Milletvekili Necip Kalkan ülke ve İzmir’e yönelik yatırımları anlatırken ekonomi politikalarını değerlendirdi. Ülkenin zor günlerden geçtiğinin altını çizen Kalkan’ın işsizlik, yatırımlar, üretim ve sanayi gibi uzmanlık alanlarında teknik bilgiler verdiği belirtildi.

Milletvekili Kerem Ali Sürekli de seçim döneminde teşkilatın il ve ilçeler olarak ellerinden geleni yaptığını vurguladı. Sürekli’nin, “İzmir’deki birlik ve beraberliği taçlandırarak seçim döneminde daha başarılı bir grafik çizmeliyiz. Hepimiz birbirimize sahip çıkalım. Seçim Koordinasyon Merkezleri ve parti yönetimleri güzel performans gösterdi” ifadelerini kullandı. 

 
Büyükşehir ada sahillerini Bayrama hazırlıyor
 
Karabağlar'da Bayramlaşma mesaisi
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gözden kaçanlar 23 Haziran 2017 Cuma 22:05

Bayraklı ve Karabağların ilçe sınırlarına hala herkes hatta en fazla orada yaşayan Ak Parti seçmeni tepki göstermeye devam ediyor.Birde 07 haziran seçimleri öncesi açıklanan milletvekili iken artık listede ismini göremeyenler seçimler sonuçlanınca basının karşısına geçip Sayın Delican ve il yönetimi hakkında söylemediklerini bırakmadılar.Sanki kendi dönemlerinde Ak parti İzmir‘de tulum oy çıkartıyordu.Koltuk meraklısı olmak her halde böyle bir şey olsa gerek

Yorumu oyla      11      5  
16 nisan 23 Haziran 2017 Cuma 20:06

Ülkenin ticaret-sanayi ve turizmini yani ekonomisini elinde tutan iller hayır dedi.Et 50 tl nohut 15 tl enflasyon Tuik ayarlama yapmasına rağmen çift haneli rakamlarda, işsizlik ortada.Gerçek olan bu kendimizi kandırmayalım.Ötekileştirme çok büyük sorun.

Yorumu oyla      11      5  
Niye sesiniz çıkmıyor? 23 Haziran 2017 Cuma 19:43

Ankara ve İstanbul'a Metro vb yatırımlar için Devletten oluk oluk para akıtılırken, İzmir'deki Metro çalışmalarına bir çivi bile çakılmıyor. İzmir'liden oy bekleyen Ak Parti İzmir İl Yönetiminden neden tek bir söz çıkmıyor?

Yorumu oyla      11      5  
Balçova Arsa mağduru 23 Haziran 2017 Cuma 17:14

iyi günler Balçova Arsa mağduru olarak yaklaşık 40 yıldır çözülemeyen imar sorununuz var ve arsaları alan insanların çoğu vefat etti. Ak parti , İzmir de oyları düşük diye araştırma yaparken unutmasınlar bizimle kimse ilgilenmiyor. Başbakanımıza sesimizi duyuramadık İzmir Millletvekilleri sadece kendisini vekil yaptıkları ilçelerden çıkmıyorlar ( Menderes, Selçuk ve Torbalı ) .Göztepe maçlarına bile gittiler bizim sorunlarımızı dinlemeye gelmediler.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'nin Adalet Yürüyüşü'nde 9. gün
Kılıçdaroğlu, Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için 9 gün önce Güvenpark'tan ...
Berberoğlu bir günlüğüne cezaevinden çıkacak!
Hürriyet'ten Damla Güler'in haberine göre CHP İstanbul Milletvekili Enis ...
AK Partili Hotar orucunu Dokuz Eylül öğrencileriyle açtı
AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, ''Bizim ülkemiz çok güzel bir ...
 
Bakan Işık'tan bedelli askerlik açıklaması
Milli Savunma Bakanı Fikri Işıkgündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Erdoğan'dan CHP'li Özel hakkında 100 bin liralık dava
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada kendisine ...
CHP, Enis Berberoğlu için AYM'ye gidiyor
Adalet Yürüyüşü'nün 9. günü öncesinde açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, ...
 
AK Parti'de 'yürüyüş' anketi: Doğru tavır...
AK Parti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı, ‘Adalet ...
'İspatlayamazsanız namustan yoksunsunuz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey Kılıçdaroğlu, senin bu adamının (CHP Grup Başkanvekili ...
Başbakan Yıldırım İzmir’de bayramlaşacak
Ramazan ayının bitimine sayılı günler kala İzmir’deki siyasi partilerin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva