HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
31 Temmuz 2023 Pazartesi - 19:08

Saba Tümer’e bir tepki de Başkan Oran’dan: Acı acı gülüyorum!

Televizyon sunucusu Seba Tümer'in Çeşme Ilıca plajı ile ilgili paylaşımına tepki gösteren Başkan Oran "Aynı zamanda geçenlerde bir arkadaşım demeye dilim varmıyor ama eski bir arkadaşım çıktı dedi ki; "Ilıca Plajı'nda denize girenler aman dikkat, Ilıca Plajı ile ilgili uzman bir arkadaşımız dedi ki; zührevi hastalıklar bulaşıyor." dedi. Şimdi hangi tıp doktoru olursa olsun zührevi hastalıkların hangi yolla bulaştıklarını herkes biliyor ve bende bu arkadaşın bu beyanatına sadece acı acı gülüyorum" dedi.

Saba Tümer’e bir tepki de Başkan Oran’dan: Acı acı gülüyorum!

EGEDESONSÖZ – Sosyal medya hesaplarından mesaj yayımlayan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran Çeşme gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Oran açıklamasında Gediz Elektriğe, çöp konteynerlerini yerlere boşaltan gruba ve televizyon sunucusu Seba Tümer’e tepki gösterdi.

Oran’ın açıklaması şu şekilde:

Uzun zamandır canlı yayın yapmamıştık, sizlerle dertleşmek istedim. Konu da şu; 49 bin nüfusuyla milyonlara hizmet etmeye çalışıyor Çeşme Belediyesi. 49 bin adrese dayalı nüfusa göre bütçemiz ve personelimiz var. Oysa Çeşme'de milyonlar var. Çeşme turizmin Türkiye'de parlayan yıldızı. Fakat Çeşme'de son zamanlarda ciddi bir linç kampanyası var. Çeşme'ye, Çeşmeli turizmciye ve Çeşmeli yatırımcıya dolayısıyla da Çeşme Belediyesi'ne...

Öncelikle Çeşme'de turizm, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi ekonomik şartlardan dolayı geçen seneye göre daha düşük fakat buna rağmen Çeşme'de elektrik kesintileri geçen senenin 15-20 katı! Çeşme'de bildirilen ve bildirilmeyen düzenli bir şekilde elektrik kesintileri oluyor. Bundan benim otelcilerim, restorancılarım, turizimcilerim çok ciddi yazlıkçılarda dahil olmak üzere çok ciddi oranda etkileniyor bu çok büyük bir sıkıntı ve artık Gediz 26 Mayıs'ta Alaçatı göbeğini müteahhitine kazdıran Gediz artık yettiniz! Lütfen Çeşme'nin elektriği ile ilgili gerekeni yapın.

Bunun dışında da sıkıntılarımız var bunlardan bir tanesi de şu; Çeşme'de ve Alaçatı'da etrafın pis olduğunun görüntüsünü vermek ve yaymak istiyorlar. Bununla ilgili de bir linç var fakat arkadaşları suçüstü yakaladık Alaçatı'da gece 4'te çöp konteynerlerini yerlere boşaltan insanların videosunu dün sizlerle paylaştım. Siz güneşi balçıkla sıvayamazsınız, Türkiye'nin turizmde parlayan yıldızı Çeşme'yi bu şekilde karalayamazsınız. Ben size Çeşme'yi, Çeşmeli turizmciyi, Çeşmeli yazlıkçıyı, Çeşmeseverleri ve benim Çeşme ailemi size yedirtmem. Çeşme'de çalışan yüzlerce personelimi de sizlere yedirtmem.

Aynı zamanda geçenlerde bir arkadaşım demeye dilim varmıyor ama eski bir arkadaşım çıktı dedi ki; "Ilıca Plajı'nda denize girenler aman dikkat, Ilıca Plajı ile ilgili uzman bir arkadaşımız dedi ki; zührevi hastalıklar bulaşıyor." dedi. Şimdi hangi tıp doktoru olursa olsun zührevi hastalıkların hangi yolla bulaştıklarını herkes biliyor ve bende bu arkadaşın bu beyanatına sadece acı acı gülüyorum. Gerçekten çok üzücü bu yayını yapan arkadaşımız da Çeşme ile ne kadar dost Çeşme'yi ne kadar seviyor ben ona sadece "yazıklar olsun" diyorum. Çünkü gençliği, küçüklüğü burada geçmiş bir arkadaşımız. Kısaca şunu söyleyeceğim; "Turizmin parlayan yıldızı Çeşme'nin, Alaçatı'nın üzerinden ellerinizi çekin! Ben size Alaçatı'nın ve Çeşme'nin turizmcisini, yatırımcısını, esnafını yedirtmem arkadaşlar. Gerekirse 700 küsür personelimle 7 gün 24 saat çalışırım, ama size yedirmem. Bizim burada bütün belediye başkanlarının, bütün belediye çalışanlarının, senelerce buraya yatırım yapmış turizmcilerin emeği var size burayı yedirtmem. Çeşme'yi ham yaptırmam arkadaşlar. Uyarılarımız devam edecek, ellerinizi Çeşme'nin üzerinden çekin.

 
Başkan Yorgancılar'dan itiraz: Vergide adaletsizlik var!
 
Ilıca o iddialarla sarsılmıştı… Laboratuvar sonuçları çıktı!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
2 Ağustos 2023 Çarşamba 01:45

İşin gücün şov senin çeşmenin Alaçatı'nım yollarının hali nedir öyle? Utanmadan birde her yere resmini astırmışsın ! İş yap iş şov değil

Yorumu oyla      6      3  
Pardon diyen çok bilmiş e cevap 1 Ağustos 2023 Salı 13:09

Ben parti ismi zikretmedim! Fakat siz bu çöp yığını, insanlara saldıran köpekler ile leş gibi kokan port un oralarda böyle yaşamak istiyorsanız devam edin tıpış tıpış bu iş bilmez beceriksiz zihniyete oy vermeye devam edin... Çeşmede ve Alaçatı'da evi olan çoğu tanıdığım dışarda yemek yemeğe korkar olduk diyor... Herkes sabah feribotu ile sakız a geçiyor tertemiz deniz ürünlerini bol porsiyon olarak orada yiyip son ferübotla geri dönüyorlar.. İnanın daha ucuz... 2 kişi portda neymiş ferdi baba imiş 150 € hesap mı olur Allah aşkına.. Önüne geleni ölüyorlar yazıktır günaytır soygunculuk bu tam olarak gitmeyin sakın böyle mekanlara... Paranıza yazık..

Yorumu oyla      7      4  
1 Ağustos 2023 Salı 08:45

pardonda 8 ay sonra kime vereceksiniz? Ülkeyi 21 yıl soyup soğana çevirip zam yağmuruna tutan akepeyemi oy vereceksiniz? Hadi oradan. Hadi oradan.

Yorumu oyla      5      9  
Elif 1 Ağustos 2023 Salı 08:11

Çeşmeye sadece rezervasyonu olan veya ev sahipleri girebilmeli bunun haricinde kuru kalabalık ancak sistemi kitliyor

Yorumu oyla      3      3  
Feyzullah Yerebatansarnıcı 1 Ağustos 2023 Salı 00:15

Sen 2024 te tekrar aday olma da

Yorumu oyla      5      3  
Çeşmeli 31 Temmuz 2023 Pazartesi 21:18

Acı acı hiç gülme, Çeşmenin, Alaçatı'nın yolların hali nedir böyle Ekrem bey ? Billboardlara boy boy dünya markası Alaçatıya hoşgeldiniz derken Hiç utanmanız sıkılmanız yok mu sizin ? İnsanlar ile dalga mı geçiyorsunuz..? Alaçatı portun girişi yol komple yarık..! Yazıklar olsun sizin yapacağınız belediyeciliğe... Yazıklar olsun bu iş bilmez beceriksiz chp zihniyetine tıpış tıpış oy verenlere... Ne Çeşme ne Alaçatı ne İzmir bunları hak ediyor... 8 ay sonra yerel seçimlerde dilerim sizlerden kurtulucağız...

Yorumu oyla      11      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir İtfaiyesi teyakkuzda... 6 noktada alevlerle mücadele!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, hafta sonunda ...
Sendikadan Soyer'e '39 bin TL' yanıtı: Kısmen doğru, kısmen yanlış!
Başkan Soyer’in metroda devam eden grevle ilgili yaptığı açıklamaya yanıt ...
Roman Soykırımı İzmir'de anılacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 Ağustos’ta İkinci Dünya Savaşı’nda katledilen ...
 
Büyükşehir'den çiftçiye destek!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, “Şeker Tadında Köyümde ...
Dünya gençleri Buca'da buluşuyor!
Dünya çapında organizasyonlar gerçekleştiren bilim kurumu MILSET Avrupa’nın ...
Tam 1 milyon metrekare... Menemen'de yol seferberliği!
Menemen Belediyesi tarihinin en geniş kapsamlı yol çalışması için harekete ...
 
Başkan Soyer'den grev açıklaması: Sendika 39 bin TL istedi!
 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, metro ve tramvayda toplu ...
Karşıyaka’da dijital arşivle israf azaldı!
Teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak hizmetlerini daha hızlı ve etkin ...
Aliağa Belediye Meclisi toplanıyor
Aliağa Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı, 1 Ağustos 2023 ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva