HABERLER>POLİTİKA
15 Nisan 2016 Cuma - 11:34

Şahin ve Durak Ankara’ya ‘testi turu’ raporu verecek

Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettikten sonra ilçe turlarına çıkan Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin önümüzdeki günlerde rapor hazırlayacak. İki başkan ziyaret ettikleri bölgelerin talepleri, partide yaşananlar ve tespitlerini genel merkeze iletecek.

Şahin ve Durak Ankara’ya ‘testi turu’ raporu verecek

EGEDESONSÖZ - Genel seçim sonrasında ilk olarak CHP Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek çalışmalara başlayan Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin turları sürdürüyor.

Partinin en üst kademesinden başlayarak ilçe ilçe gezen isimler İzmir’deki çalışmalarını devam ettiriyor. Gittikleri her yere Menemen’de yapılan testi ve meşhur yoğurdu hediye olarak götüren ikilinin ziyaretleri kadar hediyeleri de konuşulmuştu.  İki isim, uzun süredir yaptığı çalışmaları rapor haline getirerek genel merkeze sunacak. Raporda, partinin durumu, ilçelerdeki talepler, kendilerine iletilen sorunlar ve çözüm önerileri ile kişisel değerlendirmeleri yer alacak. Durak ve Şahin, raporu önümüzdeki günlerde yazacaklarını ifade etti.

Egedesonsöz’ü de ziyaret eden iki isim görüş ve düşüncelerini paylaştı. Karşıyaka’da iki dönem belediye başkanlığı yapan Durak, “Bizim ziyaretimizin arka planında hiçbir amaç yok. İzmir’in neredeyse tamamına gittik. İlçelerimizi ziyaret ediyor, oralarda parti örgütümüz ile bir araya geliyoruz. Çok da olumlu tepkiler aldık. Sayın genel başkanımız ziyaretimizde bize ‘emeklilik yok, çalışmaya devam edin’ dedi. Biz de bunun gereğini yapıyoruz. Yıllarını partiye vermiş insanlar bir kenara çekilmemeli. Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan ancak birlikte olursak çıkarız. Partimizin bir umut olarak seçmenin önüne gelmesi halinde başarı da gelecektir. Kesinlikle görevde olan belediye başkanlarımızı, parti yetkililerimizi yıpratmadan ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

KİM NE ARIYORSA ARASIN!
Menemen Belediye Başkanı Şahin de hem parti yöneticilerinin hem de seçilmiş belediye başkanlarının kaybedecek vakitlerinin olmaması gerektiğini söyledi. Şahin, “İzmir’de başarıyı sağlayabiliyorsak Manisa, Denizli’de ve Balıkesir’de de seçimleri alırız. Biz Menemen gibi bir yerde kaç dönemdir parti olarak başarı yakalıyoruz. Bunun bir formülü, sistemi var. Benim belediye başkanım Bergama’nın köyünde sabah namazında bir cami avlusunda camiden çıkanlarla çay içebilmelidir. Ben oraya gidip bunu yapmalıyım. Oranın belediye başkanı da buralara gelsin. Biz partinin seçilmişleri, yöneticileri olarak sürekli halk ile temasta olmaz ise sorunlar büyür, içinden çıkılamaz bir hal alır. Yaptığımız ziyaretlerin altında kim ne arıyorsa arasın. Tek hedefimiz toplu iğne ucu kadar fayda sağlamak. Merhaba’ demekten başka bir şey yok. Gittiğimiz ilçelerde bizleri yüzlerce insan karşılıyor. Gelenler kim olduğumuzu öğreniyor. Bergama’nın köyüne gidip vatandaşlarla çay içeceğim. Menemen Belediye Başkanı olarak çayınızı içmeye geldim diyeceğim. O algıyı yaratacağım. Benim amacım budur” diye konuştu.

 
İlginç eylem: CHP Konak halkın önüne yattı!
 
61 yıl sonra iki yakanın takımları aynı sahada!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Menemen li 15 Nisan 2016 Cuma 15:50

Türkiyenin en borçlu belediyesinin sayın başkanı, çok güzel şeyler konuşuyorsunuzda geçen ay itibarı ile belediyenin borcu bir katrilyon iki yüz otuz sekiz trilyon idi o nasıl olacak sn başkan. Ayrıca böyle bir görevi nereden üstünüze aldınız anlamış değiliz.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İlginç eylem: CHP Konak halkın önüne yattı!
CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir ve partililer Kemeraltı girişinde ...
Sertel intibakı sağlayacak düzenlemeyi Meclis’e sundu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, emekliler ...
CHP’li Yiğit İzmir’in ulaşım yatırımlarını sordu!
Yiğit, hazırladığı soru önergeleriyle İzmir’de Çiğli-Aliağa-Çandarlı Otoyolunu, ...
 
Flaş: MHP İzmir’de bir deprem daha
Görevden alma ve teşkilat kapatmalarla yaşanan büyük krizde il yönetiminden ...
CHP'de o üye için disipline sevk kararı!
CHP’nin parti politikalarını ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu eleştiren ...
CHP’li Bakan: Dış politika Kilis’te somutlaşıyor!
IŞİD tarafından atılan roket saldırılarının yaşandığı bölgede inceleme ...
 
Demirtaş: Muhalefetin desteklemesi büyük hata
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, AK Parti'nin dokunulmazlık teklifine ...
AK Partili vekillerden Başkan’a taziye ziyareti
AK Partili İzmirli vekiller, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na ...
AK Partili Sürekli ‘Dost’ kurultayda!
Sürekli, Bulgaristan’da Türklerin Kurmuş olduğu Sorumluluk, Özgürlük ve ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva