HABERLER>POLİTİKA
19 Mart 2019 Salı - 11:19

Zeybekci’den SonSöz TV'de mesaj yağmuru… Ege şivesiyle sordu: Ula bizim oğlan bu paraları ne ettiniz?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Zeybekci, seçimlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Yerel yönetimleri hedef alan Zeybekci, kentteki en büyük tartışma konusu olan ‘merkezi hükümetten İzmir’in aldığı pay’ noktasında konuştu. Zeybekci, “Kişi başına bütçe gelirlerinden aldıkları pay sıralamasında Kocaeli birinci İzmir ikinci sırada! Ege şivesiyle soruyorum; Ula bizim oğlan bu paraları ne ettiniz? Nereye gitti bu paralar?” dedi.

Zeybekci’den SonSöz TV de mesaj yağmuru… Ege şivesiyle sordu: Ula bizim oğlan bu paraları ne ettiniz?

EGEDESONSÖZ- AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) birlikteliğinden oluşan Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege Programına konuk oldu.

AK Partili Zeybekci gazeteciler Fatih Yapar ile Aslı Eren’in sorularını yanıtlarken 31 Mart yerel seçimlerine dair birbirinden önemli açıklamalara imza attı. Yer yer iddialı açıklamalarda bulunan Zeybekci, geçtiğimiz Pazar günü kentte gerçekleşen Cumhur İttifakı’nın mitingi için değerlendirmede bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) uzun süredir kent yerelinde devam eden iktidarını eleştiren Zeybekci, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bakanlığı döneminde sorunlar noktasında kapısını çalmadığını ifade etti.  

Zeybekci 31 Mart seçimlerinden aldığı olumsuz sonuç halinde bile İzmir’i terk etmeyeceğini aktarırken vatandaşların kendisini gördüğünde ‘Bizi kurtarın’ dediğini söyledi.

O KADAR YÜRÜDÜĞÜMÜ FARK ETMEMİŞTİM
Yaklaşık 4 aydır kentte sokak sokak çalışmalar yürüten Zeybekci kilometrelerce yol yürüdüğünün hatırlatılması üzerine, “Niğde’ye kadar yürüdüğümü fark etmemiştim. O kadar yürümüş müyüm? Ben daha fazla gittik sanıyordum” dedi.

İZMİR’İN İZMİR’E SAHİP ÇIKTIĞININ GÖSTERGESİYDİ
Geçtiğimiz Pazar günü Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen Cumhur İttifakı mitingini değerlendiren Zeybekci, “Muhteşem bir mitingdi. İzmir’in İzmir’e sahip çıktığının göstergesiydi. Kimse zorla getirilmedi? İnsanların oraya getirilmelerinde bir menfaat var mıydı? Herkes gönlünce geldi. İzmir’e sahip çıkmak ve taraf olmak… Bugüne kadar söylediğimiz budur. İki liderin katılması önemliydi. Gayet güzel geçti” açıklamasında bulundu.



ZEYBEKCİ: KİMSENİN YAŞANTISINA MÜDAHALE EDİLMEYECEK

CHP İL BAŞKANI YÜCEL’E: ZORLAMA ESPRİ BAYAT OLUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in mitinge taşıma yapıldığını ima ederek katılanlar için ‘yerli turist’ göndermesinde bulunması karşısında açıklama yapan Zeybekci, “Gözlerine inanamadılar. İzmir’in dışından bir tek kişi bile katılım zinhar yok! Şeytanın bile aklından geçmez. Demek onların aklından çıkmıyor, demek onlar öyle yapıyor. Son derece güzel bir miting oldu. Zorlama espriler de çok bayat oluyor. Onlar misafir, turist benzetmelerini çok seviyor. Onlar espri yapacaksa taze bir şey bulsunlar” dedi.

50-60 BİN KİŞİ GERİ ALANA GİREMEDİ VE GERİ DÖNDÜ
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya mitingi sırasında İzmir’deki katılımı 120 bin olarak ifade etmesinin hatırlatılmasının ardından konuşan Zeybekci, “Arka tarafları da dahil ederken katılım 150 bin 160 bin civarında. Orası daha geniş yuvarlık bir yer olsaydı 250 bin kişiyi bulurduk. 50-60 bin kişi giremedi ve geri döndü” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANIMIZ ÇOK ZOR TEBRİK EDER
Zeybekci ayrıca, “Benim için de tecrübeydi. O kadar çok kalabalığa ilk defa o kadar uzun konuştum. Konuşmam kontrollüydü. Havalimanına giderken cumhurbaşkanımıza, ‘Memnun musunuz?’ diye sordum. ‘Güzeldi güzeldi’ dedi. Cumhurbaşkanımız çok zor tebrik eder!” açıklamasında bulundu.

CUMHURBAŞKANI SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HER YERE, BİRAHANELERE, PUBLARA GİRİP ÇIKMIŞ BİRİSİ
Kordon’daki mekanlarda alkol tüketildiği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görmemesi için restoranların önünde duran güvenlik şeridinin bezle kapatıldığının sosyal medyada iddia edilmesinin sorulması karşısında konuşan Zeybekci, “Saçma sapan şeyler. Başka hiçbir şey bulamadıkları için bunu yükseltecekler. Kılıçdaroğlu geldiğinde de aynı şekilde kapatmışlar restoranları. Beli bir yere kadar olan bölümünü güvenlik için kapatıyorlar. Ya onu kapatacaksın ya da polis sıralayacaksın. Birkaç saat için kapatılmıştır. Cumhurbaşkanı seçim çalışmalarında her yere, birahanelere, publara girip çıkmış birisi. Dünyanın en büyük liderleriyle bir araya geldiğinde onların içtiği ortamlar aklına bile gelmez” dedi.  

KİMİSİ RAKISIYLA KİMİSİ BİRASIYLA BİZ SELAMLADI
Denizli’deki görevi sırasında alkollü mekanları şehir dışına taşıdığı yönündeki haberlere dair konuşan Zeybekci, ‘Alkolle probleminiz var mı?’ sorusunu yanıtlandırdı. Zeybekci, “Niye problemim olsun? Yalanın kökü, dibi! Aynı şeye hala geliyorsunuz! İçki ruhsatları altında imzası olan biriyim. Müzikli eğlence mekanları, gazinolar apartmanın altında olur mu kurban olduğum? Ya üstündeki ev ruhsatını iptal etmek ya da onu taşımak lazım. Oturduk konuştuk. İstanbul’daki Kumkapı, Çiçek Pasajı gibi yerlerde olunca muhteşem, Denizli’de oluca mı kötü? İzmir bunları geçmeli! Geçen gün Karşıyaka’da bir tur attım. Vatandaşlarımız rahat. Kimisi rakısıyla kimisi birasıyla biz selamladı. Bunları geçelim artık. İzmir’deki dert, mesele başka. Benim Karşıyaka’daki vatandaşım orada otururken, güneş batarken kokan bir körfez var” açıklamasında bulundu.  

İZMİRLİLERDE ÇARESİZLİK İÇİNDE VAZGEÇMİŞLİK Mİ VAR?
Vatandaşa İzmir’in problemlerine yönelik sorular yönelttiklerini aktaran Zeybekci gelen cevapları da açıkladı. Zeybekci, “İlk 65 bin kişiye, ikinci 84 bin kişiye sorduk. İlk 3 problem belediye hizmetleri ve altyapı, kentin yaşam kalitesiyle ilgili. İşsizlik 4 ve 5’inci sıralarda çıktı. Genç beyin göçünün tersine olduğu bir şehirde 1 ve 2’nci çıkar mı diye düşündüm. Ama tam tersi çıkması… İzmirlinin burasına gelmiş! Biz İzmirlilerde çaresizlik içinde vazgeçmişlik mi var? Nasıl olsa olmayacak mı diyoruz? Çöp, kanalizasyon, körfez, trafik, otopark kilitlenmiş. Kabul edilmiş bir çaresizlik içinde mi yaşıyoruz? İzmirliler bu halinden memnun değil de anormaller normal haline gelmiş. Vatandaş artık ilçe belediyesini ve büyükşehir belediyesini aramıyor. Bırakmış! 150 bin kişiye ulaştık. İsteyen herkes bunu yapabilir! Körfeze direkt kanalizasyon veriliyor. Başkanlar nasıl olsa vatandaş bize oy veriyor, ceketimiz koysak seçiliyoruz, diyor.  Sabrım taştı. Demek ki ben de arada çıkabiliyorum. Sabır taşım taşabiliyor. Tarzımız değil ama…” dedi.

BU ŞEHRİN BAŞKANI BİR GÜN ANİDEN KOŞARAK ANKARA’YA GİDİYOR
Millet İttifakı’nı hedef alan Zeybekci sert ifadeler kullanırken, “Cumhur İttifakı’na bakarsak son derece şeffaf ve milletin önüne tek bir sayfalık bir şey koyuyor. Diğer tarafa baktığımızda HDP’lilerin İzmir için yaptıkları açıklamalar var. Ortak aday, uzlaşacağımız aday diyor. CHP’nin adayı değil, Kılıçdaroğlu’nun adayı. O süreci hatırlayalım. Mevcut adayın anketlerde bile yeri yoktu. Aziz Kocaoğlu, Abdül Batur’lar vardı. Aziz Kocaoğlu bu şehirde hakikaten beğenelim beğenmeyelim 15 yıl görev yapmış, bu şehrin onayını almış, 5 senelik ruhsatlarla devam demiş. Bu şehrin başkanı bir gün aniden koşarak Ankara’ya gidiyor. Aday değilim dedi, tamam, benim için bitmiştir dedi. Bir gün apar topar gitti. Neden? Şu anki adayı yapmayın dedi. Bana niye soruyorsunuz ki! Kime karşı niye adayı oldun deyin? Bu şehrin mevcut adaya teslim edilmemesi gerektiğini biliyor. Aziz Bey çukur eylemlerindeki tavrını biliyor. Terör örgütünün partisi, yasal bir parti, seçimlere girmesine engel var mı? Yok! 78 şehit verirken size güç vermeye geldim demedi mi? Dedi. Görüntüler orada. Adaylık sürecindeki tüm hengamenin içinde aday oldu. Ertesi gün HDP il başkanı, ‘adayımız budur’ demedi mi? Niye beraberliğiniz yokmuş havası vermeye çalışıyorsun? Niye utanıyorsun, gizliyorsun? “Bizim oylarımızla seçilen belediye başkanları bunun bedelini ödeyecek!” demiyor mu? Nedir bu? Kadrolar! Belediyelere kaç kişi alacağının sözünü verdi? Çık açık ve şeffaf bir şekilde açıkla! ‘CHP-HDP ve İYİ Parti olarak beraber hareket ediyoruz’ diye söyle. HDP yönetimi kandil demeden nefes bile almaz. Kılıçdaroğlu’nun desteklenmesi adayı varsa bu Kandil’in kararı vardır! HDP, Kandil’e onaylatmadan bir karar verebilir mi? Veremez! Kelime dahi edemez, nefes dahi alamaz!” diye konuştu.

LİSTELERDE TERÖRLE İLİNTİLİ 103 KİŞİ TESPİT ETTİK!
Meclis üye listelerinde yer alan ve terörle ilintili olduğu iddia edilenler için konuşan Zeybekci, 103 kişi tespit ettiklerini aktardı. Ayrıca muhalif kanadın ‘terörist varsa yetki sizde, gereğini yapın’ minvalindeki açıklamalarına da değindi. Zeybekci, “Davası devam eden, ilintili bir şekilde olan vardır. Bundan falanca sene önce molotof eyleminde bulunmuş, izinsiz bildiri dağıtmış falan gibi ilişkileri var. Kalkıp da cezaevi değil! Seçilmesine engel değil. Gerek FETÖ gerek bölücü terör örgütüyle iliştirilen 103 tane! İlk yaptığımız iş bunu araştırmak oldu” dedi.

KÜÇÜK MENDERES’TE BELKİ 1 HARİÇ, BAKIRÇAY’DA DA 1 BELKİ 2 HARİÇ KOMPLE ALACAĞIZ
Seçmenin durumu üzerinden konuşan Zeybekci iddialı açıklamalarda bulundu ve “Kararsızların çok büyük bölümü İYİ Parti içinde. Kararsızların yüzde 50’si İYİ Parti içinde! Biz seçim alabileceğimiz bir noktaya kadar ulaştık. İlçelerden Küçük Menderes ve Bakırçay ‘da birkaç istisna hariç hepsini alacağız. Bunu yazın bir yere! Küçük Menderes’te belki 1 hariç, Bakırçay’da da 1 belki 2 hariç komple alacağız. Bayraklı’yı, Buca’yı alacağız. Daha fazla isim vermeyeceğim! Gerisini sen düşün! Urla’ya, Çeşme’ye iyi bakın! En düşük kararsız seçmen oranı AK Parti’de. MHP’nin tamamı ittifaka gelecek diye bir şey yok. Ufak bir fire olur” ifadelerini kullandı.

İZMİR ORTAK BİR ZULÜMDE UZLAŞMIŞ DURUMDA
Yerel yönetimlere eleştirilerini sürdüren Zeybekci, “İzmir ortak bir zulümde uzlaşmış durumda. Bu şehre haksızlık yapılıyor. Bu şehir zulüm altında! Bu şehrin ‘bak öncelikleri bu’ diyerek karşı tarafa tüyo da veriyorum aslında. İzmir dünyanın en pahalı suyunu kullanıyor. Suyun ortalama ton bedeli 50 TL’ye geliyor. 44 TL su kullanmış 336 lira fatura toplamı. Katı atık bertaraf bedeli var. Bu kimin işi? Bunun parası ilçelere gitmiyor! Konak Belediyesi’nin emlak geliri Uşak, Afyon gibi belediyelerin toplam bütçesinden fazla... İlçe belediyelerinin imkanları var. Parayı koyacak yer bulamazlar. Buna rağmen borçlular” dedi.

SERT KONUŞMUYORUM, BİR İZMİRLİ OLARAK BUNUN CEVABINI İSTİYORUM
Millet İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in aynı zamanda Seferihisar Belediye Başkanı olmasından dolayı ilçeden örnekler veren Zeybekci, “Seferihisar’da belediye mülkü sıfır, satılmadık yer kalmadı. Maaş ödeyemiyor. 30 dönümlük bir ada 1milyon 300 bin TL’ye,  270 yataklı içinde koy olan bir tatil köyü 12 milyon TL’ye satılır mı? Bu sorgulanmayacak mı? Ben bunlara yasal değil demiyorum. Vicdanı, ahlaki değil! Niye satıyorsun kardeşim? Satacak hale nasıl geldin? Bir başkan 180 gün yurt dışındaysa, sattığı ada onun uçak biletine yetmez. Sert konuşmuyorum. Bir İzmirli olarak bunun cevabını istiyorum” açıklamasını yaptı.

EGE ŞİVESİYLE SORUYORUM; ULA BİZİM OĞLAN BU PARALARI NE ETTİNİZ?
CHP’li yerel iktidar temsilcilerinin zaman zaman merkezi hükümetten hak ettiği payı alamadıklarını ifade etmelerine değinen Zeybekci, “Kişi başına bütçe gelirlerinden aldıkları pay sıralamasında Kocaeli birinci İzmir ikinci sırada! Kocaeli Belediyesi belediyecilik anlamında muhteşem işler yaptı. Rafinerilerin katı atığını kentin içme suyunu halletti. Yüreğimiz yetiyorsa Kocaeli ile İzmir, İstanbul ile İzmir’deki su faturalarını kıyaslayalım. Ege şivesiyle soruyorum; Ula bizim oğlan bu paraları ne ettiniz? Nereye gitti bu paralar? Bu şehre gitmediği belli! Şehir; otopark istiyorum, trafiği hallet diyor, şehir yolu, çöpü hallet, yeşil alan istiyorum diyor. Anlattıklarımızı vatandaş anlıyor. Herkes ödediği vergiyle ilgili ‘İller Bankası’ndan verdiğim kadar pay almam lazım’ diyor. Öyle olursa İstanbul yüzde 65’ini alır Türkiye oturur kalır! Adaletsizlik yok! Ortada rakamlar var” dedi.

KOCAOĞLU ‘NİHAT ŞUNU HALLET’ DİYEBİLECEK YAKINLIKTADIR, GELMEDİ KARDEŞİM!
Zeybekci bakanlık yaptığı dönemde dostlukları olmasına rağmen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kentin sorunlarıyla ilgili kapısını çalmadığını öne sürerken, “4 yıl bakanlık yaptım. Bir kere kapım çalındı mı? Aziz Bey ‘ağabey’ diye hitap ettiğim dostumdur. Devre olarak de belediye başkanlığından geldik.  Görevlerimiz gelip geçicidir ama dostluk bakidir. ‘Nihat şunu hallet’ diyebilecek yakınlıktadır. Gelmedi kardeşim! Aziz Bey orada ben buradayım! İzmir’in her şeyiyle ilgilendim. Türkiye İzmirsiz olamaz. Bir kanadı eksik olur. Türkiye İzmir ile çok daha hızlı uçar” diye konuştu.

HİÇBİR KARDEŞİMİZ BİZE BAĞLI SEBEPLERDEN DOLAYI ASLA İŞTEN ÇIKARILMAYACAK
Seçildiği takdirde belediyede işten çıkarmalar yapmayacağını söyleyen Zeybekci, “Zeybekci geldiğinde hepinizi kapı önüne koyacak diye bir şey var. İzmir Büyükşehir ve bağlı şirketlerinde çalışan hiçbir kardeşimiz bize bağlı sebeplerden dolayı, zevkimiz ve inisiyatifimizle asla işten çıkarılmayacak” dedi. Zeybekci ayrıca İnciraltı planları için, “Büyükşehir olmadan çözülmesi mümkün değil. Geldiğimizde devreye girecek” açıklamasında bulundu.

BENİ BU ŞEHİRDEN KİMSE GÖNDERMEZ!
‘Seçimi kaybettiğiniz takdirde İzmir’den ayrılacak mısınız?’ sorusunu yanıtlayan Zeybekci, “Ben buradayım. Beni bu şehirden kimse göndermez. Ben bu şehirliyim. Bu şehirde evim var işim var gücüm var. Bu şehirdeki iş dünyasına sorulursa benim bu şehirde olduğumu herkes bilir. 15 yıldan beri siyasetin içinde olduğumuzdan dolayı bunu göstermek istememişizdir. İzmir’de de büyük şehirlerde de siyaset yaparken bazı şeylerde hassas davranmak lazım. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

31 MART ÖNCESİ SEÇMENE NET MESAJ: NE OLUR İZMİR’E TARAF OLUN!
Zeybekci son olarak, “İzmirliler, en çok da şoför esnası yolda camı açıyor, ‘bizi kurtarın’ diyor. Kazanan İzmir olsun. Ne olur İzmir’e taraf olun ve oyunuzu kimseciklere değil, oyunuzu kendinize verin!” ifadelerini kullandı.  

 
İYİ Partili Çıray’dan Çiğli mesajları… ‘Beka’ ve ‘HDP’ çıkışı!
 
CHP’li Kılıç’tan müteahhitlere ‘yeşil’ mesaj
YORUMLAR
Toplam 31 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 20 Mart 2019 Çarşamba 00:46

bence AKP.nin izmirde yapacağı tek şey, inşaat ve imar değişiklikleri olacaktır.Ankara ve İstanbula baktığımızda, Ankara çok şanssız, nerdeyse 5 dönem Gökçek ile AKP. belediyesi idi, bir bakın Ankarada ki raylı sistem, metro yatırımı devletin desteği ile bile yok gibi, İstanbulda ise gebze-halkalı raylı sistemi neredeyse 10 yıllık bir gecikme ile 2019 da daha yeni bitti, onuda daha hazır değil deniyor, İzmirde ise İZBAN Faaliyete geçeli 10 yıl olacak yani İzmir belediyesi çalışmış, bazı şeyleri AKP.Belediyelerinden önce hayata geçirmiş.

Yorumu oyla      7      5  
seferiss 19 Mart 2019 Salı 22:17

Seferihisar Çarşı içinde eski Belediye pasajı ve Düğün salonu olarak da diye bilinen iki katlı bina geçen yıl yıkılarak yerine Atatürk Parkı adında görsel sanatlara da yer verilen özel bir park yapıldı.İşlerine gelince rant diye bas bas bağıran rantiyeciler kent merkezine kazandırılan alanın rantını da bir hesaplasınlar da kaç milyonluk rantı olan bir alandan Seferihisar Belediyesinin vazgeçerek kenti yaşanılır estetik bir hale getirmeye çalıştığını da görsünler.

Yorumu oyla      11      6  
Insaf yahu 19 Mart 2019 Salı 21:47

2.5 milyonu sayabilirmisin desem komik komik

Yorumu oyla      6      7  
TC misafir 19 Mart 2019 Salı 20:18

Sayın Zeybekçi, sizden de cenahınızdan da gına geldi şu seçim bitse de o kirli ve nefret dolu söylemlerinizden ve palavralarınızdan kurtulsak İzmirliler olarak başka şey istemiyoruz. Bu zihniyetteki insanların da bu kenti yönetmesini asla ve asla istemiyoruz genelbaşkanınız meydanlarla bin türlü hakaret ediyor ayıptır bıktık artık.

Yorumu oyla      11      10  
:) 19 Mart 2019 Salı 19:07

:)iyi de .ötün açıkta kalmış ahmak trol! Kötünün iyisiymiş :) İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir ve altı deniz olan Antalya 10 dk yağmurda ne hale geliyor hiç dikkat ettin mi? Ankarada altgeçitlerde balıkadamların ceset aradığını da mı okumadın? Yahu altı deniz (falez), delsen su denize gidecek, bıraksan dereden denize dökülecek, Antalyada su basıyor her yeri! Kalkmış bütçede otuzbin lira ayıranların yatırım yapacağından söz ediyor! Ya ahmak ya bizi ahmak sanacak kadar salak! Güya apolitik :)) Sen, 17 senedir verilmiş şansın sonunda ülkenin geldiği yerin farkında değilsen, Allah acısın sana!

Yorumu oyla      9      9  
ideali 19 Mart 2019 Salı 16:29

İzmir'de ilk önce isteyenin aday olduğu kimsenin müdahale etmediği ve tüm ilçelerde kongre yapınız. Tabi ki İl kongreside yapılsın. İzmir'li futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutmuyor. Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para veriliyor İzmir'e verilmiyor seçmende buna tepki gösteriyor. Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını şimdi ki il başkanı kimseyi dinlemeden çizdi 10 yıl oldu bu iki ilçede Ak Partili seçmen belediye seçimlerinde partisine oy vermiyor. Milletvekillerini Sayın Cumhurbaşkanı İzmir'e gelince görüyoruz onun haricinde ara ki bulasın. Medyaya çıkan 2 vekil onlarda oturuyor Kocaoğlu kalkıyor Kocaoğlu. Millet metro istiyor vekil çıkıyor 'kervan yürüyecek (başlığını herkes biliyor) körfez geçişi yapılacak diyor. İl başkanı çıkıyor yaşam tarzına müdahale etmeyi düşünmüyoruz istesek kanun çıkartır müdahale ederiz diyor. Seçimin ertesi gün tramvayı sökeceğiz diyor neden diğer illerde tramvayı Ak Parti yaptı İzmir'de chp yaptı bunun için mi sökeceksin? Dün il başkanı çıkmış 'miting yaptık karınları ağırdı' beyefendi kahvede değilsin biraz seviye. 17 yıldır gönülden dava diyenler yok artık ortada dava diye dolaşanlar dilinde dava gönlünde ve gözünde siyaset sayesinde gelecek nimetleri gözleyenler. Sonuç milletin mutfağında yangın var sönmüyor. En büyük eşeltiri kışlık külliyenin astronomik masrafı, ister hediye ister satın alınsın vıp jumbo jet, Marmaris'e yazlık külliye yapılması, kanal İstanbul için referandum isteyenlerin sayısı hiçte az değil. Bunların ne kadarını değiştirebilirsiniz Sayın Zeybekci bilmiyorum ama İzmir gerçeği bundan ibaret. Unutmadan Sayın Kocaoğlu yaptıklarından dolayı İzmir'de Ak Parti seçmeninden oy alıyordu.

Yorumu oyla      17      6  
insaf 19 Mart 2019 Salı 16:17

50-60 bin kişi giremediği dediğiniz meydana Sayın Muharrem İnce mitinginde 2.5 milyon kişiden fazla insan girdi.

Yorumu oyla      16      7  
Seferihisarın hesabı verilsin 19 Mart 2019 Salı 16:16

Seferihisarda satılmadık yer kalmadı biz şahidiz. Bunların da hesabı verilmeli. Zeybekci konuya değindi fakat İzmirli bunun peşini bırakmamalı. Bunlar unutulmamalı hesabı mutlaka sorulmalı!

Yorumu oyla      8      20  
soru 19 Mart 2019 Salı 16:12

Son günlerde her kademede görev yapmış Ülkücüler ve Ak Parti seçmeni şu soruyu soruyor: 'Halihazırda Ak Partide milletvekili olanlardan bırakın akrabalarını kardeşi hdp den belediye başkan adayı olan var mı? Varsa bunlar kimlerdir?' herkes bu soruyu duymamaızlıktan geliyor ama sorunun cevabı çok önemli

Yorumu oyla      14      6  
İzmirli cevap bekliyor 19 Mart 2019 Salı 16:03

Kocaeliden sonra kişi başına düşen en yüksek pay İzmir'de. Peki bununla neden İzmirliye yatırım yapılmıyor* Önce bunun cevabını bekliyoruz.

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili Çıray’dan Çiğli mesajları… ‘Beka’ ve ‘HDP’ çıkışı!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Cumhur ...
Millet İttifakı'ndan Çiğli buluşması
Millet İttifakının İzmir’deki temsilcileri Çiğli’de bir araya geldi.
CHP'li Bakan: Seçimler, birilerinin bekası ile ilgili
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Belediye başkanının, belediye meclisinin, ...
 
AK Parti Adayı Arslan sözü verdi: Buca'ya 3 otopark birden!
İlçede kronikleşmiş her sorunu çözme vaadi ile göreve talip olan Cumhur ...
AK Parti Adayı Eroğlu: Konak’ta yaşam kalitesi artacak
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Esnaf dertli, kadın dertli, ...
Tunç Soyer: İşime bisikletle gideceğim
CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tunç Soyer, başkan seçilmesi ...
 
CHP Adayı Soyer: Bayraklı'ya hizmet yağacak
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, önümüzdeki dönem ...
Erdoğan: Başakşehir'in şampiyonluğu devrim olur
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir bu sene şampiyon olursa, bu da bir devrimdir." dedi. 
Soylu: Dağlarda terörist arıyoruz ama bulamıyoruz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Son 6 aydır dağlarda terörist arıyor ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva