HABERLER>YAŞAM
30 Haziran 2016 Perşembe - 10:27

Tatil beklentilerinin tam karşılığı: Richmond Ephesus Resort

Tarihsel zenginliklerle doğal güzellikleri buluşturan Ege’nin, en güzel köşelerinden birinde yer alan Richmond Ephesus Resort, bu özel coğrafyada mavi bayraklı sahili ile harika bir tatil için en güzel adreslerin başında geliyor.

Tatil beklentilerinin tam karşılığı: Richmond Ephesus Resort

Şehrin kalabalığından uzakta ve Ege Denizi'nin huzur verici manzarası eşliğinde, Mavi Bayrak'lı pırıl pırıl bir kumsal, içinden çıkmak istemeyeceğiniz tertemiz bir deniz, kapalı ve açık yüzme havuzları, aqua park’ı, Spa&Wellness hizmetleri ile Richmond Ephesus Resort, hatıralarınızda yer edecek unutulmayacak bir tatil vaat ediyor.

"Farklı beklentilere, farklı aktiviteler" felsefesi ile hizmet veren Richmond Ephesus Resort’te eğlenmeyi seven misafirlere gün boyu süren animasyonlar, spor yapmaktan hoşlananlara deniz sporları, aqua park alanları, tenis, basketbol, voleybol, masa tenisi, okçuluk, squash, mini golf ve mini futbol gibi etkinlikler sunarken, lezzet arayanlara ise dünya mutfaklarının en seçkin yemeklerinin yer aldığı zengin büfe hizmet ediyor. Daha sakin bir tatili tercih edenler için de yeşilin her tonunu içinde barındıran geniş bahçe ve uzun sahil de Richmond Ephesus Resort’un farklılığını ortaya koyuyor. Özellikle yeni yapılan “sessiz havuz” da ağaçların ve denizin huzur veren sesleri haricinde başka bir ses duymuyorsunuz.

Gün boyunca havuz ve sahilde yer alan barlar, içecek ve aperatif servisleri ise keyfinize eşlik ediyor. Tüm aile bireylerinin farklı beklentilerine farklı aktiviteler anlayışı ile hizmet veren Richmond Ephesus Resort’ta tatil boyunca 4-12 yaş arası çocuklar kendileri için özel alanlarda eğlenceli dakikalar geçirirken, anne ve babalar da tatilin tadını baş başa çıkarma fırsatı yakalıyor.

Konuklarının rahat edebilmesi için her detaya dikkat eden profesyonel bir ekibin hizmet verdiği Richmond Ephesus Resort, her şey dahil sistemi ile çalışıyor.

Toplantı ve organizasyonlarınıza fark katar
Richmond Ephesus Resort, deniz ve orman manzaralı salonları eşliğinde gerçekleştirilecek tüm organizasyonlar için de kaliteli bir hizmet sunuyor. Her tür teknolojik olanağa sahip, isteğe göre kolayca dizayn edilebilen farklı boyutlardaki 6 toplantı salonu, business center'ı, hızlı wireless internet erişimi ve profesyonel teknik ekibi ile toplantılardan en yüksek verimin alınması için çalışıyor.

Özel davetlere fark katan mükemmel seçenekler sunan Richmond Ephesus Resort, mekan süslemesinden menü seçimine kadar her ayrıntıda yol gösteriyor.

Farklı ihtiyaçlara uygun oda seçenekleri
Farklı ihtiyaçlara uygun olarak hazırlanmış 90 standart, 54 deniz manzaralı, 8 junior suite, 4 senior suite, 103 villa oda, 1 presidential suite ve 4 bedensel engelli odası bulunan Richmond Ephesus Resort’da Villa Oda, Kara Manzaralı Standart Oda, Deniz Manzaralı Standart Oda ve Villa Aile Odası seçenekleri sunuluyor.

Tarihle iç içe
Efes Antik Kenti, Yedi Uyurlar ve Celsus Kütüphanesi’ne 7 km, Artemis Tapınağına 8 km, Meryem Ana Evi’ne ise 15 km uzaklıkta olan Richmond Ephesus Resort, Adnan Menderes hava limanına 75 km, Şirince’ye 20 km, Kuşadası terminaline 12 km, Kuşadası Merkeze ise sadece 12 km uzaklıkta bulunuyor.

 
Casusluk davasında Tümamiral hakkında şok iddialar!
 
İzmir’de 3 ilçede zehir tacirlerine darbe!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akademik camianın siyasetle imtihanı
İzmir’in köklü iki üniversitesinde rektörlük yarışı için “er meydanına” çıkma zamanı geldi.
Türk-Moğol turizm köprüsü kuruldu
Moğolistan Yeşil Kalkınma, Çevre ve Turizm Bakanlığı’nın, Türkiye ile ...
Bıçak kemiğe dayandı!
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kente ve hizmetlere dair Egedesonsöz'e ...
 
'Sakin Kent' doldu taştı: 12 km araç kuyruğu!
Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Muğla'nın Ula ilçesine bağlı "Sakin ...
İzmir’de atlar firarda!
İzmir’in Alsancak semtinde, Liman Caddesi'nde başıboş dolaşan 3 at sürücüleri zor durumda bıraktı.
Kültürpark sancısı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır aynı şekliyle duran Kültürpark’ta ...
 
Yargıtay’dan İzmir’deki ‘kız kardeş’ vahşeti hakkında flaş karar!
Annelerini bıçaklayarak öldüren iki kız kardeşin aldığı cezayı çok bulan ...
Hayat, yerel gündemden ibaret değil
‘Patronlar Kulübü’ ESİAD’ın Başkanı, Ege’de Sonsöz’ün konuğuydu.
Romalı Virginia'nın zaferi
Pazar günü yapılan kısmi yerel seçimlerde İtalya’nın başkenti Roma’nın ...
 
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva