HABERLER>SEÇİM 2015
27 Mart 2014 Perşembe - 11:51

Perinçek'ten bir miting de Dikili'de: Oyları bölmeyelim diye....

Dikili’de binlerce yurttaşa seslenen İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Türkiye kasetlerle yönetilir hale geldi. Oyları bölmeyelim diye vatanı bölüyorlar. Bu sistemi bitirip, Atatürk’ün Türkiyesini yeniden kuralım. Oyları İşçi Partisi’nde toplayalım” dedi.

Perinçek ten bir miting de Dikili de: Oyları bölmeyelim diye....

İZMİR - İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in İzmir’de gerçekleştirdiği Birlik ve Dirlik mitinglerinin Gündoğdu Meydanı ve Foça’nın ardından son adresi Dikili oldu.
Dikili merkez, Çandarlı ve köylerden olmak üzere mitinge binlerce yurttaş katıldı.
İP Genel Başkanı Perinçek yurttaşlar tarafından miting meydanında “Lozan kahramanı Doğu Perinçek hoşgeldin” diyerek karşılandı.

Konuşmasında partisinin Dikili Belediye Başkan adayı Mehmet Arıcı’dan söz ederken “Sizin içinizden, size on yıllardır ekmek pişiren bir adayla Mehmet Arıcı’yla önünüze çıkıyoruz diyen Perinçek, “Size yıllarca hizmet eden, belediye meclisinde çalışan, alınteriyle hayatını kazanan, bir namus timsalini İşçi Partisi Dikili’den aday göstermiştir. Arıcı’ya verilecek oy ekmeğe verilecek oydur, namusa verilecek oydur. Oylar namusa, oylar ekmeğe. Dikili’de bir örnek bir belediyecilik yaratalım” dedi.

Sizlerden ‘biz de varız demenizi istiyoruz’ diyen Perinçek’e alandaki yurttaşlar hep bir ağızdan “varız” diye karşılık verdi.

Dikili Meydanı’nda yapılan ve binlerce yurttaşın katıldığı mitingde, İşçi Partisi Genel Başkan
Vekili Hasan Basri Özbey, İşçi Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen, İşçi Partisi MKK üyesi, Abdullah Öcalan’ı sorgulayan emekli albay Hasan Atilla Uğur da hazır bulundu.




“TÜRKIYE’NIN KADERI BELIRLENECEK”
Sık sık “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “Yurtseverler Kalesi İşçi Partisi”, “Öncü cesur Doğu Perinçek” sloganlarının atıldığı mitingde ilk olarak kürsüye İşçi Partisi Dikili Belediye Başkan adayı Mehmet Arıcı çıktı.
Dikili için projelerini anlatan Arıcı, uzun yıllardır süregelen su sıkıntıları olduğunu ifade ederek “Yakın civarda açacağımız kuyular sayesinde susuzluk artık sorun olmaktan çıkacak” dedi. Seçildiğimizde öncelikli olarak kanalizasyon sistemindeki sorunları düzelteceğiz diyen Arıcı, kısa zamanda yapacağımız arıtma sistemiyle denize deşarj sisteminden vazgeçeceklerinin altını çizdi. Arıcı, “Dikili’de çocuk parkı olmayan köy kalmayacak” dedi.
Arıcı’nın ardından  İşçi Partisi MKK üyesi, Abdullah Öcalan’ı sorgulayan komutan emekli albay Hasan Atilla Uğur, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı ve alkışlar eşliğinde kürsüye çıktı. Uğur, önümüzdeki yerel seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığını ve ülkemizin kaderini belirleyeceğini ifade ederek; “Ben İşçi Partisi’yle esaret altındayken tanıştım. Ben bütün hayatımı Türk Silahlı Kuvvetleri içinde geçirdim. Nasıl ondan gurur ve şeref duyuyorsam, bu partide ve sizler olmaktan da gurur duyuyorum. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidiyoruz” dedi.



“HIRSIZA KARŞI PROGRAM LAZIM”
İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek kürsüye çıkarken coşku yükseldi. Mitinge katılanların alkışları ve “Öncü, Cesur, Doğu Perinçek” sloganlarıyla karşılanan Perinçek, “Hepinizi çok özlemişim, çok göresim gelmiş” diyerek Dikilileri selamladı.

Dikilililere “Sizlerle birlikte arkada kalan yıllarda tütün mitingleri, yürüyüşler yaptık. Emeği savunduk, çiftçinin alınterini, vatanımızı savunduk, bunlar çok güzel hatıralar. Çoğunuzu gözlerinizden, bakışlarınızdan tanıyorum, sizlere kavuşmak büyük mutluluk” diye seslenen Perinçek, tüm yurttaşları sandık başına davet etti.

Perinçek, “Oyları bölmeyelim deniyor. Oyları bölmeyelim diye diye vatanı bölüyorlar” dedi.
Türkiye’nin kasetlerle yönetilir hale geldiğine dikkat çeken Perinçek, “Bu sistemi bitirip, Atatürk’ün Türkiyesini kuralım. Oyları İşçi Partisi’nde toplayalım” diye konuştu.
Bir yurttaşın ‘Hırsız var’ diye bağırması üzerine Doğu Perinçek, şunları belirtti:
“Hırsız var demekle olmuyor. Hırsıza karşı program lazım. Kaynakları tekrar milletin kaynağına dönüştüreceğiz. Onların ayakkabı kutularındaki paraları, el koydukları serveti tekrar milletin kaynağı haline götüreceğiz. Türk lirası diyeceğiz. Emekçiyi, esnafı, köylüyü tekrar bu milletin efendisi yapacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi köylü bu milletin efendisidir. Biz de tekrar onları efendi yapacağız.”

Bu yerel seçimde yalnız belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliğine değil Türkiye’nin kaderine karar verileceğini belirten Doğu Perinçek, “Sizlerden sandığın başında durmanızı istiyoruz. Sandığın başında Türkiye’yi düşünmenizi, milletin birliğini düşünmenizi istiyoruz” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Menderes Adayı Soylu: Sandık namusumuz
AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Bülent Soylu, Memur-Sen Menderes ...
CHP Adayı Yörük’ten devrim gibi ulaşım projeleri
CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Avukat Ufuk Yörük, ilçede ulaşımı rahatlatacak ...
Taşer İTO’da konuştu: Bu anlayışla yüz yıl geçse de EXPO’yu…
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, İzmir Ticaret ...
 
Pekdaş’tan yoğun mesai: Bir günde 8 mahalle
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, ...
Eroğlu’ndan Aliağa'ya 'sağlıklı pazar yerleri' sözü
CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Kapalı Pazar Yeri ve Yeni ...
Çatalkaya’da Batur coşkusu: Miting gibi buluşma
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Çatalkaya mahallesi sakinleri ...
 
İsmail Sarı sevgisi Sevgi Yolu’na sığmadı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ve AK Parti Bayraklı ...
Çiğli’de 'Halkçı Başkan Arslan' sesleri!
Hafta sonu yapılacak yerel seçimler öncesi Çiğli’de seçim çalışmalarına ...
Halil İbrahim Şenol: Fark yaratacak 2 ayrı projem var
Egedesonsöz’e konuşan Gaziemir Belediye Başkanı ve CHP Gaziemir Belediye ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva