HABERLER>MAGAZİN
16 Eylül 2023 Cumartesi - 09:21

Wanda Nara'dan üstsüz paylaşım... Binlerce yorum geldi!

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara son dönemde sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Wanda Nara son olarak üstsüz bir pozunu sosyal medya sayfasından yayınladı.

Wanda Nara dan üstsüz paylaşım... Binlerce yorum geldi!

Sarı kırmızlıların ve hatta Süper Lig'in göz bebeği Mario İcardi'nin hem menajeri hem de eşi olan Wanda Nara'nın eski hali geçtiğimiz haftalarda gündem oldu. Wanda Nara'nın eski yıllardaki estetiksiz hali sosyal medyaya düştü.

Sosyal medyada verdiği pozlar ile sık sık gündeme gelen 5 çocuk sahibi ünlü ismin yıllar önceki estetiksiz görüntüleri, görenleri şaşırttı. Görenleri estetiğin gücüne inandıran fotoğraflar sosyal medyada geçtiğimiz hafta en çok konuşulanlar arasına girmişti.

Geçtiğimiz sezon attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan Mauro Icardi, uzun süren pazarlıklar sonrası Galatasaray'a imza attı.

10 milyon Euro bonservisle Cimbom'a 3 yıllık imza atan Arjantinli süperstarın transferinin tamamlanmasındaki süreç ise biraz sancılı oldu.

Hastaneden taburcu edilen Nara, Icardiile birlikte önce İtalya ve İspanya’da çeşitli reklam anlaşmalarına katılırken, ardından İstanbul'da transfer tamamlandı. Arjantin basını tedavinin de Türkiye’de devam edeceğini belirtti.

Tatil yaptıkları sırada eşi Wanda Nara’nın şiddetli karın ağrısıyla hastaneye kaldırılması ise endişe yaratmıştı.

Sorunun ne olduğunun tespit edilmesi için kan testleri yapılırken talihsiz süreç nedeniyle Icardi’nin hayli moralsiz olduğu gelen haberler arasındaydı

Mauro Icardi, eşi ve menajeri Wanda Nara'nın hastalığı nedeniyle İstanbul'a gelişini geciktirirken zorlu günlere ilişkin olarak Wanda'dan açıklama gelmişti.

Wanda Nara, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunurken ailesiyle birlikte yaşadığı zorlu günler hakkında çarpıcı ifadelerini kullandı. Arjantin'den Angel de Brito'ya konuşan Wanda Nara, Mauro Icardi ve çocuklarının yaşadığı şoku şu sözlerle anlattı: "Herkes bunun hakkında medyada konuşurken çocuklarım ağlıyordu.

Her şeyin yıkıldığını hissettim. Ailem yıkılmıştı. Mauro kariyerini bitirmek istedi. Zaira tatilden döndü. Annem hep ağlıyordu. Güçlü oldum ve herkese iyi olduğumu hissettirdim, çünkü her şey dağılıyordu.

Herkes şoktaydı. Şoktaydı ve dağılıyordu. Anlayabildiğim zaman, belki halka da hastalığımı anlatabilirim. Doktorların şüpheleri vardı. Altı farklı hastalık olabilir.

Bana hiçbir şey söylemediler çünkü tam olarak emin değiller. Biyopsi yaptırdım ve bu 15-20 gün sürdü. Sonra doğrulandı. Biyopsi sürecim devam ederken ben hastalığımı televizyondan öğrendim"

Hastanede yaşadıklarını aktaran Wanda Nara, "Bana söylesinler diye yer gök oynadı. İlk anda hemşireler ağlayarak geldiler ve bana sarıldılar. Mauro'ya 'Öleceğim ve bana söylemeyecekler' dedim. Doktorlara, 'TV'de hastalığımı söylüyorlar' dedim.

Henüz bilmiyordu. Orada 5 test daha yaptırdı ama hastalığımı yüzde 100 teyit edemediler. Bu yüzden verdikleri ilaçlarda hata yapmamak için mümkün olduğunca doğru bir şekilde hastalığı tespit etmek istiyorlar" diye konuşmuştu.

Şimdilerde zor günleri geride bırakan Wanda Nara sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gözleri üzerine çekiyor.

Çiftin uzun süredir bir küs bir barışık devam eden ilişkisi son dönemde rayına otururken, Wanda Nara'nın son paylaşımı ise ortalığı karıştırdı.

Sarı-kırmızılı taraftarların "yenge" dediği Wanda Nara bu kez üstsüz paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Galatasaraylı taraftarlar Wanda Nara'nın bu paylaşımına tepkisiz kalmazken, ''Wanda yengem o story ne öyle'', ''Icardi abime ayıp olur bakmayın'' gibi yorumların yapılması dikkat çekti.

 
Survivor'ın yeni yarışmacısı belli oldu!
 
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 31 hedef vuruldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Hastaneye kaldırıldı' iddiasına yalanlama
Oyuncu Nejat İşler, kendisinin hastaneye kaldırıldığını iddia eden Sabah ...
Mustafa Sandal Halil Konakçı'ya ateş püskürdü
Mustafa Sandal, "Bir kişi şeriata sövüyor ve şeriatı istemiyorsa o kişi ...
Dolandırıcılıkla suçlanan YouTuber aylık kazancını açıkladı
Göz rengi değiştirme ameliyatı olan "Lucifer Michaelson" takma adıyla ...
 
Hülya Avşar, Edremit Devlet Hastanesi'nde!
Son yıllarda müzik kariyeriyle ön planda olan Hülya Avşar, yılın büyük ...
Hadise'nin fotoğrafındaki gizemli erkek kafa karıştırdı!
Bir süredir yalnız olduğu bilinen Hadise'nin kalp emojisi koyarak bir ...
Yıldız Tilbe'den köy imajı
Yoğun bir konser maratonu bulunan Yıldız Tilbe, köye gitti. Uzun elbise ...
 
Kanserle mücadele eden oyuncu sevenlerine seslendi
Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden oyuncu Ayçin Tuyun ameliyat ...
Sağlık sorunları yaşayan Filiz Akın'dan yeni haber!
Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde ...
'Efsane' filminin setinde yangın çıktı!
'Çalgı Çengi' ve 'Düğün Dernek' serileriyle tanınan Ahmet Kural'ın başrolünde ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva