HABERLER>EKONOMİ
24 Aralık 2015 Perşembe - 16:45

Tarım sektörünün devleri İzmir'de buluşuyor

11-14 Şubat tarihlerinde düzenlenecek, 11. Uluslararası Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı tanıtım yemeği, İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Güldal, Tarım İlçe Müdürleri, İlçe Ziraat Odası Başkanları, Oda ve Birlik başkanlarının katılımı ile Orion Fuarcılık ev sahipliğinde Kaya Prestige Otel’de gerçekleşti. Fuar; Ege, Akdeniz bölgeleri başta olmak üzere tarım sektörünün A’dan Z’ye tüm sektör temsilcilerini, paydaşlarını bir araya getirirken, uluslararası platformda dünya devlerini de İzmir’de ağırlamaya hazırlanıyor.

Tarım sektörünün devleri İzmir de buluşuyor

İZMİR - Orion Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en köklü ihtisas fuarlarından biri olan Agroexpo Eurasia 11 Şubat 2016 Perşembe günü yeni fuar alanı Fuar İzmir-Gaziemir’de açılıyor. Dev buluşma öncesi yapılan tüm çalışmalar ve etkinlik rehberi yoğun katılımla Kaya Prestige Otel’de gerçekleşen tanıtım toplantısında anlatıldı.  Tanıtım toplantısına;  İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Güldal başta olmak üzere; 9 Şube Müdürü, 26 İlçe Müdürü, 14 Ziraat Odası Başkanı ile İzmir Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ferdan Çiftçi, İzmir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Gökhan Özdemir, Arisüd Başkanı Melih Kırkpınar, İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Müdürü Feridun Azeroğlu, Tagyad Başkanı İsmail Uğural ve çok sayıda Birlik, Oda başkanı katıldı.
 
Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, Türkiye ekonomisinin her yıl gelişen gücü tarım sektörünün, en kapsamlı ve uluslararası tarım ihtisas fuarı Agroexpo Eurasia ile her yönüyle temsil edildiğini belirterek, “bu yıl fuarda uluslararası çalışmalar hız kazanacak. Avrupa ve Balkan ülkelerinden Ortadoğu’ya, Kuzey Afrika’dan Türki Cumhuriyetlere kadar çok geniş bir coğrafyada Türk üreticilerin, iş adamlarının ticari işbirliklerine imza atmasını bekliyoruz” dedi.
 
Fuar süresince düzenlenecek olan etkinlikleri de değinen Tan, “paneller, gösteriler ve yarışmalar dünya standartlarında hazırlandı. Gösteri ve etkinliklerimiz için Fuarın A4 holünde 5000 metre karelik alan oluşturduk” dedi.
 
“TARIMIN BAŞKENTİ:  İZMİR”
Toplantıda söz alan Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, “İzmir tarımın başkenti, bu unvanın altını dolduran iddialı tarım fuarının düzenlenmesi üreticinin yeni teknolojiler ile buluşması açısından bir fırsat. Yurt dışında düzenlenen fuarlara imrenerek bakardık. Artık bizde Türkiye olarak fuarcılık alanında iyi bir noktadayız. Ancak katılımcıları cezbedecek etkinlikler yaratmak organizasyon şirketlerinin öncelikli görevi olmalı” dedi.
 
En büyük ve en verimli ticari platform olarak dikkat çeken AGROEXPO EURASİA’da 49 yabancı ülkeden 134 katılımcı yer alacak. 14 Şubat Perşembe gününe kadar açık kalacak olan fuarda Sera ve Teknolojileri, Tarım Teknolojileri ve Ekipmanları, Sulama Sistemleri, Tohumculuk, Fidecilik, Bitki Besleme ve Koruma, Biyolojik Mücadele, Tarımsal Makine ve Ekipmanları ile ilgili ulusal ve uluslararası söz sahibi ürün ve hizmetler yer alıyor. Fuarı 230 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ
Girişin ücretsiz olduğu İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarları, 11 - 14 Şubat 2016 tarihleri arasında 10.00 - 18.00, 14 Şubat 2016 Pazar günü ise 10.00 – 17:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Online Davetiye için www.orionfuarcilik.com.tr
 
FUAR İZMİR’E ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ
Orion Fuarcılık tarafından organize edilen, şehrin dört farklı noktasından kalkan ücretsiz servis araçları fuar ziyaretçilerine ulaşım kolaylığı sağlıyor.
Havalimanı
Gaziemir Semt Garajı (İzban İstasyonu)
Ramada Encore Hotel (Balçova)
Hilton Oteli
Noktalarından fuar alanına sefer yapacak olan ücretsiz servisler için http://www.agroexpo.com.tr/ adresinden detaylı bilgi alınabilir.
 
 

 
Danıştay'dan bekarlara tüp bebek kararı
 
O 'tekme'yi atan futbolcunun cezası belli oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rus turist kaybına 'alternatif pazar' çözümü
TÜRSAB Başkanı Ulusoy, Rus turist kaybının telafisi için Avrupa ülkelerine ...
Bakan açıkladı: Kredi kartı aidatı ve dosya masrafı...
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, kredi kartı aidatını ve dosya ...
Alsancak Limanı'nın ilk talibi ortaya çıktı!
Geçtiğimiz ay planları tamamlanan ve 2016’nın ilk yarısında ihale tarihi ...
 
Manisa'da şap alarmı sonrası ete zam kapıda!
Manisa'da büyükbaş hayvanlarda görülen şap hastalığı nedeniyle tüm hayvan ...
Emeklilere zam görüşmeleri başladı!
Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Tüm emeklilerimizin, işçi, BAĞ-KUR emeklilerimizin ...
İTO Başkanı Demirtaş’tan 2016 uyarısı: Para bulmak…
İzmir Ticaret Odası, yılın son meclis toplantısında meclisinde TÜBİTAK ...
 
İzmir'de hediyelik eşya rüzgarı
Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte ailesine, arkadaşlarına ve sevgilisine ...
İzmir’e kruvaziyerde 2016 şoku: Kaç gemi gelecek?
2015’i ağır kayıpla kapatan kruvaziyer turizminin 2016 beklentileri de ...
EMO’dan EPK’ya ‘10 gün’ uyarısı
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İzmir Şubesi Başkanı Mahir Ulutaş, elektrik ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölüm fermanı neden şimdi?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva