HABERLER>POLİTİKA
18 Haziran 2018 Pazartesi - 14:42

Muharrem İnce'den Erdoğan'a 'cami' çıkışı!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kahramanmaraş'ta vatandaşlara hitap ediyo

Muharrem İnce den Erdoğan a  cami  çıkışı!

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kahramanmaraş'ta konuşuyor.

İnce'nin açıklamaları şöyle:

"Aydan, Mars'tan maden çıkarılmasından söz ediliyor. Sürücüsüz araçtan bahsediliyor. Bu gelişmeleri kaçırmamamız lazım. Bu gelişimi kaçırırsak 100 yıl geri kalacağız. Erdoğan dindar ve kindar nesil yetiştireceğiz diyor. Benim itirazım var. Dindar nesil yetiştirilmesine hiçbir itirazım yok.  Ailenin tercihine bırakacağız. Ben çocuğuma fıkıh, hadis, siyer dersi istiyorum derse baş üstüne diyeceğiz. Kaç saat istiyoruz derse dersi vereceğiz. Din dersi istemiyorum diyene de vermeyiz. Ama bütün çocuklara yabancı dil ve matematik öğreteceğiz. Ben meydanlarda hak, hukuk, adalet diyorum. Biri de çıkmış kek, çay, oralet diyor. Size şunu söyleyeyim, 2 yalan göstereyim size. Bu millete bu kadar yalan söleyen birisi ekonomide de her konuda yalan söyleyebilir. Bir general Erdoğan ile yemeğe gidiyor. İftar sofrasını iftira sofrasına değiştiriyor. Erdoğan orada beni eleştiriyor, general de alkışlıyor. Beni eleştirirken general alkışlayamaz. Onu hemen emekli ederim, hemen. Ben Erdoğan'ı eleştirirken general yine alkışlamamalı. O devletin generali. Erdoğan orduyu överse alkışlayabilir. Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz bir yalancı bu Erdoğan. Videoyu bir izleyelim, orduyu mu övüyor, beni mi eleştiriyor görelim? (video izletildi)"

 

 

"Bir dakika yuh yok. Yani orduyu överken alkışlamıyor, beni eleştirirken alkışlıyor. Bu konuda bile yalan söylüyor. Kıraathane açacağım dedi, ben de menü zenginleşiyor dedim. Ben tatar böreği demedim, nereden uyduruyorsun diyor bana. İzleyelim demiş mi, dememiş mi? (video izletildi) Sen nasıl bir yalancısın ya? Kendi söylediğini bir gün sonra inkar ediyor. Allah'tan kork, kuldan utan. Ben sana bir şey demiyorum, videonu izlettiriyorum. Bir şeye çok üzüldüm. Seçim yaklaştı, Muharrem İnce camiden çıkmıyor diyor. Senin camilerde seçimden önce fotoğrafın var mı diyor. Camiye ibadet etmeye gidiyoruz, fotoğraf çektirmeye değil. Ben 5 vakit namaz falan kılıyor değilim. Arada bir sabah namazı kılarım. Her hafta cumaya giderim. Sen kimsin ya? Sana mı soracağım camiye giderken. Sen Allah'ın tahsildarı mısın? Bir Müslüman camiye gidecek diye üzülüyor. Camilerden elini çek."

"Putin ona demiş ki, büyük devletlerin sarayları alameti fahrika demiş. Zavallı ya. Rusya bizim kuzey komşumuzdu, şimdi güneyde de komşumuz. Rusya her tarafımızı sarıyor. Rusya dört bir tarafını sarıyor. Sen sarayında oyalan diyor. Erdoğan, Putin seni kekliyor.  81 milyonun aynı anda bizi izleme şansı var. Ona buradan bir teklifte bulunuyorum. Sen madem ekonomistsin, ustasın. Erdoğan, bilgin varsa, tecrüben varsa çık karşıma. Ona bunu deyince, benimle televizyona çıkıp reyting yaptırmazmış'. İzlenme oranlarına baktırdım, Erdoğan'ın 4 katı izlenmişim. Sen yalan söylüyorsun, BOP Eş Başkanısın, Kozmik Oda'ya FETÖ'cüleri sokan sensin. FETÖ'nün kan kardeşi sensin, tarım ve hayvancılığı bitiren sensin. Hava durumu bile Erdoğan'dan fazla izlenmiş. Benimle çık da havan olsun. Ben diyorum ki, mutfakta yangın var. Tencereye et girmiyor, dert giriyor. Kuru fasulye 10 lira Erdoğan. Millet 4 liraya çay içemiyor, sen 4500 liraya beyaz çay içiyorsun. Bir de kibir var, büyük adam o. İsra suresi 37. ayeti hatırlatıyorum. Yeryüzünde kibirlenerek yürüme, sen yeri asla yaramazsın, dağlara asla erişemezsin. Erdoğan kibiri bırak. Karşıma çık. Saralı olan sensin, halkın çocuğu benim. Zengin olan sensin, fakirle gezen benim. Gönül köprüleri kuruyorum."

"Bir öğretmen vicdanı ile önemsediğim bir konudan söz edeyim. Yurtlarda büyüyen çocuklar var. 18 yaşını doldurunca bu çocuklar sokağa atılıyor. 3000-5000 neyse. Devlet kimsesiz çocuklarına bakamıyorsa, yazıklar olsun bize. O çocukları 18'ini doldurunca devlet kadrosuna alacağım. Yine bir ilk olacak. İktidar değişince makbul insanlar değişiyor. Bir bakıyorsun birileri gidiyor birine yaslanıyor. Başkası başka birine. Benim cumhurbaşkanlığımda 81 milyon makbul insan oluyor. Ev kadınlarının emeklilik primlerini büyük İstanbul Mitingi'nde duyurabilirim. Çalışma yapıyoruz. Her mahalleye kıraathane değil, kreş aöçacağız. O kreşlerde sadece kadınları çalıştıracağız. Her gittiğim yerde kadınlar ve gençlerin çoğunluk olduğunu görüyorum. 19 Mayıs ve 29 Ekim'de karşılıksız 500'er TL vereceğiz size." (Habertürk)

 
Saadet Partisi'nde istifa depremi
 
Başbakan Yıldırım'dan İnce'ye sert sözler!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde istifa depremi
Saadet Partisi (SP) Kars Milletvekili Adayı Sezgin Yıldız, Kağızman İlçe ...
Kocaoğlu SKM’yi ziyaret etti, Yüksel konuştu: Başkanın işi bitmiş, gitme vakti!
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, SKM ve partisinin il başkanlığına ...
Kılıçdaroğlu'ndan Instagram ve Snapchat çağırısı
CHP, animasyon film hazırladı. Filmde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ...
 
Bozdağ'dan bedelli askerlik açıklaması!
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, bedelli askerlik şartlarının TSK'nin ihtiyaçlarına ...
Numan Kurtulmuş: Kuleli müze olacak
Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Topkapı Sarayı Müzesi'nde "Geleneksel ...
CHP'li Kılıç'tan AK Partili vekil adaylarına: Yereli bırak, ülkeye bak!
Ramazan Bayramı boyunca da 2. Bölge Milletvekili Adayları ile birlikte ...
 
MHP İzmir'den bayrak çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatından 24 Haziran seçimlerine ...
MHP'li Şahin'den engellilere destek sözü
MHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, 24 Haziran ...
Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Baykal'a ziyaret
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haluk Koç ile birlikte Deniz Baykal’a ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva