HABERLER>GÜNCEL
25 Kasım 2018 Pazar - 12:31

Kazada yaralanan can dostu için hukuk mücadelesi başlattı!

İzmir Bornova ilçesinde, Mehmet Kaya’nın (30) yeğeni tarafından gezdirilen köpeği 'Duman'ın sağ ön bacağı, iddiaya göre Necati Kavalcı'nın kullandığı otomobilin tekerinin altında kaldı. 'Duman', bacağına takılan 8 vidayla ayağa kalkabildi. Mehmet Kaya ise köpeğine çarptığını öne sürdüğü Kavalcı'dan şikayetçi oldu. Necati Kavalcı ise kazada kusurunun olmadığını, köpeğin aracına doğru koştuğu sırada ayağının janta takıldığını ileri sürdü.

Kazada yaralanan can dostu için hukuk mücadelesi başlattı!

Bornova ilçesinde yaşayan restoran sahibi Mehmet Kaya'nın bir süre önce sahiplenip 'Duman' ismini verdiği köpeğini, yeğeni Cemal Erol, gezdirmek için dışarı çıkardı. Oynayabilmesi için Cemal Erol'un tasmasını çıkardığı 'Duman'a, iddiaya göre, bu sırada yoldan geçen, Yavuz Sultan Camii imamı Necati Kavalcı'nın yönetimindeki otomobil çarptı. Sağ ön bacağı Kavalcı'nın otomobilin altında kaldığı öne sürülen 'Duman', yaralandı. Kazadan sonra veterinere götürülen Duman, bacağına takılan 8 vida ve pilatinle ayağa kalkabildi.

KÖPEĞİ İÇİN ŞİKAYETÇİ OLDU
Kazanın üzerinden iki ay geçmesine rağmen otomobil sürcüsü Necati Kavalcı'nın, tedavi giderlerini karşılamadığını belirten Mehmet Kaya, polise gidip şikayetçi oldu. Köpeğinin ameliyat masraflarını kendisinin karşıladığını ifade eden Mehmet Kaya, "Köpeğim ameliyat edildi ve sağ ön bacağına 8 adet vida ve platin takıldı. Ona çarpan Necati Kavalcı, kazadan sonra kendisine ulaşan polislere ve bana konuyla ilgileneceğini söyledi. Ben de bunun üzerine olay günü şikayetçi olmadım. Ancak daha sonra kendisinden hiçbir yardım görmedik. Köpeğim şu anda hala kazanın etkilerini yaşıyor" dedi.

Köpeği Dumun'ı 45 günlükken sokaktan sahiplendiğini anlatan Mehmet Kaya, şunları söyledi: "Kendisini, polis ekiplerinin de bulunduğu anda köpeğimi götürdüğümüz veterinere davet ettik. 'Ben daha sonra ilgilensem olur mu? Şu an eve geldim' dedi. Bu sözü verdiği için adli bir suç duyurusunda bulunmadık. İki ay geçmesine rağmen hala ilgilenmedi. Bunun sonucunda kendisi ile ilgili suç duyurusunda bulunduk. Köpeğimin bacağı kırıldı, parçalanmış durumdaydı. Köpeğim yemekten kesildi ve kilo verdi. Artık topallayarak yürüyebiliyor. Kendisini de telefonla aradığımızda 'Köpek çok saldırgan, arabama saldırdı, jantın arasına da ayağı girmiş' gibi şeyler söyledi. Benim köpeğim de suçlu olabilir kendisi de suçlu olabilir. Ama bir hayvana zarar vermek ve onunla ilgilenmemek hangi vicdana sığar bunu bilemiyoruz. Köpeğimizin ameliyatı için bin 500 TL ödedik. 10 bin TL de olsa verirdik. Suç duyurusunda bulunduk ve adaletin işleyeceğine inanıyoruz. Önemli olan benim köpeğimin veya onun haklı olması değil bir cana zarar gelmesidir." 

Devlet memuru olduğu için açıklama yapamayacağını belirten otomobil sürücüsü imam Necati Kavalcı ise kazada kusurunun bulunmadığını, köpeğin aracına doğru koştuğu sırada ayağının janta takıldığını söyledi.

 
Pınar Karşıyaka fark yarattı
 
Göz-Göz lider karşısında ilk peşinde!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirli miniklerden örnek davranış: Kimsesiz çocuklar için...
İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan Harmandalı İlkokulu'nda görev yapan sınıf ...
İzmir'de dehşet: 25 metreden ölüme düştü!
İzmir-Çandarlı otoyolu inşaatında meydana gelen kazada 1 işçi hayatını kaybetti.
6 ilde terör operasyonu: 42 gözaltı
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/KCK’nın ...
 
İzmir'de seyir halindeki araç yandı
İzmir'in Konak ilçesinde seyir halindeki araç yandı.
Kızılay'a duygulandıran bağış: Oyuncak bebek alacaktım...
BU yıl 150'nci yılını kutlayan Türk Kızılayı'na, Menderes Nene Hatun Anaokulu ...
İstanbul'da operasyon:12 kişi yakalandı
İstanbul'da, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına üye oldukları ...
 
Ankara'daki Büyükelçilik önünde silah sesleri!
Ankara'da Avusturya Büyükelçiliğinin bulunduğu bulvarda bir araçtan havaya ...
Dans eden sürücüyle ilgili yeni gelişme!
İzmir'in Konak ilçesinde, üstü açık otomobiliyle seyir halindeyken dans ...
İzmir'de dehşet: Yanan otomobilde can verdi!
İzmir'de yanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. 
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva