HABERLER>GÜNCEL
7 Ocak 2021 Perşembe - 18:04

Karısını önce rehin aldı sonra öldürdü

Sultanbeyli'de bir kişi tartıştığı karısını ve oğlunu evin kapısını kilitleyerek rehin aldı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, daireye girdiklerinde yatak odasında Adnan Soysal’ı yerde kanlar içerisinde yaralı, karısı Hatice Soysal’ı ise bıçaklanarak öldürülmüş halde buldu. Evde bulunan çiftin 16 yaşındaki çocuğu R.S., ise ifadesi alınmak üzere Sultanbeyli Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü.

Karısını önce rehin aldı sonra öldürdü

Evde yaralı olan Adnan Soysal'ın kapıyı çalan polislere, "Ne oldu. Ne istiyorsunuz. Ben bir şey yapmadım. Evimden gidin’ diye bağırdığı öğrenildi. Mimarsinan Mahallesi Ersin Sokak’ta dün gece yaşanan olayın detaylarına DHA ulaştı. Edinilen bilgilere göre, gece polisi arayan bir vatandaş,  bir kişinin  evde bulunan ailesini rehin aldığı ihbarında bulundu. Bunun üzerine olay yerine giden Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri daire kapısına vurmaya başladı. Ancak tüm uğraşlara rağmen kapıyı açan olmadı. Bu sırada içeriden bir kişi, "Ben Adnan. Ne oldu, ne istiyorsunuz? Ben bir şey yapmadım. Evimden gidin" diye bağırmaya başladı. Polis bir taraftan içerdeki kişiyi sakinleştirme konuşması yaparken diğer taraftan da kapıyı açması için ikna etmeye devam etti.

EVDEKİ ÇOCUK POLİSE SESLENDİ
Bu sırada içerden başka biri seslenerek, "Ne olur gidin. Babam bir şey yapmayacak. Annem de nefes alıyor ve durumu çok iyi’ diye bağırdı. Aynı şekilde kapının açılması için çağrıda bulunan polis, en sonunda kapıyı tekmeleyerek açmak istediği sırada içerde bulunan 16 yaşındaki R.S., kapıyı açtı. Polis ekipleri R.S’yi dışarı çıkarırken  yatak odasında 35 yaşındaki Adnan Soysal’ı yerde kanlar içerisinde yaralı, karısı 38 yaşındaki Hatice Soysal'ı  ise aynı odada  yerde boynundan bıçakla öldürülmüş olarak buldu. Adnan Soysal'ın aynı bıçakla bileklerini kestiği belirlendi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan kocanın durumunun ağır olduğu bildirildi.

GÜN BOYU KAVGA ETMİŞLER 
Sultanbeyli Çocuk Büro Amirliği’ne götürülen 16 yaşındaki R.S., “Annem ve babamla bugün Kayseri’den geldik. Yolda da sürekli olarak tartıştılar. Eve geldiğimizde de tartışma devam etti. Sonra birbirlerine vurmaya başladılar. Ancak neden tartıştılar ve kavga ettiler bilmiyorum” dediği öğrenildi.

POLİS İÇERİ GİRMEDEN 1.5 SAAT ÖNCE ÖLMÜŞ
Sağlık görevlileri Hatice Soysal’ın, polis tarafından içeri girilmeden yaklaşık 1.5 saat önce öldüğünü belirlediler. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

KADININ ANNESİ FENALIK GEÇİRDİ
Olayı duyarak cinayetin işlendiği eve gelen Hatice Soysal'ın annesi fenalık geçirdi. Ayakta durmakta zorlanan yaşlı kadını sağlık ekipleri yaptıkları müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Olayın yaşandığı sokakta oturan Hülya Kibar, "Adam karısını bıçaklamış. Daha sonra da kendini öldürmeye kalkmış. Onları tanımıyorum ama komşumuzun kızı olduğunu biliyorum."dedi. Bina komşusu Erhan Furkan Akgül de "Gece biz uyuyorduk. Dışarıya baktığımızda polis seslerini duyduk. Adam eşiyle kavga etmiş. Kadının kemiklerini kırmış. Daha sonra da adam kendi bileklerini kesmiş. Aile iki buçuk senedir bu evde. Kiracılar. Aynı sokakta annesi ve dayıları oturuyor" diye konuştu 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)

 
Tire'de rahatsızlandı helikopterle İzmir'e nakledildi
 
DSÖ'den Çin aşısına dair açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
15 yıl önceki borç cinayeti açığa çıktı: Emniyet kemeriyle boğdu sonrasında yaktı!
İzmir'de, 15 yıl önce oto alım satım işi yaparken ortadan kaybolan ve ...
İzmir'de tekerlekli sandalyeli soygun çetesi!
İzmir'in Karabağlar ve Bornova ilçelerinde, tekerlekli sandalyeli kadın ...
Babasını öldürdüğünü itiraf etmişti: Tutuklandı!
İzmir'in Karabağlar ilçesinde babasını bıçakla öldüren şüpheli tutuklandı.
 
Menemen'de pompalı dehşet! 7 kişiyi yaraladı
İzmir'in Menemen ilçesinde çıkan kavgada pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 7 kişi yaralandı. 
Aleyna Çakır'ın ölüm nedeni açıklandı
Ankara'da, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in (21) şüpheli ölümüyle ...
Hrant Dink cinayeti ile ilgili kritik isme gözaltı!
Hrant Dink cinayeti davasında eski jandarma istihbarat görevlisi sanık Adana'da yakalandı.
 
Bir kurumda daha yüz yüze eğitim başlıyor!
Milli Eğitim Bakanlığınca, bir kurumda daha yüz yüze eğitimlerin 11 Ocak ...
Uzay vatanda çok daha güçlü olacağız!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, Türksat 5A'nın 8 Ocak Cuma günü saat ...
Torbalı'da silahlı kavga: 7 gözaltı!
İzmir'in Torbalı ilçesinde iki kişiyi darp ederek araçlarına pompalı tüfekle ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva