HABERLER>POLİTİKA
29 Ekim 2014 Çarşamba - 12:15

Vekil Sait açıkladı: Topbaş’tan ‘İzmir’i alma’ taktiği!

Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu, Ak Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait’i, onursal başkan seçti. Gurur gününde konuşan Sait, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş’la yaptığı İzmir sohbetini açıkladı.

Vekil Sait açıkladı: Topbaş’tan ‘İzmir’i alma’ taktiği!

Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu, Ak Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait’i, onursal başkan seçti. Törende konuşan Sait, “Biz asla kavim milliyetçiliği yapmadık, yapmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağının çıkarları için mücadele veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bugün Türkiye’nin en büyük sorunlarından birisi birlik ve beraberlik konusundaki eksikliklerimizdir. Bizim aslında birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Şu anda Türkiye’nin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var” dedi.
 
Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu, Ak Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait için Eyüp’teki Ensar Lokantası’nda tören düzenledi. Törene, Ak Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait ve eşi Sevilay Sait, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Sevim Savaşer ile Gülay Dalyan, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.
 
“BİRLİK VE BERABERLİK KONUSUNDA EKSİKLİKLERİMİZ VAR”
Törenin açılış konuşmasını yapan Ak Partili Milletvekili Rıfat Sait, Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağının çıkarlarının çok önemli olduğunu belirterek, “Bunun için mücadele edeceğiz ve çalışacağız. Bugün Türkiye’nin en büyük sorunlarından birisi birlik ve beraberlik konusundaki eksikliklerimizdir. Bizim aslında birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Şu anda Türkiye’nin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var” dedi.


 
“İZMİR’İ KADİR TOPBAŞ’LA BİRLİKTE ALACAĞIZ”
Ayrımcılık yapmanın hiçbir şey getirmediğini vurgulayan Rıfat Sait, “Biz asla kavim milliyetçiliği yapmadık, yapmayacağız. Biz insanları kazanalım. Doğuyu, Kürt Kardeşlerimizi, Karadeniz’i kazanalım. Burada sivil toplum kuruluşlarının yapacağı çok şey var. Gündüz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret ettim. Bana dedi ki “İzmir kavgayla alınmaz” Biz İzmir’i kazanmaya çalışırken gerginlik yaşıyoruz. Bu gerginlik içerisinde kazanmamız gereken bir toplumu kaybediyoruz. Siyaset sadece savaşmak değildir. Kazanmamız lazım. Eğer insanları kazanabiliyorsak bu daha önemli. Sayın Topbaş, kargaşa yapmamamızı, hep birlikte İzmir sokaklarını gezip kazanacağımızı söyledi” diye konuştu.
 
Balkanlar’daki insanlara sahip çıkılması gerektiğini de sözlerine ekleyen Sait, “Balkanlar sizden çok şey bekliyor. Burada sadece birbirine plaket vererek değil, onlar için neler yapabiliriz diye toplanmamız lazım” dedi.
 
“BALKANLAR’DAKİ KARDEŞLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM”
Rıfat Sait’in ardından konuşma yapan Ak Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan da, Müslümanlıkta hiç kimsenin memleketinin sorulmadığını belirterek, “Biz ki atalarımızın, dedelerimizin gözyaşlarıyla o güzel toprakları nasıl bıraktığını gördük. Açlıkla doğduk, büyüdük, yaşlandık. Yozlaşmaya doğru gidiyoruz. Bizim yapacağımız en önemli iş Balkanlar’daki kardeşlerimize sahip çıkabilmektir. 102 yıl boyunca gerçek anlamda dinlerini koruyabilmek için çok büyük çaba sarf ettiler. Türkiye’nin gelişmişliği doğrultusunda, her gelişmişlik bizim onlara sahip çıkmamızı gösteriyor” dedi.  Ak Parti İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer ise, sivil toplum kuruluşlarına çok iş düştüğünü ve güç birliği içinde olunması gerektiğini ifade etti.Konuşmaların ardından Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Varol, derneğin onursal başkanı seçilen Ak Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait’e teşekkür plaketi takdim etti. (Hürriyet)
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
atilla 30 Ekim 2014 Perşembe 10:57

Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu, Ak Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait’i, onursal başkan seçti.SİZ ZATEN BU KONTENJANDAN AKP MİLLETVEKİLİ OLDUNUZ AMA OY ANLAMINDA FARK YARATAMADINIZ.ŞİMDİ TOPBAŞ TAN DESTEK ALARAK MI İZMİRİ ALACAKSINIZ.BUNU SİZ BAŞARAMADINIZ ZATEN.BAŞARAMAZSINIZ.AKP İLE RUH VE DOKU UYUŞMAZLIĞI VAR İZMİRİN.ZATEN BİZ BALKAN GÖÇMENLERİNİN OY VERDİĞİ ADRESTE BELLİ.

Yorumu oyla      12      5  
Mustafa Y 30 Ekim 2014 Perşembe 10:50

kavga ve gerginlik akp. ninstratejisidir. bunun aski mümkün değil, başındakilerin zihniyeti değişmedikçe..

Yorumu oyla      12      5  
30 Ekim 2014 Perşembe 10:31

almanın 5 şartı; il özel idare mallarının belediyelere devri, stat, imelih, makarna kömür :)

Yorumu oyla      13      6  
İzmirli 30 Ekim 2014 Perşembe 09:20

Zaten bu chp yerel seçimde oylarımızı alıp hemen arkasından hazirandan itibaren aktarma rezaletini uygulamaya sokarak siyasi terbiyesizlik yapmıştır. Halk memnuniyeti nedeniyle chp ye oy vermişti. Bu aktarma rezaletinden sonra İzmirlileri perişan eden Chp bir daha oy alamaz. Atatürk'ün arkasına sığınmaktan vazgeçin. Aziz Kocaoğlu yaş haddinden emekeli oldu. İzmir umrunda değil. İstifa et Aziz Kocaoğlu. İzmiri rezil ettin !!!

Yorumu oyla      12      10  
bülent ışık 30 Ekim 2014 Perşembe 09:17

Siz önce İzmir'in stat sorununu halledin.Stat yapmak belediyelerin değil Spor bakanlığının görevidir.Alsancak statını depreme dayanıksız diye kapattınız yıkmak için deprem olsun da bedavaya gelsin diye mi bekliyorsunuz? Alsancak statının kapalı tribününü 3100 kişilik,Karşıyaka-Gaziantep B.B maçında ki seyirci sayısı passolig'den dolayı 399.Geçen seneki Altınordu maçlarında olduğu gibi yalnızca kapalı tribünü açsanız yeter.

Yorumu oyla      14      5  
Ahmet Türkan 30 Ekim 2014 Perşembe 09:13

İzmir'i İstanbula çevirme hedefiyle almanız zor:) İstanbulda yaşayıp mutlu olduğunu söyleyen kaç kişi var?

Yorumu oyla      18      5  
Hüsnü 30 Ekim 2014 Perşembe 08:58

Şu an İstanbulda trafik felç, bay başkan önce kendi çöplüğünü temizlesin. İnanın İzmire sıra bile gelmez

Yorumu oyla      19      7  
Yorum 30 Ekim 2014 Perşembe 08:01

İzmir biraz zor sizin olur kanımca... izmir İZmir'dir çünkü ve değişimi doğru değilse kabul etmez..

Yorumu oyla      14      9  
29 Ekim 2014 Çarşamba 20:33

SAYIN MİLLETVEKİLİMİN İZMİR' İÇİN BÖYLE BİR DÜŞÜNCESİNİ ACIKLAMASI SANKİ **SİYASET,TEORİSİ,İLE UYGULAMA İLKESİNİ** GÖZDEN KACIRMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR.SAYIN BAŞBAKAN 'INIMIZIN **İZMİR'İ İSTİYORUM** DENMESİNE RAĞMEN ALINAMADI,**NABIZA GÖRE ŞERBET**İZMİRDE OLMUYOR SEBEBİ **SİYASET BİLGİSİ**EN YÜKSEK OLAN İLLERİN BAŞINDA GELİYOR,AMA HALKA YAKIN OLMAK,SİYASETİN TÜM UNSURLARI İLE **AKTİF PROPOGANDAYI**İYİ BİLENLERİN PROGRAMI GEREKLİ..SEVGİLER..

Yorumu oyla      21      8  
TC misafir 29 Ekim 2014 Çarşamba 15:59

Siz İzmir'i niye alasınız ki almak istediklerinizi zaten bakanların talimatıyla alıyorsunuz ne bu şehrin mallarını bıraktınız ne zeytinliklerini, ne denizini, ne boş arazisini ne de dağını taşını! her tarafını sömürdünüz bir de utanmadan sürekli hakaret ettiğiniz bu kentin oyunu mu istiyorsunuz?

Yorumu oyla      36      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! Devletin zirvesi Karaman’a gidiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Karaman’da ...
Flaş! ‘Yeni Saray’da resepsiyon iptal
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman'daki maden kazası nedeniyle Cumhurbaşkanlığı ...
Erdoğan’dan Anıtkabir’de dikkat çeken cümle!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor. Başkent'teki ilk tören Anıtkabir'de ...
 
Erdoğan Ermenek’ten telefonla bilgi aldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ...
Flaş! Cumhuriyet Bayramı eğlenceleri iptal
Beşir Atalay, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla ilgili yapılacak eğlencelerin ...
Kılıçdaroğlu: Hala ders almadınız!
Twitter’dan açıklama yapan CHP Lideri: Hâlâ ders almadınız. Dilerim işçilerimize ...
 
CHP’de etkinlik, MHP’de kutlama yok!
Ermenek’te meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçilerin ...
Erdoğan'da Süleyman Şah mesajı: Yanınızdayız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman Şah Saygı Karakolu'nda nöbet ...
Flaş! Bakan Yıldız’dan kara rapor, işçilerden isyan!
Enerji Bakanı Yıldız, Ermenek'teki madende yaptığı incelemeler sonunda ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva