HABERLER>POLİTİKA
10 Mart 2019 Pazar - 15:38

Zeybekci’den iki ilçede çarpıcı mesajlar: Karanlıkta anlaşma yaptılar!

Narlıdere’de Cumhur İttifakı MHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Süleyman Kocabıyık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, hesabını veremeyecekleri hiçbir hareketin içinde olmadıklarını belirtti. Zeybekci, Buca'da ise vaatleri sıraladı.

Zeybekci’den iki ilçede çarpıcı mesajlar: Karanlıkta anlaşma yaptılar!

Konuşmasında CHP ile HDP arasındaki ittifakın ve neyin karşılığında yapıldığının açıklanmasını isteyen Nihat Zeybekci, “Karanlıkta anlaşma yapanlar milletin önünde kem-küm ediyor. Dik duracaksın, ittifak yaptıysan ki yaptın, bunun arkasında olacaksın. Sahip çıkamayacağın işi yapmayacaksın” dedi.
Kendi adaylığının açıklanmasından sonra Kocaoğlu’nun “hayırlı olsun” diyerek aday olmadığının altını çizen Zeybekci, “Biranda ne oldu da apar topar aday olmak istedi, bu şehir için kimin aday gösterilmesine karşı harekete geçti?” diye konuştu.

- ZEYBEKCİ: MOBİLYACILAR İÇİN PARTİLERLE EL ELE VERİRİZ

Türk-Kürt kardeşliğinin gök kubbe çökmedikçe, yer yarılmadıkça kıyamete kadar süreceğini de vurgulayan Zeybekci, Türkiye’yi bölme girişimi olarak başlatılan Çukur eylemlerine yönelik operasyonlar üzerine, İzmir’deki bir ilçe belediye başkanının eylemcilere destek açıklamasında bulunduğuna ve “yanlarında olamadıkları için üzgün olduğunu” dile getirdiğine dikkati çekti.

Zeybekci, ittifak karşılığı meclis üye listelerine kimlerin yerleştirildiğinin açıklanmasını isteyerek “İzmirliler buna karşı cevabını verecek” dedi. Programa katılan MHP Milletvekili Hasan Kalyoncu da, başarılı belediyecilikten söz eden CHP’nin neden İzmir’de aday adayı olan belediye başkanlarını değil de başka isimleri aday gösterdiğini sordu.

ANADOLU’NUN DÜNYA AÇILAN KAPISI İZMİR
Ağrı Tutaklılar Derneği üyeleriyle de bir araya gelen Zeybekci, Türkiye’nin ecdadın emanet ettiği coğrafyanın çadır direği olduğunu, bu direğin yıkılmaması gerektiğini vurguladı. İzmir’in ihmal edilmişliğinin bulunduğunu söyleyen Zeybekci, 1 Nisan’dan itibaren hizmet belediyeciliğinin şehre yansıyacağını ve hızlı bir gelişim göstereceğini söyledi.

İzmir’in tarihi boyunca belediye tarafından 7 köprülü kavşak, battı çıktı yapıldığı bilgisini veren Zeybekci, ilk etapta 28 köprülü kavşak ve battı çıktı yapacaklarını, alternatif yolları hayata geçirerek trafiği rahatlatacaklarını aktardı. Projeleri hakkında bilgi vererek bitiş tarihlerini de söyleyen Zeybekci, “İstanbul tarihteki yerini almak için nasıl bir hareket gerçekleştirdi, şimdi Anadolu’nun yüzyıllarca kapısı olmuş İzmir de harekete geçecek, bir yapacak pir yapacak” dedi.

KÖPRÜ İNŞAATLARINA GERİ SAYIM SAYACI KOYACAĞIZ
Buca Göksu Mahallesi’nde seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştiren Zeybekci, İzmir’in ihmal edilmişlikten dolayı sorunların biriktiğini, 5 yıl içerisinde hepsini çözeceklerini kaydetti.

2020 yılı sonunda İzmir’in çöple anılmayacağını, 5 yıl içinde yağmur yağdığında şehri kanalizasyon bastı derdinin kalmayacağını söyleyen Zeybekci “Altyapıyı üst yapıyı öyle bir yapacağız ki bir daha ellenmeyecek. 28 köprülü kavşak yapacağız her birini 100 günde tamamlayacağız. İlk kazmanın vurulduğu gün sayaç koyup 100’den geriye sayacağız. İmar planlarındaki sorunu biliyoruz, ipe un sermeyeceğiz. Bugün git yarın gel demeyeceğiz, 1 yıl içerisinde bu sorunu çözeceğiz. Tüm Türkiye İzmir’e gıpta ile bakacak” ifadesini kullandı.
Zeybekci, TÜVGA Genç Yönetici Okulu’nun etkinliğinde yaptığı konuşmada, dünyanın bilgiyi üretenler ve tüketenler olarak ikiye ayrılacağını, üreticilerin yönetici, tüketicilerin de yönetilen olacağını aktardı. İzmir’de ilkellik ölçütü sayılan çöpün vahşice depolanması, kanalizasyonların körfeze akması, sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Zeybekci, İzmir’in olmadığı bir şehirler yarışında Türkiye’nin eksik kalacağını ifade ederek üç tekerlekli araba benzetmesi yaptı.

Zeybekci ayrıca Ülkü Ocakları İzmir İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek üyelerle sohbet etti.

 
İzmir'de dehşet: Baltayla vapura bindi ve...
 
'FETÖ'nün ankesörü'ne üst sınırdan ceza
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Süleyman 11 Mart 2019 Pazartesi 09:12

Merkez rumuzlu arkadaş,Haburmu dedin,Oslomu dedin,açılımmı dedin,Öcalana televizyon gönderdik arkadaş gönderdikmi dedin,Kürdistan bayrağını Ankaraya mı astırdın,Salis Müslimi kırmızı halılardamı karşıladın.Dolmabahçedemi görüştün.Sonra hdp CHP beraber yalancılık ve yüzsüzlükte kendinizi aştınız

Yorumu oyla      5      5  
Z.B 11 Mart 2019 Pazartesi 09:03

Hesabını veremeyecekleri hiçbir hareketin içerisinde olmayacaklarını ne kadar şirin bir şekilde söylüyor Sayın ZEYBEKÇİ. Çünkü şimdilik bunlardan bu dünyada hesap soran mı var zaten. Öbür dünyayı da bilemeyiz...

Yorumu oyla      4      5  
.. 11 Mart 2019 Pazartesi 08:42

Merkez sallamaya devam ediyor.Aktrol lük bu olsa gerek..

Yorumu oyla      4      5  
KAZIM EMİR 10 Mart 2019 Pazar 21:26

yalan makinesi ithal etmeye gerek yok biz ihraç edebiliriz artık

Yorumu oyla      4      5  
merkez 10 Mart 2019 Pazar 19:10

ben izmiliyim bunlarıny anında falan değilim niye yalan söylüyorsun sahte merkez. birde benim adımı kullanıp buralarada yalan yanlış söylemelr falan .

Yorumu oyla      4      5  
Zagor 10 Mart 2019 Pazar 18:57

Yol, yol, yol. Batti cikti, viyadük, köprü. Baska ? Hangi proje verdiginiz tarihte bitti simdiye kadar ? Sadece 1 tane söyleyin yeter. Ha, istinat duvari ve WC´ler sayilmaz. Malum 200-300 Proje acilislarinda bunlar hep bulunuyorda.

Yorumu oyla      4      5  
Mister No 10 Mart 2019 Pazar 18:52

Buca-Otogar Metrosu icin koyduklari geri sayim sayaci su anda Vantilatör gibi calisiyor :) Vatandasin basi döner bayilir diye basinda Ambulans bekliyor. Ne komik Insanlarsiniz öyle.

Yorumu oyla      4      5  
seçmen 10 Mart 2019 Pazar 18:51

genel siyasette ne işin var kardeşim. belediye yönetmeye talipsin. bu kavşaklar nerelere yapılacak? imarı biraz aç bakalım. bu işler akp geçim kaynağı oldu neredeyse. halka mı dokunacaksın para bağlayıp gününü bekleyene mi? üreten İzmir'de tüketiciyi nasıl koruyacaksın. hayat evimizde mi rahat layacak, kentsel ihtiyaçlarda mı, yolda mı yada sokak hayatında mı?

Yorumu oyla      4      5  
tekrar 10 Mart 2019 Pazar 18:17

Bunlarda adet oldu, ne yapıyorlarsa muhalefeti onuyla suçluyorlar! Kim neyi nasıl sıfırladı? Osloda kim vardı? Kandilden kim naklen yayın yaptı? Kim mutabık kaldı? HDp otobüsü taşlandı diye İzmire kim faşist dedi? Hendekler kazılırken kim görmezden geldi? Kürdistan bayrağı Ankaraya dikilirken siz nerdeydiniz? Şıvan Perverle kim halak çekti? Ekonomiyi batıran ekonomi bakanı kimdi? Karanlıkta anlaşma diyor utanmadan! Kalıbından utanır insan bunu derken! Merkez sen de zırvalama, anketler ortada, sıçtınız, bari sıvama!

Yorumu oyla      4      5  
Merkez 10 Mart 2019 Pazar 17:42

Sayın Zeybekçi merak etmeyin İzmir''li sizin yanınızda chp nin Atatürk cü tabanı chp+ip+hdp+sp ittifakından rahatsız görüştüğüm chp liler ya sandığa gitmeyecek yada size oy verecek...

Yorumu oyla      15      31  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Karşılarında olmak namus borcumuz!
Adana'da konuşan Erdoğan, "Millet, bayrak, ezan, vatan düşmanı kim varsa ...
CHP'lilere 'Vazgeçin bu Kılıçdaroğlu'ndan' çağrısı!
Bilecik mitinginde konuşan MHP lideri Bahçeli, "Beka meselemiz geçmişe ...
AK Parti Adayı Doğan: Karabağlar'da gezmek için komando eğitimi almak lazım!
Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, ...
 
AK Parti Konak Adayı Eroğlu’ndan ‘güç birliği’ mesajı
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Konak’ın tüm mahallelerine ...
Kılıçdaroğlu: Hal esnafı terörist oldu
Antalya'da konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, gıda fiyatlarındaki artış ...
'15 Temmuz sonrası 511 bin kişi gözaltına alındı'
İçişleri Bakanı Soylu, 15 Temmuz sonrası toplam 511 bin kişinin gözaltına ...
 
CHP Adayı Oran'dan Alaçatılılar'a: Belediyenizi kapatanlardan hesap soracak mısınız?
Ekrem Oran, Alaçatı Seçim Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, "En ...
Zeybekci: Mobilyacılar için partilerle el ele veririz
Ofis ve İş Mobilyaları Sanayicileri Derneği’nin (OFİSMOD) gala yemeğine ...
CHP Bornova Adayı İduğ'dan dar gelirli ailelere müjde
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, İzmir'in 'arka sıradakileri' ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva