HABERLER>EKONOMİ
3 Eylül 2014 Çarşamba - 13:04

TED Koleji Denizli'de büyük fark yaratacak

Türkiye’nin modernleşmesinin temelinin eğitim olduğu inancıyla kurulan ve alanında başarılı bireyler yetiştiren Türk Eğitim Derneği’nin 86 yıllık deneyimi ile hazırladığı ve TED Okullarında yürütülen ortak eğitim programı ile TED Denizli Koleji eğitimde büyük farklılık yaratmaya hazırlanıyor.

TED Koleji Denizli de büyük fark yaratacak

İZMİR - Türk Eğitim Derneği’nin TED’lere özgü ortak eğitim programları ile Denizli’de öğrencilerin yüksek akademik başarı göstererek ulusal ve uluslararası alanlarda en üst düzeyde başarı sağlamasını hedefleyen TED Denizli Koleji; program çerçevesinde öğrencilerin akademik gelişimlerini sürekli takip ederek etütler ve ek çalışmalar ile de destekleyecek. 

Öğrenciyi merkeze alan eğitim sistemi ile akademik başarılarının yanı sıra zihinsel, duygusal ve beceri gelişimlerini destekleyen bir eğitim sistemi uyguladıklarını belirten Okul Müdürü Fatih Canpolat ‘TED’e özgü eğitim programları ile hem akademik hem de sosyal alanda başarılı bireyler yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Bu amaçla geliştirilen eğitim programları ve TED ayrıcalığı ile Denizli’de eğitim ve öğretim de fark yaratmayı ve Denizlili öğrencilere artı değer katmayı hedefliyoruz. TED’li öğrencilerimiz ulusal ve uluslararası sınavlarda yüksek akademik başarı göstermenin yanı sıra TED’de kazandıkları sosyal beceriler ile kendi dönemlerinin lideri oluyorlar. Bu eğitim programı kapsamında yer alan davranış eğitimi, karakter eğitim programı, değer kazandırma programı, aile katılım programı, sanat-kültür-spor çalışmaları ve beceri eğitimleri ile öğrencilerimizin her alanda yüksek başarı göstermesi hedefleniyor.

Okul Müdürü Fatih Canpolat ‘Eğitim programımız çerçevesinde öğrencilerimizi gelişim izleme raporları ile izliyor, değerlendiriyor ve velilerimizi bilgilendiriyoruz. Aynı zamanda aile katılım programı çerçevesinde açık sınıf uygulaması, sınıfımızdan haberler, rehberlik bültenleri, anne-baba okulu ile velilerimizi de eğitim ve öğretim programlarımızın bir bileşeni haline getiriyoruz. Bu da öğrencilerimizin bütünsellik yaklaşımı içerisinde çok daha başarılı olmalarını sağlıyor. Eğitim programını desteklemek üzere TED Denizli Koleji Psikolojik ve Rehberlik birimi de öğrencinin ilgi, yetenek, beceri ve kişisel özelliklerini fark etmesini sağlayarak öğrencilerimizin etkili öğrenme ve çalışma becerilerinin gelişmesine yönelik çalışmalar yürütecek. Objektif bir biçimde takip edilen öğrencilerimizi klasik ölçme teknikleri (test, yazılı ve sözlü sınavlar) ve alternatif ölçme ve değerlendirme yöntemleri (proje görevleri, portfolyo vb) ile  değerlendirerek uygulayacağımız Tam Öğrenme Modeli kapsamında eksik öğrenmeleri bireysel ve grup çalışmaları ile tamamlayacağız. Tüm bu çalışmaların sonuçlarını ise velilerimiz ile düzenli olarak elektronik ortamda ve yüz yüze görüşmeler ile paylaşacağız. Ayrıca eğitim sisteminin bir parçası olarak öğrencilerimiz TED Genel Merkez tarafından hazırlanan ve değerlendirilen merkezi sınavlara da katılacaklardır. Amacımız öğrencilerimizi her alanda hayata hazırlamak ve akademik olduğu kadar sosyal yönden de başarılı olmalarını sağlamak’  
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurban Bayramı öncesi şok: Fiyatlar bir ayda yüzde 20 arttı!
Türkiye'de hep zamla gündeme gelen et fiyatları, Kurban Bayramı öncesinde ...
Enflasyon rakamları belli oldu: 5 aydır....
Ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu'ndan ...
Tariş'in 20 yıllık arsa macerası devam ediyor!
Tariş ile Kuşadası Belediyesi'ni defalarca karşı karşıya getiren, satışı ...
 
Yorgancılar'dan Çandarlı çıkışı: Kaderine terk edilmesin
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’dan, ...
İzmir turzmi denizden kaybetti!
İzmir turizminde son 3 aydır yaşanan kan kaybı, ağustosta da devam etti. ...
Irak'ta benzine zam isyanı Türkiye'yi gülümsetti!
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün saldırıları nedeniyle ekonomisi ...
 
Kipa’dan minikleri sevindirecek özel etkinlik
Kipa, sonbaharı çocukları ve aileleri sevindirecek iki renkli etkinlikle ...
Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop standında buluşuyor
Bu yıl 83. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'na yine İzmir'in konut ...
Ege-Koop’un Fuar’a özel kampanyasına büyük ilgi
Ege-Koop'un İzmir Enternasyonal Fuarı'na özgü konut kampanyası büyük ilgi ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva