EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın’da düzenlenecek olan Millet iradesine sahip çıkıyor mitingine katılmak için havayolu ile İzmir’e geldi.

Özgür Özel’i, CHP İzmir İl Başkan Vekili Barış Özdemir ve çok sayıda partili karşıladı. Özel buradan Aydın’a hareket etti.

CHP Lideri Özel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçişini protesto etmek için Aydın kent meydanında vatandaşlara seslenecek.

Özel mitinge yönelik açıklamasında, “Zalimin yoluna minnet etmeyenlerle, korkmayanlarla, sinmeyenlerle buluşacağız. Kısa çöp uzun çöpten hakkını alana kadar, bu topraklara adalet gelene kadar durmayacağız!” ifadelerine yer verdi.

CHP İzmir İl Başkanlığı ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i, Aydın mitingi öncesi Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılayarak, Aydın'a uğurladık. Akşam saat 20.00'de Aydın'da yeniden buluşacak, seçmenimizin iradesini gasp ederek, yolundan dönenlere gerekli cevabı örgütümüzle birlikte Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in liderliğinde vereceğiz!" ifadelerine yer verdi.