HABERLER>GÜNCEL
3 Mart 2020 Salı - 11:43

MODEKO pazar payını arttıracak

Türk mobilya sanayinin en seçkin markaları MODEKO 2020 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda, yerli ve yabancı binlerce sektör paydaşıyla buluşmaya hazır. 4 Mart’ta Türkiye'nin en büyük fuar kompleksinde başlayacak organizasyon 5 gün sürecek.  MODEKO’nun yeni pazarların kapılarını araladığına vurgu yapan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleye, Türk mobilya sektörünün ulusal ve uluslararası pazarlardan aldığı payın artacağını söyledi. 

MODEKO pazar payını arttıracak

Türkiye’nin dış ticaret dengesini  pozitife çeviren mobilya sanayi,  4 – 8 Mart 2020 tarihleri arasında Fuar İzmir’de 31’inci kez bir araya gelmeye hazırlanıyor. Mobilya sektörünün öncü 317 firması yaklaşık bir haftadır fuar alanında hummalı çalışmalarını devam ettiriyor. MODEKO 2020 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı Ev Mobilyaları, Ofis Mobilyaları, Bahçe Mobilyaları ve Halı Bölümünden oluşacak. Sektör profesyonelleri dünyada oluşan şartların da etkisi ile MODEKO’ya olan ilginin bir kat daha artacağı görüşünde.

NE KADAR ÜRETİRSEN O KADAR GÜÇLÜSÜN
MODEKO katılımcıları ve ziyaretçilerine başarı dileyen Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen mobilya üreticileriyle birlikte ülke ekonomisine katkı koymaya hazır olduklarını açıkladı. İşleyen, “Sürekli değişen dünya kojektüründe güçlü olanlar ve güçlü olmayı hak edenler kazanıyor. Kendisini yenileyerek standartların üzerinde üretim yapan bizim katılımcılarımız, MODEKO’da gücünü bir kez daha ortaya koyacak. Fuar İzmir’deki mobilyaların tasarımları, üretim kalitesi ve fiyatları sektör profesyonellerinin aklını başından alacak. Ulusal ve Uluslararası pazarlardaki gücümüze güç katacağız. Ülkemizi ve üreticilerimizi daha güçlü kılmak için Efor Fuarcılık olarak çok çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz. Kendi alanında dış ticaret fazlası veren mobilya sektörümüzün ihracat hedeflerinin yakalanması için yapılan her çalışma kutsaldır”dedi.  

GÖZLER KAMAŞACAK
MODEKO 2020 kapsamında 317 seçkin marka ürünleriyle İzmir’de görücüye çıkacak. İzmir, Manisa, Balıkesir, Antalya, Ankara, İstanbul, Isparta, Bursa, Denizli,  Gaziantep, Uşak, Kayseri, Konya, Aydın, Eskişehi, İnegöl, Burdur, Adana, Kayseri, Afyon, Samsun, Amasya ve Trabzon il ve ilçelerinden katılımcılar ürün ve hizmetlerini tanıtacaklar. Özel koleksiyonlar göz kamaştıracak. 

DÜNYA MODEKO’DA BULUŞACAK
Uluslararası mobilya alıcıları yapılan özel bir çalışmayla İzmir’e getirilecek. Polonya, Belçika, Lübnan, Suudi Arabistan, Filistin, Irak, Hollanda, İngiltere, Kosova, Arnavutluk, Makedonya, İsrail, Yunanistan, Libya, Kazakistan, Azerbaycan Gürcistan, Ürdün, Umman, Dubai, Katar, Kırgızistan, Sırbistan, Bosna Hersek, Birleşik Arap Emirlikleri, Nijerya, Gana, Sudan, Cezayir ve Tunus’dan sektör profesyonelleri MODEKO’yu ziyaret edecekleri bilgisini paylaştı. 

MODEKO SEKTÖRÜN ORGANİZASYONU 
Uluslararası niteliğiyle dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen MODEKO paydaşları her geçen büyüyor. T.C. Ticaret Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi,  Karabağlar Belediyesi, KOSGEB,  İzmir Ticaret Odası,  Ege İhracatçı Birlikleri,  Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Esnaf Ve Sanatkarları Odaları Birliği, İzmir Mobilyacılar Odası, Mosder, Egemob, Ofismod, Halımder, Emoder ve Kısıkköy Mobilya Şehri bu yıl ki organizasyonu destekliyor. 

MODEKO 2020 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı 4 Mart’ta açılacak. Fuar İzmir’deki organizasyon  5 gün sürecek. Her gün 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 
Başkan İduğ, Alevi dernekleriyle buluştu
 
Balçova Meclisi’nde şehitlere saygı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
50 ilin beklediği 145 yıllık rüyada sona doğru
Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen, 2'nci ...
Yunan polisi dövüp gasp edip geri gönderdi!
Edirne'den Yunanistan'a geçen bir grup göçmen, Yunanistan polisi tarafından ...
Kaçırıldı... Dağ evine götürüldü... Dehşeti anlattı: İntiharı düşündüm, evi yakmak istedim!
İzmir'in Ödemiş ilçesinde komşusu tarafından kaçırılarak 7 gün boyunca ...
 
Yunanistan'a geçen göçmen sayısı 130 bini aştı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Saat 09.15 itibarıyla Türkiye topraklarından ...
Bergama’da yasak kalktı, işçiler eylemde DİSK destekte!
Belediye tarafından işten çıkarılan 3 kadın personel eylemlerine 22’nci ...
İzmir'de iş insanın yakılarak öldürülmesinde karar: Oğula 22 yıl hapis!
Cinayeti işlediği iddiasıyla maktulün oğluna 22 yıl hapis cezası verildi.
 
Apple, eski iPhone sahiplerine 25 dolar ödeyecek!
Apple şirketi, iPhone 6, 6S, 7 ve SE model telefona sahip müşterilerine ...
İzmir'de feci kaza: Traktörün altında can verdi
İzmir'in Selçuk ilçesinde devrilen traktörün altında kalan kişi hayatını kaybetti.
BM: Yunanistan'ın kararı hukuksuz!
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), Yunanistan'ın ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva