HABERLER>EKONOMİ
3 Mart 2018 Cumartesi - 10:18

MODEKO İzmir mobilya fuarı başlıyor

Türkiye Mobilya sektörünün en köklü Uluslararası markası İzmir Mobilya Fuarı, bir kez daha Türkiye’nin en büyük fuar merkezi Fuar İzmir’de açılacak. 310 seçkin mobilya üreticisinin katılımıyla 7 Mart 2018’da başlayacak olan organizasyon 5 sürecek.

MODEKO İzmir mobilya fuarı başlıyor

Türkiye'de büyük bir sektör olan mobilyacılar MODEKO fuarı ile biraraya geliyor. Mobilya Modasına yön verecek tasarımların göz kamaştıracağını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, “MODEKO yine sektörün iç ve dış pazarlardaki ticari hacmini ve hedeflerini büyütecek”dedi.

2018 MOBİLYA TRENDLERİ 
Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir 50 bin m2 lik alanında, Türkiye ve dünyanın uluslararası markası MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’na ev sahipliği yapacak. 7-11 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonun 310 katılımcı marka ve firması ziyaretçilere Klasik ve Modern mobilyalar, Eskitme ve Modüler mobilyalar, Masa, Sandalye, Kanepe ve Koltuklar, Bebe ve Genç odaları, Yatak ve Yatak setleri, Ofis mobilyaları, Mutfak mobilyası, Bahçe mobilyaları, Ev dekorasyonu ve Aksesuarlarını özel konsept ve seçkin tasarımlarından oluşan yeni trendleri sunacak.MODEKO, ÜLKE HEDEFİNE DESTE VERİYOR
MODEKO 2018’in bugüne kadar gerçekleştirilen en kapsamlı alım heyeti organizasyonuna imza atacağını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen Efor Fuarcılık’ın  temsilcilikleri aracılığıyla 30’u aşkın ülke ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek olan alım heyetlerinin mobilya ticaret hacmine çok önemli katkı sağlayacağını söyledi. İşleyen, “Türkiye’ nin 2023 yılı ihracat hedeflerine ulaşmasında büyük katkı sağlayan ve cari açık vermeyen Türk Mobilya Sektörü son 15 yılda dünya mobilya ihracat sıralamasında 12. sıraya yükseldi. Hedef ilk 5 ülkeden biri olmak. Üreticilerimiz ve Ülke hedefimize MODEKO büyük katkı veriyor, vermeye de aralıksız devam edecek”dedi.DESTEKLER KATLANDI
MODEKO İzmir Mobilya Fuarı’nın Uluslararası nitelik kazanması ile KOGEB destekleri ikiye katlandı. İzmir Ticaret Odası (İZTO) desteklerini arttırdı. Ekonomi Bakanlığı, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri,  Ege Bölgesi Sanayi Odası,  İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası ile EGEMOB, OFİSMOD ve EMODER sektörel dernekler tarafından MODEKO destekleniyor.

Yaklaşık 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en güzel örnekleri MODEKO’da gözler önüne serilecek. Yerli ve yabancı mobilya sektör paydaşları 5 gün süreyle önemli iş bağlantılarına imza atacak. 7 Mart 2018’de başlayacak olan organizasyon Fuar İzmir’de her gün 11:00- 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

 
Selçuk'ta Başkan Bakıcı esnafı dinledi
 
Özgener: Dünyada ses getirecek projeleri konuşalım
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 3 Mart 2018 Cumartesi 12:44

sektör temsilcileri ve odalarına sormak istiyorum, mobilya tasarımından yanamısınız? bu fuarla birlikte neden mobilya tasarım yarışması açmıyorsunuz? gelinlik ve ayakkabı fuarlarında bu yapılıyor, mobilyada da neden olmasın?

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Binlerce işletmeyi ilgilendiriyor... İşte son tarih
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kamu iş yerleri ile özel iş yeri olup ters ...
İzmir dünya ikincisi oldu!
Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) Başkanı Mevlüt Kaya, 28-31 Mart ...
Ege ihracatı zirve yaptı!
Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), şubat ayında ihracatını 2017 yılı şubat ...
 
İzmir ve Manisa'da yollara yeşil kuşak
İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, sorumluluk alanındaki İzmir ve Manisa illerinde ...
O sitelere erişim engellenecek!
Sermaye Piyasası Kurulu, 7 internet sitesine erişimin engellenmesi için ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
ABD faizlerinin öngörülenden daha fazla yükseleceği endişeleri ve jeopolitik ...
 
Körfez Geçiş Projesi davasında son durum: Kritik keşfe damga vuran eylem!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın 'İzmir Körfez Geçişi ...
Bu fuar Türkiye'nin 3 yılına damga vuracak
Dünyanın en büyük üçüncü MICE fuarı olan ACE of M.I.C.E. Exhibition by ...
Nihal AŞKIN yazdı... Siyasetin gözü o seçimde
Nihal AŞKIN yazdı... Siyasetin gözü o seçimde
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva