HABERLER>EKONOMİ
23 Mayıs 2016 Pazartesi - 10:40

Kenan Yavuz’dan ‘Yıldırım’ mesajı: Üretim devrimiyle taçlanacak!

HASEN Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yavuz, Yıldırım’ın başbakan olmasından duyduğu mutluluğu dile getirirken, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Sayın Binali Yıldırım’ın bakanlığı döneminde gerçekleşen altyapı devrimi, önümüzdeki dönemde üretim devrimi ile taçlanacaktır” dedi.

Kenan Yavuz’dan ‘Yıldırım’ mesajı: Üretim devrimiyle taçlanacak!

Hazar Strateji Enstitüsü (HASEN) Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yavuz; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Türkiye’nin son 14 yılda altyapı ve ulaşım yatırımlarında kaydettiği başarının en önemli mimarının Binali Yıldırım olduğunu kaydeden Yavuz, Cumhuriyet tarihinin en uzun süre Bakanlık yapan ismi olan Yıldırım’ın Başbakanlık görevinde de başarılı olacağından emin olduğunu belirtti.

“Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, hızlı tren projeleri, havalimanları, limanlar, duble yollar, otoyollar, tüneller, marinalar gibi yüzlerce projede hep Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Binali Yıldırım’ın imzasını görüyoruz” diyen HASEN Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yavuz, bugün Türkiye’nin dünyadaki en gelişmiş telekomünikasyon ve internet altyapısına sahip olmasının da yine Binali Yıldırım ve başarılı ekibinin eseri olduğunu kaydetti. Yavuz, “Binali Yıldırım’ın gerçekleştirdiği bu altyapı devrimini, Başbakanlık görevinde Sayın Cumhurbaşkanımızla uyum içinde üretim devrimi ile taçlandıracağına inanıyoruz. Sayın Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığı, ülkemizi 2023 hedefleri ile buluşturacaktır.” görüşünü dile getirdi.

“TÜRKİYE-AZERBAYCAN STRATEJİK ORTAKLIĞI, DAHA İLERİYE TAŞINACAK”
Kenan Yavuz, yapımı devam eden, bu yıl sonunda hizmete girmesi beklenen ve “Demir İpek Yolu” olarak adlandırılan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi’nin de Binali Yıldırım’ın hayali olarak hayata geçmekte olduğunu hatırlattı.

Binali Yıldırım’ın Türkiye ve Azerbaycan’ın ortak yürüttüğü projelere verdiği desteğe yakından tanık olduğuna da dikkat çeken Kenan Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın Bakanımızın, Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin (SOCAR) projelerine verdiği desteğe ve İzmir Milletvekili olarak kent için hayati önem taşıyan, birçok altyapı projesinin tamamlanmasındaki rolüne herkes gibi bende çok yakından tanık oldum. HASEN olarak da geçen Ekim ayında kamuoyumuz ile paylaştığımız ‘Modern İpek Yolu’nda Stratejik Üs: İzmir’ başlıklı panelimizi de kendisi ile gerçekleştirmiştik. Ülkemizin başta enerji olmak üzere stratejik menfaat ve ortaklıklarında kendisinin emeğini biliyor ve çok önemsiyoruz. Sayın Binali Yıldırım’ın Türkiye-Azerbaycan Cumhurbaşkanlarımızın liderlikleri ile yürüyen Rafineri-Petrokimya-Enerji-Liman ve TANAP projelerine verdiği desteğe çok yakından şahit oldum, desteğini hep yanımızda gördüm. Bu gayreti ve desteği ‘Tek Millet, İki Devlet’ ülküsüne olan inancının en somut göstergesi olmuştur. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.”

 
İzmir’de dehşet: Çöp kamyonu Sevgi Yolu’na girdi!
 
"MHP ikna edilir, haziranda yasalaşır"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'deki 'ölüm yolu' için ihale zamanı!
Sürekli kazaların ve ölümlerin gerçekleştiği, 'ölüm yolu' olarak nitelendirilen ...
Kongre sonrası dolar ne tepki verdi?
AK Parti Kongresi sonrasında Genel Başkan ve Başbakan’ın kesinleşmesinin ...
Sigorta sektörü 'geleceğine' odaklandı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, ...
 
Trafik sigortasında 'cüzi' indirimler başladı
Trafik sigortasında yasal düzenleme yapıldıktan sonra gözler astronomik ...
Kartla alışverişe devlet bonusu mu geliyor?
Kayıt dışı ile mücadelede kartlı alışverişi teşvik edecek bir model üzerinde ...
Trafik sigortasında flaş gelişme: O ücret...
Şehirlerarası ve uluslararası taşımacılık yapan araçlar için düzenlenen ...
 
'Elden maaş alma'da yeni dönem!
İş yerlerinde 5 ve üzerinde işçi çalıştıran işverenler, maaşları bankalar aracılığıyla ödeyecek.
Altın 5 yılda ne kadar kazandırdı?
Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Çavuşculu, "2011 yılının ...
500 milyar dolar nakit 5 şirketin elinde
Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD'li 5 teknoloji şirketinin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva