HABERLER>EKONOMİ
19 Ağustos 2015 Çarşamba - 15:29

TÜGİAD’tan Egeli işadamlarına G20 daveti!

Türkiye Genç İşadamları Derneği önderliğinde G20 Genç Girişimciler Zirvesi bu sene Türkiye’de düzenleniyor. TÜGİAD Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat düzenlediği basın toplantısında organizasyonu anlatırken, Egeli işadamlarına davet etti.

TÜGİAD’tan Egeli işadamlarına G20 daveti!

Onur DENİZ/EGEDESONSÖZ - G20 liderler zirvesi paralelinde gerçekleştirilecek, yaklaşık 40 ülkenin buluştuğu, genç girişimcilerin hükümetlerle, medya ve sivil toplum grupları ile sorunları duyurmayı hedefleyen G20 YEA zirvesi bu sene Türkiye’de TÜGİAD önderliğinde düzenleniyor.
 
İstanbul ve Ankara’da gerçekleşecek toplantılar öncesi geçtiğimiz ay göreve başlayan Türkiye Genç İş Adamları (TÜGİAD) Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat basın toplantısı düzenledi.
 
EKONOMİ ADINA HER ŞEY
3 Gün sürecek zirvede inovatif yaklaşımlar, dijital girişimcilik, kadın girişimciliği, sosyal girişimcilik, eko girişimcilik uluslararası işbirliklerinin geliştirilmesi ve yeni pazarlara ulaşım, girişimlerin, yerelleşme ve globalleşmesi, mesleki yatırımcılık, yarışması proje sunumları gibi farklı alanlarda birçok konu sergilenecek.  Organizasyona  Coca –Cola  Genel Müdürü Muhtar Kent, Inventram Genel Müdürü Cem Soysal, İnler Genel Müdürü Burak Aydın, Mediasda Yayıncılık Kurucusu Demet Sabancı Çetindoğan, Philip Morris Genel Müdürü Enriqe  Jimenez, Mozilla Ceo’su George Roter, Robotics Başkanı Jordi Munoz, Bitaksi Ceo’su Nazım Salur, Yemeksepeti Ceo’su Nevzat Aydın, Toyota Otomotiv Ceo’su Orhan Özer, İlo Türkiye Direktörü Mathıas Scheffelmıner, MNG  Africa Investment Holding başkanı Andıle Khumali katılacak.


 
40 ÜLKEDEN BİN TEMSİLCİ
Göreve başladıktan sonra ilk toplantısını düzenleyen Canpolat, G20 Genç Girişiciler Zirvesi’ne ait detaylı bilgi verdi. Konu ile ilgili Canpolat, “Organizasyonun katılım profili son derece yüksek. G20 içinde yer alan dünyanın en gelişmiş 20 ekonomisi olan ülkelerdeki genç girişimciler ve ilgili STK’ların temsilcileri dışında bu yıl TÜGİAD’ın girişimi ile Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar gibi dünyaya sermaye akışında etkin olan ülkelerdeki genç işadamları ile Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan, Azerbaycan gibi gelişmekte olan ülkelerin de genç işadamları bu zirveye davet edildi. Bu zirveye kaba hesapla yaklaşık 40 ülkeden bin temsilci katılacak” şeklinde konuştu.
 
EGELİ TÜM SANAYİCİLERE DAVET
Organizasyonun öneminden söz eden Canpolat, Egeli işadamlarına seslendi. Canpolat, ”Ekonominin bu kadar durgun gittiği terörün olduğu bir süreçte ülkemizin böyle bir zirvenin içerisinde olması çok önemli. Sadece TÜGİAD’ın değil tüm iş adamlarının bu organizasyona katılması çok önemli. Bu görüşmeler sonunda ülkemiz açısından istihdam ve yatırım bekliyoruz. Tüm iş adamlarının bu zirveye katılmasını önemle davet ediyorum” dedi.
 
HALK KARARINI VERECEK
Açıklamada ülke gündemini değerlendiren Canpolat, “Biz sivil toplum örgütleri olarak bu durumdan rahatsızız. Ekonominin güçlü olması hükümetin güçlü olmasıyla paraleldir. Kararı halk verecektir. Seçimden sonra bir an önce kurulacak hükümetle sorunların çözülmesi, ekonominin önündeki engellerin kaldırılması gereklidir. Doların bu seviyede olması tabi ki doğru değil ama Türkiye güçlü bir devlettir. Bütün bu sorunların üstesinden gelecektir” diye konuştu.

 
Bodrum parklarında mülteci harekatı!
 
Çiğli yaz spor okullarında büyük buluşma
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Saray’dan dolar açıklaması
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, kur artışının Türkiye ekonomisinde ...
Karaburun’da yargıya rağmen inadına RES: Bakanlıkta İDK zirvesi
Yargının lisansını iptal ederek durdurduğu LODOS Enerjiye ait RES projesi ...
Merkez Bankası kararı açıkladı, dolar rekor kırdı!
Merkez Bankası faiz oranlarını değiştirmedi. Merkez'in faiz kararı ve ...
 
Tire Süt Başkanı Eskiyörük: Yeni krizler kapıda!
Piyasalarda süt üretiminin artmasına karşın peynir fiyatları el yakıyor. ...
Dolardan rekor üstüne rekor: Tarihi zirveyi gördü
AK Parti'nin CHP'nin ardından dün de MHP ile yapılan koalisyon görüşmesinden ...
Diyanet Vakfı kurban fiyatlarını açıkladı
Türkiye Diyanet Vakfı, bu yıl vekalet yoluyla kurban kesim bedellerini ...
 
İzmir Körfezi’nde kürek zamanı
Bir zamanlar İzmir Kayıkları ile kürek sporuna ev sahipliği yapan İzmir ...
Dev holding İzmir’de jeotermal arayacak!
Türkiye’nin önemli şirketleri arasında yer alan Gaziantepli Sanko Holding ...
Flaş! Hükümetten memura yeni zam teklifi
Hükümet, kamu görevlilerine 2016 yılı için yüzde 5+4, 2017 yılı için yüzde ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
5 Haziran Dünya Yeşil Yıkama Günü!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmir, Bodrum'a kucak açmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Alevi köylerine cami yapmak…
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yeryüzü kaosa sürüklenirken
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva