HABERLER>SEÇİM 2015
20 Nisan 2015 Pazartesi - 10:18

Vatan Partisi'nin İzmir adayları görücüye çıktı

Balçova Termal Otel’de gerçekleşen Vatan Partisi İzmir Milletvekili adayları tanıtım toplantısına binlerce üye katıldı. Coşkulu bir törenle adaylarını vitrine çıkaran Vatan Partisi İzmir'de, gazeteci Ümit Zileli ve Hulki Cevizoğlu ilk sırada olduğu listeleriyle yarışa giriyor

Vatan Partisi nin İzmir adayları görücüye çıktı

Vatan Partisi İzmir İl Örgütü, 1. ve 2. Bölge adayları, tanıtımı öncesinde parti üyeleri ile “Vatan İçin Seferberlik” kahvaltısı gerçekleştirdiler. Kahvaltının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tanıtım töreni binlerce üye sloganlarla salonu inletti
 


Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar Türkiye’de devrimin yolunun İzmir’den geçtitiğini belirterek, “İzmir tarım kentidir, sanayi kentidir, turizm kentidir. Biz İzmirli vatanseverlere düşen görev partimizin bayrağını daha yukarıya dikmektir” diye konuştu.
 


“TÜRKİYE’Yİ YÖNETECEK KADRO VATAN PARTİSİ’NDE”
2. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Gazeteci Hulki Cevizoğlu medya üzerinden yürütülen toplumsal denetime dikkat çekerek, “Türkiye'de dikkat etmemiz gereken olay, Özgecan olayıdır. Toplumdan büyük bir tepki almasına karşın, iktidar odakları ve onlara yakın medya şunları seslendirmiştir, ‘Mini etek giymeyin, okulda öğretmenler öğrencilere tecavüz timleri kuruyor’. Medya bu gibi saldırganlığı meşrulaştıran söylemler içerisindedir” dedi.
 
Cevizoğlu ,Vatan Partisi Milletvekili adayı olmaktan dolayı oldukça gururlu olduğunu belirterek “Vatan Partisi üyeleri ve adaylarının toplumun her kesimini temsil eden kendi yeterlilik düzeylerini aşmış adaylardır. Türkiye’yi yönetecek kadro Vatan Partisi’ndedir” diye konuştu.



 
“CHP BİZİM İÇİN YOK HÜKMÜNDEDİR”
Vatan Partisi’nin bir diğer Gazeteci adayı 1. Bölge 1. Sıra’dan Ümit Zileli, “Bir gazeteci olarak Vatan Partisi'nin yiğit evlatlarıyla bu çok uzun yürüyüşte yol arkadaşlığı yaptık. Dönüp dolaşıp geldiğimiz yer vatanı saflarıdır” dedi. Konuşmasının devamında ise CHP’yi sert bir dille eleştirdi. CHP’nin HDP ile koalisyon yapacağını söyleyen Zileli, “Birkaç gün önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu HDP ile koalisyona gidebileceğini söyledi. HDP , PKK’dır. PKK ile koalisyona gidebileceğini söyleyen CHP ise bizim için yok hükmündedir” ifadelerini kullandı.
 
“VATAN PARTİSİ’NİN BÜTÜN ÜYELERİ MİLLETVEKİLİDİR”
Zileli’nin ardından kürsüye çıkan, Soma faciasından kurtulan maden işçisi Vatan Partisi 2. Bölge Milletvekili adaylarından Sefa Köken konuşmasında neden Vatan Partisi’nde olduğunu anlattı. “İşçi cinayetlerinin olmadığı, havuz medyasının olmadığı, vatandaşların soyulmadığı, dokunumazlığın olmadığı özgür bir ülke yaratmak için Vatan Partisi’ndeyim. Türkiye’deki tüm Vatan Partili üyeler bana göre Milletvekili’dir” diye konuştu.
 
İzmir’in bir diğer önemli adayı 2. Bölge Milletvekili adayı Turan Karakaş ise içinde bulunduğu şanlı mücadeleden onur duyduğunu belirterek “Vatan Partisi bölünme sürecinde olan Türkiye’yi  birliğe götürecek partidir. Partimiz çürüyüş sürecinde olan Türkiye'yi diriliş sürecinde götürecektir” diyerek tüm İzmirlileri Vatan’da birleşmeye çağırdı.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Başarılar 22 Nisan 2015 Çarşamba 11:11

Vatan Partili değilim ama umarım başarılı olurlar.Hepsi Çok kaliteli milletvekilleri adayları. Böyle kadroyu görüpte Kendi kadrosundaki kaliteli bir adaya ayak oyunları çeken bir CHP li ye nasıl oy vereyim. Oy oy oyyyy

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP adayı Koç: Milletvekilliği sistemini değiştireceğiz!
Koç, “Milletvekilliği sistemini değiştireceğiz. Ankara’ya parmak kaldırmaya ...
Milletvekili adaylarına akademik tavsiyeler!
Doç. Dr. Özlem Aşman Alikılıç milletvekili adaylarına doğru iletişim kurma, ...
AK Partili Hotar'dan yeni anayasa çağrısı
AK Parti Balçova İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti Genel Başkan ...
 
MHP'li Tanrıkulu: Daha çok üretip, daha adil paylaşacağız
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, 57. Hükümet ...
CHP'de Sertel'in yerine kimin aday olacağı belli oldu!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara ATO Kongre Merkezi’ndeki seçim ...
Balbay Mavişehir'de balıkçılarla buluştu
CHP İzmir milletvekili 2. bölge milletvekili adayı Mustafa Balbay seçim ...
 
Bakan Eroğlu İzmir'de en büyük ilçeden başladı!
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti'den milletvekili adayı ...
İşte CHP'nin seçim vaatleri!
CHP, seçim bildirgesini kamuoyuyla paylaştı. Bildirgede, emekliye yılda ...
Düzeni 'sıfırlamak' için aday oldular
Komünist Parti, 7 Haziran seçimleri için 550 kadın aday gösterdi. Seçim ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva