Bozkurt ilçesindeki Meteoroloji TOKİ Konutları'nda oturan evli ve 2 çocuk annesi Huriye Helvacı, 2 Kasım'da 5 yaşındaki oğlu Osman ile birlikte evden çıkıp, bir daha dönmedi.
CENAZELERİ TORAĞA VERİLDİ
Kayıp olarak aranan anne-oğulun 9 gün sonra Köseali köyü mevkisinde 50 metre arayla cansız bedenleri bulundu. Anne ve oğlunun cenazeleri, dün düzenlenen törenle toprağa verildi.
Anne Huriye Helvacı'nın ölü bulunduğu yerde AFAD, UMKE, JAK ve komando birlikleri tarafından yapılan arama çalışmasında cep telefonu bulunamadı.
CEP TELEFONU BULUNDU
Bölgede çalışmalarını sürdüren ekipler, annenin bulunduğu bölgeye yakın bir alanda yaptıkları aramalar sonucunda kayıp cep telefonunu da buldu.
İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, telefondaki bilgilerin çözülmesiyle olaydaki sır perdesinin kalkması bekleniyor.
ESKİ ENİŞTEYE ELEKTRONİK KELEPÇE
İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; İstanbul'da bir televizyon programında şüpheli ifadelerde bulunduğu öne sürülen Huriye Helvacı'nın görümcesinin eski eşi Mustafa Uzun hakkında elektronik kelepçe tedbiri getirildi.





