CHP’nin, tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için başlattığı ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin dün durağı Avcılar’dı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel boykot listesini yinelemiş ve şunları söylemişti: “TGRT var ya adeta CHP’ye sövmeye ant içmiş durumda. Bunlar parayı İhlas markasından kazanıyor. Ürünlerini almıyoruz.”
Dün Küçük, TGRT Haber canlı yayınına katıldı:
“Özgür bey, İmamoğlu tutuklandıktan sonra da bu boykot çağrılarını yaptı. Özgür Özel, beş gazetecinin isimlerini vererek, içinde ben de varım, isimlerimizi söyletip mitingde bizlere küfrettirdi” diyen Küçük şunları söyledi:
* Ekrem bey tutuklandıktan sonra bu protestoları yaptı. Kahve markaları, diğer medya grupları, bizim de içinde olduğumuz grup, ihlas pazarlamaya yaptı. Çok olumlu etkiledi bizi.
* Teşekkür ediyorum. Benim sabah programının izlenme oranı arttı. Sosyal medyada ilgi, bizi tanımayan varsa da tanıttı, teşekkür ediyorum.
* Daha önce Tayyip Erdoğan bir gazeteciyi hedefe koysa neler söylerler, Avrupa Birliği (AB) açıklama yapar.
* Özgür bey beş gazeteciyi isimlerini vererek küfür ettirdi. İzmir’de bize küfür edildi. Bana geldiğinde eliyle gösterdi ne anamız kaldı ne bacımız kaldı. Küfür edildi ya…
* Biri tweet attı ‘ya bu yanlıştır’ diye onun dışında da kimse tweet atmadı. Özgür beyin yaptığı şey ayıp ve terbiyesizliğe kaçtı artık.





