HABERLER>SEÇİM 2015
25 Mayıs 2015 Pazartesi - 13:42

MHP adayı Ali Onar: İzmirli enayi değil!

İzmir’in sanayi, tarım ve turizm kenti olarak değerlendirildiğini ve yıllardır tüm siyasetçilerin ve kent yöneticilerinin bu üç obje üzerine yoğunlaşarak projesiz söylemler ile halkı yanılttığını iddia eden MHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili adayı Avukat Ali Onar İzmir turizminin gerçekçi çözümler ve projelerle ivme kazanacağını belirtti.

MHP adayı Ali Onar: İzmirli enayi değil!

İZMİR - Yabancı turist sayısının çok az olduğu İzmir kent merkezinde albenisi olan bir cazibe merkezinin oluşturulamadığını ifade eden Onar “Kruvaziyer  turizmi ile gelenlerin belediyenin aracına binip iki üç noktayı gezdikten sonra esnafa, ve İzmir’e döviz girdisi bırakmadan gemiye geri döndüğünü görüyoruz. Limanda korsan taksiler , hanutçular ve işportacıların karşıladığı turistler ne yazık ki bu kentten güzel anılarla ayrılmıyor.  ” dedi.
 
Hiç kimsenin İzmirliyi kandırmaması gerektiğini belirten Onar, “Bakan Eroğlu İzmir'de deniz turizmini, yüksek gelir getirici tabiat turizm merkezleriyle çeşitlendirmeyi planlıyoruz diye açıklama yapıyor. Sayın Bakan, İzmirli’yi enayi zannediyor herhalde. 13 yıldır iktidardasınız niye yapmadınız, yapmanıza kim engel oldu. Hala planlıyoruz, niyetimiz var gibi boş laflarla İzmirli’yi kandıramazsınız. Cennet şehrimizi 13 yıldır gerektiği gibi turizme yönlediremediniz aklınıza MHP seçim beyannamesini açıkladıktan sonra mı planlama yapmak geldi” diye konuştu.

Kadifekale, Saint Polikarp Kilisesi, Agora, dünyanın en büyük açık çarşısı Kemeraltı, dillere destan Kordon’u , bir çok kültürün oluşturduğu gastronomi ve lezzetler, denizi, kumu , güneşi, kafeleri  bu unsurların kaçında ne kadar turist akışı ve ekonomik bir istatistiği olduğunun gerçekçi bir sunum olmadığını sözlerine ekleyen Onar “Bırakın Antalya, Marmaris, Kaş, Alanya’yı , Mardin, Urfa, Trabzon kadar değiliz kusura bakmayın” dedi.
 
ÇÖZÜM İÇİN HAZIRIZ
Çözüm için hazır olduklarını söyleyen Av: Ali Onar sahil ilçeleri ve beldelerinin daha iyi bir şekilde tanıtılması gerektiğinin altını çizdi. Onar tanıtım, gerçekçi tespit ve veri tabanı oluşturarak ulusal ve uluslar arası boyutta tanıtım için “Biz hazırız İzmir’e turizm alanında çıta atlatacağız” diye konuştu.

ÇEŞME YATIRIMCILARI CEZALANDIRILIYOR
Çeşme’de turistik yatırım yapıp termal kullanan tesislerden alınan ve sadece Çeşme’de uygulanan ceza gibi vergi politikası ve Türkiye’nin en pahalı kumsal işgaliye ücretlerini yatırımcının mağduriyetini ortadan kaldıracaklarını belirten Onar “Çeşme’de termal otel açıyorsunuz devlet sizin tüm iştigallerinizden yüzde 1 vergi alıyor, bu ne demek ? Çeşme’de yatırım yapmak demek. Bu İzmir’i Çeşmeliyi ve Çeşme’de yatırım yapanları  cezalandırmak demektir. Plajlarda tesislerin ödedikleri ecri misil bedelleri diğer tüm turistik yerlerin 2-3 katı. Bu çifte standart kalkacak”

İZMİR’DE SERBEST SAĞLIK BÖLGESİ KURULACAK
“Serbest Sağlık Bölgeleri” oluşturularak, yatırım ve istihdam imkânı sağlanacak, sağlık turizmi gelirlerimiz artırılacaktır. Bu çerçevede, özellikle
turizm bölgelerindeki kamu arazi ve tesisleri bedelsiz tahsis edilecektir. Yurt dışındaki özel sağlık kuruluşlarının bu bölgelerde kurulacak
şirketlere ortaklığının desteklenmesi suretiyle de doğrudan yabancı sermaye girişi ve talep sürekliliği sağlanacak” diye konuştu.   
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir’de miting sevinci: Alan hakimiyetini aldık!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican “İzmir’de alan hakimiyetini sağladık… ...
Yıldırım ‘tünel’de konuştu: İzmir’i yerden yere vuran vekil için ne dedi?
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, ...
CHP İzmir Adayı Böke: İzmir’in renkleri ülkenin ışığı olacak
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili ...
 
Sürekli engelleri kaldıracak projeleri anlattı
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli engelli vatandaşlarımız ...
Kılıçdaroğlu’ndan flaş açıklama: Bir polisten mektup geldi…
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan ...
CHP Adayı Bakan’dan AK Partili Vekil’e ‘haşhaşi’ tepkisi
CHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Bakan, AKP Diyarbakır Milletvekili ...
 
Yıldırım’dan yeni 7 Haziran mesajı: 330 da yeter!
Cumhurbaşkanı Danışmanı, AK Parti İzmir Milletvekili, “'AK Parti olarak ...
Bakan Eroğlu’ndan yaban hayata yardım eli raporu
AK Parti İzmir Adayı, Orman ve Su İşleri Bakan Eroğlu, “Gerek Türkiye ...
CHP’li Çıray: Umutlar sandıkta güçlü Türkiye inşa edecek
AK Parti’nin ülkenin kabuk bağlamış yaralarını kanatarak ayrışmayı körüklediğini ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva