HABERLER>EKONOMİ
4 Şubat 2016 Perşembe - 14:35

TMG Genel Müdürü'nden turizmde 'üst gelir' vurgusu

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, ACE of M.I.C.E. Exhibition ve ACE of M.I.C.E Ödülleri hakkında bilgi verdi; MICE sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.

TMG Genel Müdürü nden turizmde  üst gelir  vurgusu

İZMİR - Türkiye Turizm gelirinin %40'ının MICE endüstrisinden geldiğini ifade eden Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, "MICE için ülkemize gelen üst gelir grubu ve eğitim düzeyindeki delegelerin kişi başı bıraktıkları gelirin 2.280 dolar civarında olduğu tahmin ediliyor" dedi. ACE of M.I.C.E Fuarı ve ödülleri hakkında bilgi veren ve sektörü değerlendiren Ataman şöyle devam etti:

‘’Türkiye'nin tek kongre, toplantı ve etkinlik endüstrisi fuarı "ACE of M.I.C.E. Exhibition" Turizm Medya Grubu organizasyonunda 16-18 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ve İstanbul Lütfi Kırdar - ICEC 'de 3.kez MICE profesyonellerini ağırlayacak.

2015 senesinde 25 ülkeden 269 katılımcı, 11.687 ziyaretçi ağırlayan AME, Türkiye, Kuzey ve Latin Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya ülkelerinden 656 satın alıcı ağırlamış ve toplamda 8.551 B2B görüşme gerçekleşmiştir. 2016 senesinde fuarımızı 8103 metrekarelik bir alana çıkartıyor ve yabancı katılımcılarla beraber 329 stant sayısına ulaşmış oluyoruz.

3 gün boyunca B2B görüşmelerin yer alacağı fuarda aynı zamanda kurumsal firmaların, MICE sektörünün ve cemiyet hayatının önemli kadın simalarının ağırlanacağı "MICE'ın Kadınları" paneli; fuarcılık sektörünün geleceğinin tartışılacağı "Sergileme ve Stand Tasarımcıları Derneği Çalıştay ve Zirvesi"; etkinlik pazarlaması, etkinlik satın alma süreçleri,sosyal medya, nöromarketing, hybrid toplantılar, greenmeeting, mobil etkinlik çözümleri, etkinlik teknolojileri ve daha pek çok farklı konudaki oturumlar;Türkiye'deki 15 köklü üniversitenin Turizm ve Pazarlama İletişimi Fakültesi öğrenci ve öğretim görevlilerinin sektör duayenleriyle bir araya geleceği çalıştay ve interaktif söyleşiler fuara damgasını vuracaktır. 

16 Mart akşamı Feriye Lokantası'nda gerçekleşecek "Network Gecesi" ile fuarın 2. günü olan 17 Mart akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde 2.500'ün üzerinde sektör profesyonelinin katılımıyla düzenlenecek 4. ACE of M.I.C.E. Ödül Töreni'nde misafirlerimize Oscar tadında unutulmaz bir gece yaşatacağız.’’

ACE of M.I.C.E. 'ın sektöre katkılarını ise şöyle ifade etti Ataman: ACE of MICE Türkiye'de MICE endüstrinin varlığını-farkındalığını ortaya çıkarıyor, Türkiye MICE endüstrisinin global MICE pazarında tanıtımını sağlıyor, hosted buyer programıyla yeni kongre, toplantı ve etkinliklerin Türkiye'ye kazandırılmasını, sektörün sürdürülebilir olmasını, sektör paydaşlarının bir araya gelmesini, paneller ve seminerlerle sektör sorunlarını tartışabilme, çözüm yollarının bulunmasını ve mesleki gelişim sağlanmasını, sektörün motive olmasını, gençlerin MICE sektöründe doğru kariyer yapabilmeleri için yönlendirilmesine kadar birçok misyonu içerisinde barındıran dünya MICE endüstrisinin 3. büyük fuar&zirvesi ve dünya MICE endüstrisinin en büyük ödül töreni konumundadır.

 
Yıldırım’dan Arınç ve Kırmızıgül yorumu!
 
Hollywood yıldızı Trump'a canlı yayında küfür etti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de JEWEX günleri: En ‘göz alıcı’ fuar!
Sınırsız hayallerini mücevherde sayısız seçeneğe dönüştüren Türk Kuyumculuk ...
Ege tütünü kan kaybediyor!
Egeli tütüncüler üretimdeki düşüş ve rekabet koşulları nedeniyle zor günler ...
IF Wedding’te karma tesettür defilesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen ...
 
Balık fiyatları altınla yarışıyor
Olumsuz hava şartları nedeniyle bu sezon balık fiyatlarında artış yaşandı. ...
Motorinde indirim müjdesi
Ham petrol fiyatlarında gerilemeye bağlı olarak motorinin litre satış ...
İTB Yüksekovalı öğrencileri ağırladı
İzmir Ticaret Borsası, Hakkari Yüksekovalı lise öğrencilerini sömestr ...
 
Zeytinyağı fiyatları için korkutan açıklama!
Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, geçen yıl litre satış fiyatı ...
Türkiye’nin enflasyon şampiyonu İzmir!
TÜİK’in açıkladığı yıllık enflasyon rakamlarında İzmir, 12 aylık periyotta ...
Yorgancılar Başkent’ten 3 müjdeyle döndü!
EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, Ankara’daki temaslardan üç müjdeyle döndü. ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva