HABERLER>MAGAZİN
10 Haziran 2021 Perşembe - 14:08

'Sevgilim biraz keko ve maço olabilir'

Yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren genç şarkıcı Aleyna Tilki, hayalindeki erkeği tanımlandı. Tilki, "Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak" ifadelerini kullandı

 Sevgilim biraz keko ve maço olabilir

Genç popçu Aleyna Tilki, İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem olan Tilki, "Sence ideal bir buluşma nasıl olmalı?" sorusuna yanıt verdi.

"VİZYONLU AYICIKLAR İSTİYORUM"
Tilki, "Önceden beni tanıyor olması lazım. Bana ismini gizleyerek ayıcıklar, çiçekler yollaması lazım... Evimi öğrenemez de kulisime, işe gittiği yerlere çiçekler özellikle ayıcıklar, oyuncaklar gönderecek. Ben de 'Bu kim?' diye merak edeceğim ama vizyonlu ayıcıklar istiyorum, vizyonsuz ayıcıklar istemiyorum. Sonra bir gün artık kim olduğu çıkacak ortaya. Hemen numaramı alacak ama bilmiyorum nasıl alacak… Ardından bir yer ayarlayacak ama tek buluşmak istemem, hemen baş başa kalamam. Arkadaş ortamında buluşalım. Gelirken bir şey getirmesin ancak sonrasında 'Görüşmemiz çok güzeldi' diye ayıcık yollasın." ifadelerini kullandı.

"KEKO VE BİRAZ MAÇO OLSUN"

Buluşacağı kişinin karakterinin nasıl olması gerektiğini de açıklayan ünlü şarkıcı, "Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak" dedi.

"KALBİNDEN KONUŞSUN İSTERİM"
21 yaşındaki Aleyna Tilki, "Hangi davranış seni o kişiden soğutur?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Olduğu gibi gözükmemesi ve boş konuşması, konuşmamayı bilmemesi… Çünkü ben dolu sohbet etmeyi severim. Hangi konu olursa olsun konuştuğumuz konuda bilgili olsun, o konuyu içselleştirsin isterim. Yarattığı kişiden konuşmasın, kalbinden konuşsun isterim. Böyle olmadığı zaman kaçarak uzaklaşıyorum. Bu durumla çok karşılaşıyorum, çok aptal insan var.

TAKINTISINI AÇIKLADI
Tilki, "Bir takıntın var mı?" sorusunu ise, "Var, ben çok takıntılıyım ama işimle alakalı bir tanesini söyleyeyim; tenimin beyaz olması. Tenimi kontur yapacağım diye boyarlarsa kıyamet kopar. Güneşte biraz yanayım hemen ağlıyorum. Böyle şeylerde takıntılıyım. Bir şey çok düzenli gözüktüğü zaman ise bozarım" şeklinde cevapladı.

"BU DESTEĞE İHTİYACIM VARDI"
Öte yandan Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Aleyna Tilki'ye yeni şarkısı 'Retrograde' ile ilgili aldığı geri dönüşler sorulmuştu.

Ünlü şarkıcı, "Harika tepkiler alıyorum. Özellikle Latin Amerika, Hindistan ve Kuzey Avrupa’dan çok güzel tepkiler alıyorum. Bunların dışında Türkler zaten beni çok güzel destekliyor. Bu desteğe ihtiyacım vardı ve sağ olsunlar bana bu desteği verdiler" ifadelerini kullanmıştı.

"KONYA'DA DOĞMAK BANA ÇOK ŞEY KATTI"
"Amerikada doğmuş olsaydın her şey daha farklı olur muydu?" sorusuna yanıt veren Tilki, şunları söylemişti:

Daha kötü olurdu. Amerika’da doğup, büyüseydim oradaki starlardan bir farkım kalmazdı. Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, bana çok şey kattı. Benim dünya starı olabilecek olmamın başlıca nedeni kendine has bir tip olmam. Yurt dışındaki insanlar da bu konuya çok ilgi gösteriyor. Beni dünya starlarından ayıran şey; bence Konya'da doğmuş olmamdır. Başlangıcım yurt dışında olsaydı bu kadar özel bir sanatçı olamazdım.

"ÜRETMEKTEN KORKUYORLAR"
"Ben geldikten sonra pop müzik düşüşe geçti" diyen şarkıcı, şunları söylemişti:

Dönemsel olarak bir azalma oldu. Özellikle 'Sen Olsan Bari' çıktıktan sonra çok az hit çıktı. O güne kadar tüm popçuların dönemiydi. Hep birbirine benzeyen sözler vardı. Daha sonra yenilikçi ve üretken işlerin sevildiği anlaşıldı. Türk insanının ne istediğini görmek için geçmiş yıllara bakmak yeterli. Aynı 90'lar devrine geri döndük, o dönemde en büyük starlar birbirine vokal yaparlardı. Birlik beraberlik vardı. Bazı isimler o kadar kaygılı ki üretmekten korkuyorlar.

"ELEŞTİRİLER KISKANÇLIKTAN"
Kıskanıldığı için eleştirildiğini söyleyen Tilki, "Ben dünyayı gezerken insanlar evinde oturuyor. Bilmiyorum, belki canları sıkılıyordur. Yaptığım her işi, söylediğim her işi kalbimden geldiği için yapıyorum. Samimiyetime güvendiğim için eleştirilerin kıskançlıktan başka bir şey olamadığını düşünüyorum" şeklinde konuşmuştu.

Aşk hayatının çok iyi gittiğini belirten popçu, "Hayat zaten aşkın kendisi. Ben sanatçı olduğum için bir ağaca, bir çiçeğe, bir şarkıya aşık dolaşıyorum. O yüzden 'aşk hayatı' diyerek sınırlandırmayalım" açıklamasını yapmıştı.

 
Karşıyaka'da şirketleşme süreci başlıyor
 
Müşteriler mahsur kaldı: Otel saunasında yangın!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hande Erçel 'bazlama surat' davasını kazandı
Oyuncu Hande Erçel, sosyal medyada fotoğrafına "Bazlama surat" yorumu ...
Pelin Karahan: Kıbrıs’ın sıcağı çok yordu
Bu sezon “Bir Zamanlar Kıbrıs” ile ekranda olan Pelin Karahan, dizinin ...
'Sevgilisi dolandırıcı' iddialarına Şeyma'dan yanıt!
Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi hakkında sosyal medyada ...
 
Mahkemeden Ezgi Mola kararı
Oyuncu Ezgi Mola'nın, İpek Er'in, intihardan önce bıraktığı mektupta, ...
Işın Karaca: Yaşlanmak yok
Ünlü şarkıcı Işın Karaca sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı ...
Takipçi uğruna beni öldürüyorlar
Usta oyuncu Melek Baykal, hakkında ölüm dedikodusu yayan sosyal medya ...
 
Gizem Karaca: Çocuk istiyoruz ama şu an değil
Gizem Karaca, önceki gün Alaçatı’da görüntülendi. Alışverişe çıkan oyuncu, ...
Deniz Seki bikinili pozunu paylaştı!
Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü şarkıcı Deniz Seki, bikinili ...
Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı
Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva