HABERLER>SPOR
15 Mayıs 2022 Pazar - 18:03

9 kişilik Kartal'ı da yenemediler... Hazin veda!

Spor Toto Süper Lig’de küme düşen Göztepe, hiçbir iddiası kalmayan Beşiktaş’a evinde 2-0 yenildi. Mücadelede kırmızı kartlar ise havada uçuştu. Beşiktaş’ta 19’uncu dakikada Rosier, 36’ncı dakikada Josef oyundan atıldı. Siyah-beyazlılar ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Göztepe’de ise 75’inci dakikada Jahovic direkt kırmızı kart gördü. Göztepe Süper Lig'te evinde oynadığı son maçtan da yenilgi ile ayrıldı.

9 kişilik Kartal ı da yenemediler... Hazin veda!

11’inci dakikada ilk tehlike Göztepe’den geldi. Berkan’ın kullandığı köşe atışında Beşiktaş savunmasının uzaklaştıramadığı topa Di Santo vurdu. Arjantinli oyuncunun şutunda kaleçi Emre gole izin vermedi.

19’uncu dakikada Beşiktaş 10 kişi kaldı. Baku’ya faul yapan Rosier ikinci sarı kartını görüp kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

27’nci dakikada Beşiktaş öne geçti. Ghezzal’ın kullandığı frikikte savunmadan seken topu önünde bulan Larin, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda golü attı: 0-1.

32’nci dakikada Beşiktaş golleri ikiledi. Ceza sahasına doldurulan topu önünde bulan Montero pasını Josef’e aktardı. Josef bomboş durumda topa gelişine vurarak ağları havalandırdı: 0-2.

36’ncı dakikada Beşiktaş 9 kişi kaldı. Josef, Berkan’a faul yaptığı gerekçesiyle önce sarı kart gördü. Ardından VAR odasından gelen uyarı sonrası pozisyonu izleyen hakem Ümit Öztürk, Josef’in Berkan’ın ayağına bastığına hükmetti ve Brezilyalı futbolcuya direkt kırmızı kart gösterdi. Beşiktaş maçın ilk yarısını 9 kişiyle 2-0 galip tamamladı.

66’ncı dakikada Yalçın’ın pasıyla buluşan Tijanic ceza yayından şutunu çekti, kaleci Emre topu güçlükle çeldi.

68’inci dakikada hızlı gelişen Göztepe atağında savunmada seken topa Baku gelişine vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Emre’nin bakışları arasında yandan auta çıktı.

75’inci dakikada bir kırmızı kart da Göztepe’den Jahovic’e çıktı. Yapılan ortada hava topunda Necip’in yüzüne tekme atan Jahovic önce sarı kart gördü. VAR’dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izleyen hakem Ümit Öztürk, Jahovic’e direkt kırmızı kart gösterdi.

90+1’inci dakikada Baku’dan topu alan Ege ceza sahası sağ çaprazından bekletmeden vuruşunu yaptı, kaleci Emre köşeden pozisyonu çıkardı.

TARAFTAR İSYAN MARŞI İLE VEDA ETTİ
Tribünde bulunan yaklaşık 17 bin Göztepe taraftarı, maç boyunca yönetime ve bazı futbolculara tepki gösterdi. Maçın son dakikalarında ise sarı-kırmızılı taraftarlar, yaklaşık 17 yıl önce amatör kümeye düşerken yazdıkları İsyan Marşı’nı okudu.

Marş sırasında sahaya sırtını dönen taraftarlar, mücadelenin bitiş düdüğüyle beraber alkışlı protesto gerçekleştirdi. Maçın ardından genç oyuncu Ege Özkayımoğlu ve genç kaleci Arda Özçimen’i tribünlere çağıran taraftarlar, genç oyunculara tezahüratlarıyla destek oldu. 

'RAKİP TECRÜBESİYLE SKORU KORUDU'
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Göztepe'nin teknik sorumlusu Serdar Sabuncu, "Rakip usta oyuncuları ve tecrübesiyle skoru korumasını bildi ve istediği sonuçla ayrıldı." dedi.

Sabuncu, maçtan sonra gerçekleştirilen basın toplantısında, maçın beklemedikleri şekilde başladığına dikkati çekerek, rakibin 9 kişi kalmasının oyun dengelerini değiştirdiğini söyledi.

Duran toplardan şanssız goller yerdiklerini kaydeden Sabuncu, "Rakibin eksik kalmasıyla birlikte oyun formatı, taktik yaklaşımları havada bıraktı. Oyun, müsabakanın başlangıcında gollere ve kartlara kadar istediğimiz tempoda gidiyordu. Daha sonra ayrı bir senaryo oldu. Rakip usta oyuncuları ve tecrübesiyle skoru korumasını bildi ve istediği sonuçla ayrıldı." diye konuştu.

 
Bıçaklanıp yüzü yakılmış kadın cesedi bulundu
 
Karbonun yarısından fazlasını üç ülke salıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay’ın kongresi ertelendi
Altay’ın 28 Nisan’da yarıda kalıp yarın tamamlanacağı açıklanan olağanüstü ...
Altay'da kongre günü
Spor Toto Süper Lig'den düşen Altay'ın 28 Nisan'da adaysız organize edilen ...
Altınordu şampiyon gibi sevindi
Spor Toto 1'inci Lig'de evinde ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta ...
 
Menemenspor küme düştü... Taraftara teşekkür!
Spor Toto 1'inci Lig'de evinde Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olan Nasadoge ...
Pınar Karşıyaka'dan erteleme tepkisi
ING Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek finalinde Anadolu Efes'i cuma ...
2. Lig'e düşen takımlar kesinleşti
Spor Toto 1. Lig'de normal sezonun bitimine 1 hafta kala Balıkesirspor'un ...
 
Milli boksör Çağırır çeyrek finalde
Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde ...
Menemenspor lige havlu attı!
Ligin bitimine bir hafta kala Gençlerbirliği'ne 3-1 yenilen NasaDoge Menemenspor lige havlu attı.
Kırmızı Şeytanlar rahatladı!
Evinde ligden düşmesi kesinleşen Balıkesirspor'u Hüsamettin Yener ve Ahmet ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva