HABERLER>MAGAZİN
13 Haziran 2016 Pazartesi - 07:50

Milli yıldızın eşinden şok iddialar!

Milli takım santrforu Burak Yılmaz'ın eşi İstem Yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle dava açmıştı. İstem Yılmaz, Çin'de Burak Yılmaz'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle konsolosluktan yardım istediğini açıkladı...

Milli yıldızın eşinden şok iddialar!

Milli futbolcu ve Galatasaray'ın eski gol kralı Burak Yılmaz futbol yaşantısını Çin’de sürdürüyor... Şu an milli takımla birlikte Fransa'da kampta bulunan Burak Yılmaz’ın eşi İstem Yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle yaptığı açıklamalarla gündemde. İstem Yılmaz eşi Burak aleyhine boşanma davası açtı. Yılmaz, hamileyken kocası tarafından darp edildiğini, konsolosluk görevlilerinin yardımıyla hastaneye götürüldüğünü söyledi.

Burak Yılmaz’la iki yıl önce evlenen İstem Yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla mayıs ayında Bakırköy Aile Mahkemesi’ne boşanma davası açtı. Şubat ayında Çin’in Pekin Guoan kulübüne 28 milyon TL’ye transfer olan Burak Yılmaz’dan Nazlı adlı bir kızları bulunan ve ikinci çocuğuna hamile olan İstem Yılmaz, 11 sayfalık dilekçesinde çarpıcı iddialarda bulundu. Hürriyet'teki habere göre, İstem Yılmaz'ın açıklamaları şöyle:

"EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALATTI"

2006’da tanıştıklarını, 2009’da evlenme kararı aldıklarını ancak kına gecesinde Burak Yılmaz’ın sebep olduğu tartışma nedeniyle nikahın iptal olduğunu anlatan İstem Yılmaz’ın dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: “İki kez daha barışıp ayrıldıktan sonra 2014’de evlendik. Nazlı isminde bir kızımız oldu. Ağustosta bir kızımız daha dünyaya gelecek.

"EVLENDİKTEN SONRA BENİ AŞAĞILADI"

Eşim hatalarını kabul edip ilişki terapistine gidince evlenmeye yeniden karar verdim. Eşim evlendikten sonra ise verdiği sözleri unutup beni aşağılamaya başladı. Evlilik sözleşmesi teklif etti, imzaladım. Yine de kendisiyle parası için evlendiğim şeklinde ağır ithamlarda bulundu. Ekonomik şiddet uygulayıp kredi kartlarımı iptal ettirdi, aracımı sattı.

"İKİNCİ ÇOCUĞUMUZU ALDIRMAK İSTEDİ"

Düğün günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Eşim de ‘Ben 4 çocuk istiyorum’ dedi. Ancak ikinci çocuğa hamile kaldıktan sonra hamileliğimi sonlandırmam için baskı uyguladı. Baskılara direnip çocuğumu aldırmadım. Hamileyken eşimden dayak yedim.

"EVDEN ÇIKINCA KONSOLOSLUKTAN YARDIM İSTEDİM"

Evden çıkmasını fırsat bilip, Pekin’deki Türk Konsolosluğu’nu arayarak yardım istedim. Görevlilerin yardımıyla hastanede tedavi gördüm.” Hastane tarafından verilen raporu da mahkemeye sunan İstem Yılmaz, tedavinin ardından yine konsolosluk görevlilerinin yardımıyla eşinden gizlice kaçarak Türkiye’ye geldiğini belirtti.

DARP İZLERİNİ MAHKEMEYE SUNACAK

İstem Yılmaz, vücudunda oluşan darp izlerini gösteren fotoğrafları ve Burak Yılmaz ile annesinden gelen psikolojik ve fiziksel şiddeti ispat eden mesaj kayıtlarını daha sonra mahkemeye sunacağını belirtti.

12 MİLYON LİRA TAZMİNAT TALEBİ

İstem Yılmaz, kızı ve doğacak bebeklerinin velayetini talep etti. Ayrıca Bakırköy Şenlikköy’deki müşterek konutun da kendisi ve çocuklarına tahsisini isteyen Yılmaz, kocasından toplam 12 milyon TL tazminat talebinde bulundu.

BURAK YILMAZ'DAN İLK VE SON AÇIKLAMA

İddialar üzerine Burak Yılmaz daha önce sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmıştı. Milli futbolcu: "İstem Yılmaz, çocuklarımın annesidir. Hangi ruh halinde, hangi düşüncede olursa olsun yaptığı şeyler ve söylemlerinden bağımsız olarak iki evladımızın ve eşimin sağlıklı ve huzurlu olması benim için her şeyden önemlidir. Yazılanlar ve yazılacaklar dahil olmak üzere bu konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmayacağımı herkesin bilmesini isterim" demişti.

 
Büyükşehir'den çocuklara çağrı: Haydi dansa!
 
Buca Belediyesi'nden çocuklara müjde!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şener Şen o hesaplardan şikayetçi!
Türk sinemasının yaşayan efsanesi Şener Şen, sosyal medyada adına açılan ...
Ve Gülçen ile Ozan Çolakoğlu dünya evine girdi
5 yıldır birlikte olan ve 5 Mart’ta Gülşen’in Bebek’teki evinde nişanlanan ...
Evi dar geldi, giysileri atıyor!
Kim Kardashian'ın üvey kardeşi model Kendall Jenner, bu sefer resmi internet ...
 
Mutlu Kaya'yı vuran zanlının cezası belli oldu
Diyarbakır'da 19 yaşındaki Mutlu Kaya'yı silahla vurarak ağır yaralayan ...
Boşanmalarını kutladılar!
Amber Rose ile Wiz Khalifa boşanmalarını striptiz kulübüne giderek kutladı. ...
Set çıkışı karakulak buldu
Oyuncu Özge Özpirinçci Aşk Yeniden dizisinin set çıkışında nesli tükenmekte ...
 
Serdar Ortaç: Bir tek Allah'a can borcum var
Serdar Ortaç-Chloe Loughnan çifti, evliliklerinin ikinci yılını kutladı. ...
Fatih Terim'in torunu destek için Fransa'da!
Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in EURO 2016'da uğuru torunu 'Yaman' olacak
Ünlü çift yurda döndü
Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti Bebek sahilinde görüntülendi.Tatlıtuğ, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva