HABERLER>EGE
17 Aralık 2016 Cumartesi - 17:52

Manisa’da binler teröre lanet için yürüdü

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığı, başta Kayseri ve İstanbul'dakiler olmak üzere son günlerde yaşanan terör saldırılarına, 250 metrelik dev Türk bayrağı ile düzenlenen yürüyüşle tepki gösterdi.

Manisa’da binler teröre lanet için yürüdü

'Devletimin Yanındayım, Terörün Karşısındayım' adı altında düzenlenen yürüyüşe yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalık, sık sık tekbir getirip, terörü kınadı. AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Recai Berber, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa İl Halk Sağlığı Müdürü Engin Yıldırım da yürüyüşe destek verdi. 250 metre uzunluğunda Türk bayrağı açan kalabalık, Doğu Caddesi'ni takip ederek 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na yürüyüşe geçti. Kalabalık, yol boyunca "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda" sloganları attı. Yürüyüş sırasında polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Yürüyüşün sonunda kalabalığa seslenen AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Türk milletinin hain saldırılara asla boyun eğmeyeceğini ifade ederek, "Milletimiz çok zor günler geçiriyor. Terör örgütleri vatanımızın üzerinde kirli oyunlarına devam ediyor. Milletimiz meydanlarda ve sokaklarda vatanına sahip çıkıyor. Osmanlı'nın yükselişini, Türkiye'nin yürüyüşünü durduramayacaklar. Bu duruşu ve yürüyüş bir o kadar Halep'in, Gazze'nin yürüyüşüdür. Bir İslam dünyası yürüyüşüdür. Bu yürüyüş burada Osmanlı ruhuyla, Bedir ruhuyla, Çanakkale ruhuyla ve 15 Temmuz duruşuyla gerçekleşmiştir. Bu millet alçaklara, hainlere asla fırsat vermeyecektir" dedi.

"BUNLARDA YÜREK YOK"
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise, Türkiye'nin son yıllarda zor bir süreçten geçtiğini, ancak bu zor süreçten milletin birlik ve beraberliği içerisinde çıkılacağını dile getirdi. Milletvekili Baybatur, "Ülkemiz Cumhuriyet tarihi boyunca böylesi saldırılar altında kalmadı. Gezi Parkı olaylarında yapmak istediler beceremediler. 17-25 Aralık'ta yapmaya çalıştılar beceremediler. Doğu ve Güneydoğu'da hendek kazdılar. Ama o hendeğin içinde gömüldüler. Bu yetmedi 15 Temmuz'da 250 şehit verdirerek ne yazık ki alçakça, haince saldırıda bulundular. Yetmedi Doğu ve Güneydoğu'da askerimize, polisimize ve korucumuza, sivil vatandaşlarımıza haince, kahpece saldırdılar. Şimdide geçen İstanbul'da polisimiz, bugün sabah da Kayseri'de Mehmetçiklerimiz'i yüzsüzce, kahpece canlı bombayla şehit ettiler. Bunlarda yürek yok. Bunlar Mehmetçiğimizin, polisimizin, milletimizin karşısında ancak etek giyerek kaçarlar. Dünyada her zaman mazlumun yanında olduk ve onları kanımızla koruduk. Bu saatten sonra da aynısını yapacağız. İstedikleri kadar saldırsınlar, haince planlar kurup üzerimize gelsinler. İsteğiniz kadar dini görünümlü insanlar olan FETÖ'cülerle ittifak kurarak saldırın. Ama bu millet Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ruhuyla 15 Temmuz'da meydanlarda bulunduğumuz ruhla Allah'ın izniyle hepsinin üstesinden gelecek. Hepsinin hain tuzakları var. Ancak en hayırlı tuzak kuran Allah'tır. Bu kurdukları tuzakları başlarına geçireceğiz. Bayrağımızı yere indirmeyeceğiz ve ezanlarımızı susturmayacağız. Bu vatanı parçalattırmayacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından terör saldırısında şehit olanlar için dua edildi. Kalabalık daha sonra olaysız dağıldı. (DHA)

 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya: Muhalif yapı FETÖ’yle gitti!
 
Yaralı asker önce arkadaşlarına yardım etmiş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Turizm cennetinde silahlı-bıçaklı dehşet: 6 yaralı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı ...
İzmir ve Ege’ye ateş düştü: 3 asker şehit, 3 asker yaralı
Kayseri’deki hain saldırı ülkeyi yasa boğarken, İzmir, Denizli ve Afyonkarahisar'a ...
Muğla'da terör operasyonu: 3 tutuklama
Muğla'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan, ...
 
Denizli’deki FETÖ operasyonunda 21 öğretmene tutuklama
Denizli’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan, daha önce ...
Uzman çavuşun korkunç sonu: Trene binmeye çalışırken…
Salihli’de binmeye çalıştığı trenin altında kalan uzman çavuş 25 yaşındaki ...
Terör operasyonu: HDP Aydın Başkanı gözaltında
HDP Aydın İl Başkanı 57 yaşındaki Tamis Akpınar, Kuşadası'nda gözaltına alındı.
 
Caretta caretta kıyıya vurdu
Muğla’nın Fethiye İlçesi'nde nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya ...
Okula getirilen yiyecekler 22 öğrenciyi hastanelik etti!
Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki Yusuf İzzet Gökçe Ortaokulu'nda 'Yerli ...
Kardak'ta gerginlik: 2 saat süren kovalamaca!
Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarındaki Kardak kayalıklarına gelen Yunan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva