HABERLER>GÜNCEL
17 Eylül 2023 Pazar - 09:09

Valilik hastanedeki çatışmanın tüm detaylarını anlattı... Çiğli'de neler oldu?

İzmir'in Çiğli ilçesinde sokakta karşılaşan T.K ile husumetlileri K.A. ve H.H. arasında silahlı kavga çıktı. Kaçarak bir markete sığınan T.K.’nın arkasından gelen iki şüphelinin açtığı ateş sonucu olayla ilgisi bulunmayan market çalışanı N.T. yaralandı. N.T.’yi hastane götüren T.K. ve babası D.A.K., kendilerini motosikletle takip eden husumetlilerinin ikinci kez silahlı saldırısına uğradı.

Valilik hastanedeki çatışmanın tüm detaylarını anlattı... Çiğli de neler oldu?

Olay, saat 01.20 sıralarında Çiğli ilçesindeki bir sokakta başladı. Yaklaşık bir ay önce yaşanan kavga nedeniyle arasında husumet bulunan T.K. ile K.A. ve H.H. sokakta karşılaşınca çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Birbirine ateş açan husumetlilerden T.K., kaçarak yakındaki bir markete sığında. Bu sırada T.K.'yı takip ederek markete giren iki şüphelinin açtığı ateş sonucu olayla ilgili bulunmayan market çalışanı N.T. yaralandı. Saldırganlar kaçarak uzaklaşırken, silah sesleri üzerine olay yerine T.K.'nın babası mahalle muhtarı D.A.K. ve yakınları geldi. Yaralı N.T., T.K. ve yakınları tarafından Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

HASTANE ÖNÜNDE İKİNCİ ÇATIŞMA
Olayı gerçekleştiren K.A. ve H.H., motosikletle takip ettikleri husumetlilerin arkasından hastaneye gelerek bir kez daha tabancalarla ateş açtı. Hastane önünde yaşanan silahlı kavgaya hastanede görevli polis memuru ile mahalle bekçileri müdahale etti. Polis ve bekçilerin silahla müdahale ettiği olayın ardından iki şüpheli motosikletle kaçtı. Buradaki saldırıda ise T.K.'nın babası D.A.K. ağır şekilde yaralandı. İki yaralının tedavisi devam ederken polis ekipleri, olayın faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Olayın ardından İzmir Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Çiğli Cumhuriyet Mahallesinde yaklaşık bir ay önce meydana gelen kavgadan kaynaklı husumetli olan T.K. ile K.A. ve H.H. isimli şahıslar 17.09.2023 günü gece saatlerinde mahallelerinde karşılaşmış, silahlı kovalamaca sonucu bir markete girmişlerdir. Bu sırada yaşanan çatışmada olayla ilgisi olmayan market çalışanı N.T. silahla yaralanmıştır. Yaralı N.T. 01.30 sıralarında, T.K. ve yakınları tarafından Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılmıştır. Olayı gerçekleştiren K.A. ve H.H. ise motosiklet ile hastaneye gelerek olayın karşı tarafıyla burada da silahlı çatışmaya girmiş, çatışmada T. K.'nın babası muhtar D.A.K. yaralanmıştır. Hastanede görevli polis ve bekçiler silah kullanarak olaya müdahale etmiş, ancak şüpheliler hastaneden kaçmıştır. Olayda yaralanan ve hayati tehlikeleri bulunan N.T. ve D.A.K.'nın tedavileri devam etmektedir. Olayın faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verdi.



BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ'DEN AÇIKLAMA

Silahlı saldırıda yaralanan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Kazar ile ilgili açıklama yapan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü "Cumhuriyet Mahallesi Muhtarımız Dursun Ali Kazar'ın dün gece Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde silahlı saldırıya uğradığını endişeyle öğrendik. Saldırı sonucu ağır yaralı şekilde ameliyata alınan ve yoğun bakımda yatmakta olan muhtarımızın sağlık durumu iyiye gitmektedir" ifadelerini kullandı.  (DHA, Haber Merkezi)

 
Yaş meyve sebzede rekor: İhracat 2 milyar doları aştı!
 
Kuru meyve ihracatında hedef: 3 yıl sonunda 2 milyar dolar!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
20 Eylül 2023 Çarşamba 08:55

Benim anlamadığım bu adamlar silahları nereden buluyorlar? Bir bende yok herkeste var.

Yorumu oyla      3      3  
Cemil 18 Eylül 2023 Pazartesi 17:58

Yorumunuz: Türkiye tam Teksas''a dönmüş. Herkesin belinde tabanca, en ufak bir tartışmada silahlar çekiliyor, ortada suçsuz insanlar can veriyor. Her mahallede mafyatik çeteler var her türlü karanlık işleri çeviriyorlar, kimse bu gidişe bir dur demiyor. CHP''ne başkan olacak siyasetçiye önerim; Seçim vaadleri arasına "bütün ruhsatlı, ruhsatsız silahların toplanacağıı, yeni bir değerlendireyle ruhsatlı silahların çok çok sınırlı sayıda verileceğini, sokak çetelerinin ve mafyatik örgütlerin çökertileceğini" koysun bu vaadden çok oy alır..İnsanlar bıktı artık

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Minibüs şarampole devrildi: 1 ölü, 4 yaralı
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Mehmet KARABEL yazdı... En sancılı devrim!
Mehmet KARABEL yazdı... En sancılı devrim!
Helikopter baraja düşmüştü... 3 ateş savaşçısından acı haber!
İzmir'in Menderes ilçesinde dün öğle saatlerinde çıkan orman yangını devam ...
 
Aracın üzerine uçtu... Tavanda müdahale!
Antalya'da bir trafik kazasında dikkat çeken bir müdahale gerçekleşti. ...
TÜRKSAT 6A Haziran 2024'te uzayla buluşacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin 21. yüzyılın ...
İzmir’de ‘ÇEDES’e Hayır’ mitingi!
Eğitim örgütleri, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda ÇEDES’e Hayır, Laik Eğitim, ...
 
Deprem yasası için yol haritası belirleniyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Türkiye'yi depreme ...
Eski kiracıdan 20 bıçak darbesi!
Tokat'ın Niksar ilçesinde, emekli öğretmen 68 yaşındaki Sabit Ülker, eski ...
Çiftlikte kuduz paniği... Karantinaya alındı!
Diyarbakır'ın Hani ilçesindeki bir çiftlikte kısa süre önce ölen köpek ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva