HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Ocak 2024 Çarşamba - 11:19

Soyer'den Bahçeli'ye yanıt: Bugüne kadar çok 'Dağ'lar' aştık!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hamza Dağ'ı hatırlatarak “Dağ’ın sıcaklığı ‘Tunç’u eritip savuracaktır” açıklaması yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Biz devletin zırhlarından çok halkların tunçtan kalkanına güveniriz. Evvelallah bugüne kadar çok dağlar aştık, bundan sonra da hepsini aşarız” diye yanıt verdi.

Soyer den Bahçeli ye yanıt: Bugüne kadar çok  Dağ lar  aştık!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında; "31 Mart, 14 ve 28 Mayıs 2023 seçimlerinin tamamlayıcı üçüncü halkası, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yerel yönetimlerle tam manasıyla eklemlenip kökleşmesinin temin fırsatıdır. İstanbul ‘Murad’ına erecek, Ankara’ya altı ok değil ‘Altınok’ mühür vuracak, İzmir’de de Dağ’ın sıcaklığı ‘Tunç’u eritip savuracaktır” açıklamalarına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den yanıt geldi.

“HALKLARIN TUNÇ’TAN KALKANI”
ANKA Haber Ajansı’na konuşan Tunç Soyer; bir polemik yaratmak istemediğini belirterek, “Bunu nezaket ölçüsünde yapılmış bir edebi atışma gibi gözüküyor. Hadi bunu aşık atışmasına döndürmeden sadece şunu söyleyeyim; Biz devletin zırhlarından çok halkların tunçtan kalkanına güveniriz. Ve o kalkanı hiç bir ateş eritemez. Evvelallah bugüne kadar çok dağlar aştık bundan sonra da hepsini aşarız” ifadelerini kullandı.

 
Çiğli’de mübadele konuşulacak
 
Bergama'nın yeni hocası Bülent Ataman!
YORUMLAR
Toplam 24 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
harun 25 Ocak 2024 Perşembe 09:48

hamza dagı asamazsın hamza dağ pabucunu ters giydirir senı gönderır

Yorumu oyla      4      2  
baran 25 Ocak 2024 Perşembe 00:04

Pahalılıktan şikayet etmek doğru olabilir de bu ülkede 11 il yerle bir oldu. Pandemi ve Ukrayna Rusya savaşı körüklenen pahalılık ve gıda maddelerine erişim zorluğunun bütün Dünyaa da olduğu ısrarla görmezden gelinirse alenen yalan söylemiş olursunuz. Ayrıca bu sizin hiç bir iş yapmayan belediyenizi mazur göstermez.

Yorumu oyla      3      4  
İZMİRLİ 24 Ocak 2024 Çarşamba 22:34

Cuma günü koltuk numarası acıklanacak hangi peron olduğu...

Yorumu oyla      4      6  
Sosyal belediyecilik . Nasıl ? ? ? ? ? 24 Ocak 2024 Çarşamba 21:16

2016 Şubat ayında İzmir çevre ilçelerdeki otobüslerde 90 dk. aktarma hakkı İzmir BB’ Meclisi tarafından iptal edildiğinde , İzmir çevre ilçelerdeki otobüslere , zaman aralığı olmaksızın her binişte dolmuşa biner gibi indi bindi tam ücret ödendiğinde , bu haksızlığı İzmir merkez ilçeler seyretti . Ne zamanki merkez ilçelerde de 2020 Eylül ayında ilk binişten sonraki 1.ci ve 2.ci aktarmalarda ücret alınmaya karar verildi ( başlangıçta ilk biniş ücretinin 1 7 ‘si , şimdi ise 1 2 ‘si kadar ) sızlanılmaya başlanıldı . İzmir Merkezdeki aktarmalardan ücret alınma kararı kendiliğinden mi oldu sanılıyor . İzmir BB’nin elini güçlendiren İzmir çevre ilçelerdeki otobüslerde 90 dk. aktarma hakkının 2016 Şubat ayında iptal edilmesine rağmen 2019 yerel seçimlerinde yine CHP ‘li belediye Başkan adaylarına oy verilmesini , emsal olarak dikkate almasıdır . . Oy ver aktarma hakkın iptal edilsin , oy ver ESHOT otobüsleri tamamen hizmeten çekilsin . Çevre ilçe toplu ulaşımı İZTAŞIT ( özel halk otobüsü ) adı altında özelleştirilsin . 2024 Mart seçimlerinden sonra İzmir merkez ilçelerde de özel halk otobüsü görürseniz şaşırmayın . Halka hizmeten tasarruf yapmak önemli . Tasarruf için Aktarma hakkı vermeyeceksin , belediye otobüsü ( ESHOT ) vermeyeceksin .

Yorumu oyla      4      5  
Alo 24 Ocak 2024 Çarşamba 21:14

Sen burada dur olgun atılabilir bitirdi haberin varmı sende özslunun yanına

Yorumu oyla      3      1  
Murat 24 Ocak 2024 Çarşamba 18:27

Aktarma sistemini gereksiz binişleri engelleyeceğiz diye getirdiniz. Hadi kabul. O zaman aktarma ücreti bilet bedelinin %15'i idi, bugün %50'si. Vatandaş kısa mesafelerde bile hem aktarma yaparak hem de fazla ücret ödeyerek mağdur ediliyor.

Yorumu oyla      3      3  
Tansel 24 Ocak 2024 Çarşamba 17:08

Süper bir cevap olmuş.:))

Yorumu oyla      3      5  
Murat 24 Ocak 2024 Çarşamba 17:00

Biz ovaları aşamıyoruz. Aktarma kaldırılmalı! Kamil Tunca -> Alsancak 3 km 20 TL, Narlıdere -> Bornova 30 km 13 TL, Hani arka sokaklara hizmet edilecekti? Bizim sırtımızdan deniz kıyısını destekliyorsunuz.

Yorumu oyla      7      6  
31 MART'DA SÖZ MİLLETİN 24 Ocak 2024 Çarşamba 16:34

HAMZA DAĞ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR... İZMİR YILLARCA GÖRMEDİĞİ GERÇEK DEĞERİ VE HİZMETLERİ GÖRECEK... DİLERİM İZMİRLİLER'DE UYARNIRDA DEM İLE İŞ TUTAN MASKELİ ATATÜRKÇÜLERE BU DÖNEM TIPIŞ TIPIŞ GİDİP OY VERMEZLER... EGE'NİN İNCİSİ İZMİR'İN HAKKI OLAN HİZMETLERİ ALMASINA ÇOK AZ KALDI... 31 MART'DA SÖZ MİLLETİN... YETER ARTIK BU BECERİKSİZ İŞ BİLMEZ ZİHNİYETTEN KURTULMA ZAMANI GELDİ...

Yorumu oyla      12      11  
Bulut 24 Ocak 2024 Çarşamba 15:49

25 yılda ülkenin geldiği nokta açlık yoksulluk mülteci sorunu milyonlarca işsiz önü alınamayan enflasyon siyasi kutuplaşma ve toplumsal çürüme bunların hepsinin sorumlusu iktidardır. Çözdükleri hiçbir şey de yok. İktidar ne diyor bizim olmadığımız belediyeler topal ördeğe benzer neden mi iller bankasından gelen ödeneği keserim bürokratik işleri oyalarım karar almak istedin mi mecliste engellerim. Sürekli Chp li belediyelerin önünde İktidardan yana vesayet engeli var. Ama şunu unuttular bu iş sadece yol kaldırım meselesi olsaydı bu ülkeyi 25 yıldır betona boğdunuz asıl mesele laiklik çağdaş gelecek farklılıklara saygı ve tahammül yeşile doğaya dayalı şehir ranta dayalı değil halka yönelik icraat onun için akp hiçbir zaman kömürle makarna ile içi boş icraat söylemleri ile kazanamaz.

Yorumu oyla      13      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli’de mübadele konuşulacak
Çiğli Belediyesi, Türk-Yunan Nüfus Mübadelesinin 101. yıl dönümünde “Mübadele ...
Sağlık eğitiminin ilk durağı Bayraklı
İzmir Büyükşehir Belediyesi “Vukuatımız Eğitim” projesiyle Bayraklı Nafiz ...
İzmir'deki büyük dönüşüm alanına hizmet binası... Yüzde 90 tamam!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karabağlar’daki Uzundere ...
 
Madalyalı güreşçilerden Başkan Tekin'e ziyaret
İzmir’de düzenlenen U20 Güreş Turnuvasından 4 altın, 4 gümüş ve 3 bronz ...
Narlıdere'de Klasik Türk Müziği gecesi
Narlıdere Kent Konseyi Huzur Klasik Türk Müziği Topluluğu'nun Narlıdere ...
İzmir Akdeniz Bienali açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin K2 Güncel Sanat Merkezi işbirliğiyle bu ...
 
Aliağa'da kış festivali başlıyor!
Kültürden sanata, spordan birçok eğlenceye kadar yılın dört mevsimi vatandaşlarının ...
Karabağlar'da 'Suluboya'nın Büyüsü' sergisi açıldı
Karabağlar Belediyesi ve Uluslararası Suluboya Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ...
DİSK Ege Temsilcisi Sarı'dan Soyer’e destek: Biz Tunç’uz, dağları deleriz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ek zam TİS töreninde Başkan Soyer'e destek ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva