HABERLER>SPOR
23 Temmuz 2015 Perşembe - 14:22

Kaf-Kaf’ta Başkan’dan mali rapor: Acar ne kadar destek verdi?

Karşıyaka Başkanı Ali Erten, işadamı Erdal Acar'ın şu ana kadar kulübe 10 milyon 47 bin TL'lik katkı sağladığını söyledi.

Kaf-Kaf’ta Başkan’dan mali rapor: Acar ne kadar destek verdi?

Futbol Şube Başkanı Osman Kırkpınar, Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu ve Voleybol Şube Başkanı Ali Talak'la birlikte düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yapan Ali Erten, "Kulübün 41 milyon TL'lik borcunu kapatacağını açıklayan Erdal Acar şu ana dek 7 milyon 447 bin TL nakit bağış yapıp, 2 milyon 600 bin TL ileriye dönük taahhütte bulundu. Toplamda 10 milyon 47 bin TL'lik çok önemli bir destek söz konusu. Bu paranın içinde basketbola verilen primler de var. Yapılacak transferler de hesaplandığında söz konusu rakam 14 milyon TL'ye yükselecek. Sponsor kelimesinden hoşlanmayan Erdal Acar'ı en önemli bağışçımız olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.
 
Futbolda transfer yasağını kaldırmak için 3 milyon 400 bin TL ödendiğini, 700 bin TL borçları daha bulunduğu sözlerine ekleyen Erten, "Yasak kalktıktan sonra anlaştığımız futbolcuların sözleşmelerini tescil ettireceğiz. Stadımızın inşaatı nedeniyle 10 güne kadar kulüp binamız yıkılacak ve Mavişehir'deki yeni merkezimize taşınacağız.
 
Stadın gelecek sezonunun ikinci yarısına yetişeceğini umuyoruz. Yeni tüzük için 28 Eylül'de kongre yapacağız" dedi. Üç branşta da iddialı olduklarını kaydeden Ali Erten, "Sportif başarı elbette önemli ancak, tesis hedeflerimizi gerçekleştiremezsek çok üzülürüm. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, şampiyon basketbol takımımız için 2 milyon TL ödül ve en az 10 bin kapasiteli yeni bir salon sözü verdi. Salon için için yer arıyoruz" ifadesini kullandı.
 
KIRKPINAR: TERBİYESİZLİK YAPILDI
Karşıyaka Futbol Şube Başkanı Osman Kırkpınar, Trabzonspor'dan transfer etmek istedikleri Gökhan Karadeniz'in, ezeli rakipleri Göztepe'yle anlaşmasının faturasını oyuncunun menajerine kesti. Kırkpınar, "Göztepe'ye hiçbir kırgınlığımız yok. İstedikleri futbolcuyu almaları en doğal hakları. Ancak menajerin Göztepe ile anlaştıktan sonra kulübümüze gelip bizimle el sıkışması ve bunu nezaket ziyareti olarak savunması terbiyesizlik, ahlaksızlık. Bizi istemeyeni, biz hiç istemeyiz. Gökhan gibi futbolcularımız var, daha iyisini alabiliriz. İyi ki transferi olmamış, ileride aynı sorunu yaşayabilirdik. Kimse Karşıyaka'dan büyük değil. Göztepe'ye hayırlı olsun" dedi.
 
Azeri kaleci Kamran Agayev'e teklif yapıp İzmir'e davet ettiklerini belirten Osman Kırkpınar, "Kayseri Erciyespor'dan İbricic ve Yasin Pehlivan, Eskişehirspor'dan Hürriyet, Osmanlıspor'dan Bakary Soro da anlaşmak üzere olduğumuz isimler. Bu transferler olmazsa, alternatifleri de hazır. Yeni bir takım oluşturduk. Bizi şampiyonluğa taşıyacak oyuncuları kadromuza dahil ettik" diye konuştu. Bolu kampında yarın Yeni Malatyaspor'la, pazar günü Boluspor'la karşılaşacaklarını söyleyen Kırkpınar, 2 Ağustos'ta Midilli ekibi AEL Kalloni, 5 Ağustos'ta Bucaspor, 8 Ağustos'ta ise Akhisar Belediyespor'la hazırlık maçları oynayacaklarını dile getirdi.
 
USTAOĞLU: İZMİR'İ TANITACAĞIZ
Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, bu sezon Euroleague'de mücadele edecek Pınar Karşıyaka sayesinde Avrupa'da 150 milyon insanın İzmir'i tanıyacağını vurguladı. Şimdiye kadar sadece İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 500 bin TL katkı sağladığını anlatan Ustaoğlu, "Bu organizasyona katılan diğer 3 Türk ekibinin bütçeleri 20-30 milyon TL arasında değişiyor. Sponsorumuz Pınar 4 milyon TL katkı koyacak. Yönetim olarak 2 milyon TL kaynak yaratıp, 6 milyon TL bütçe ile mücadele edeceğiz. Euroleague'de kalıcı olmamız için İzmir'deki tüm ticari kuruluşların, odaların, sivil toplum örgütlerinin, belediyelerin desteğine ihtiyacımız var. İzmir bunun değerini bilmeli, şehrin ekonomisi canlanacak. Bu tanıtım herkes için büyük fırsat" şeklinde konuştu.
 
Dixon, Diebler, Barış, Strawberry ve Erkan'ın ayrılmasıyla önemli 5 oyuncu kaybettiklerini sözlerine ekleyen Ustaoğlu, "Aramızdan ayrılan 5 ismin gittikleri takımlarda alacağı toplam ücret 3.8 milyon Euro. Buna karşılık biz 4 milyon Euro'ya 14 kişilik takım kuracağız ve bu ekip daha başarılı olacak. Bu konuda iddialıyım. Karşıyaka'ya gelen her basketbolcu adını duyurmayı başardı. Antrenörümüzün istediği oyuncuları aldık. Palacios ve Gabriel'le anlaşmaya yakınız. Uçuk bir rakam istemezlerse takımda kalacaklar. Anadolu Efesli Matt Janning ile ilgilenmiyoruz. Alacağımız 3-4 oyuncu daha var. Colton Iverson, kulübünden çıkışını alırsa aramıza katılacak" dedi. Tamer Ustaoğlu, FIBA heyetinin pazartesi günü Karşıyaka Arena ve Halkapınar Spor Salonu'nu inceleyeceğini de açıkladı.
 
TALAK: BİR YABANCI DAHA GELECEK
Karşıyaka Voleybol Şube Başkanı Ali Talak, yeni sezonda Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde altyapı ağırlıklı bir kadroyla mücadele edeceklerini ifade etti. Rus smaçör Olesia Sharavskaia'nın ardından diğer yabancı haklarını da kullanacaklarını söyleyen Talak, "Oyuncularımızın maaşlarını sezon başlamadan ödedik. Genç işadamlarının yanı sıra başarılı kadınların da yer aldığı bir yönetimimiz var. Hedefi olan, iddialı bir takım izleteceğiz" dedi. Talak, 50 TL'den 2500 kombine bilet bastırdıklarını açıkladı.

 
İzmir’in yeni stadında sıra zeminde: İlk tohumlar başkanlardan!
 
32 gencin ölmeden önceki son anları
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
24 Temmuz 2015 Cuma 08:57

karşıyaka sülük gibi. Bir Selçuk Yaşar bir Erdal Acar. Bu ne biçim semt? Ne biçim takım? Yazıklar olsun böyle sülük klüplere. İzmire yazık oluyor.

Yorumu oyla      13      6  
süleyman 24 Temmuz 2015 Cuma 08:44

Doğma büyüme Karşıyakalıyım.35 __ 40 senedir Karşıyaka maçlarına giderim.Hayatımda hiç başka takım tutmadım.Hep Karşıyakayı takip ettim.Bu Erdal Acar bu sürede hiç yoktu.Bir anda bu aşk nasıl doğdu görücez.Buraya salon,stad yapılması bağış değil,sadaka değil.Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından bizim vergilerimizle yapılcak .Yapmayada mecburlar.

Yorumu oyla      14      5  
mümtaz 24 Temmuz 2015 Cuma 01:42

İşte böyle. Herşey açık olmalı

Yorumu oyla      11      5  
BORÇLAR 23 Temmuz 2015 Perşembe 17:52

Erdal acar klübün borçlarının tamamını sene sonuna kadar kapatacağını söylemiş,bekleyelim görelim bakalım.

Yorumu oyla      13      5  
volkan 23 Temmuz 2015 Perşembe 16:57

Vay bee koskoca izmir şu basketbol takimina sahip cikmadi ya yaziklar olsun.Biz bitmisiz.Sonra disardan yatirimci geldimi herkez bi dedikodu icine giriyor.Ben Ksk nin yerinde olsam bu şehirden hicbirsey beklemem.Klübü acabildigim kadar istanbula,farkli sehirlere acarim.

Yorumu oyla      17      6  
KSK 23 Temmuz 2015 Perşembe 16:30

Teşekkürler Erdal acar,kongrede 38 milyon lira olarak açıklanan borç demek gerçeği yansıtmıyormuş.Klübü her sene senetle,temlikle borçlandıran yöneticiler izmirde rahat rahat gezebiliyorken Erdal acar bağış yaptı diye paranoyalara varan derecede senaryolarla yıpratılmaya çalışılması,klübün önünün kesilmeye çalışılması kabül edilemez.Zaten taraftarımız nezdinde de kabül görmedi.Bu kente yatırım yapan kim olursa olsun hukuk dışına çıkmadığı müddetçe başımızın üstünde yere sahiptir.

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Minik Ahmet'in hayali gerçek oldu
Kütahya'da oturan lösemi hastası 7 yaşındaki Ahmet Yasin Kalaycı, hayranı ...
Karşıyaka'da Fall tamam
Transferde Yunan golcü Dimitris Papadopoulos ve Gökhan Karadeniz'i elinden ...
Karşıyaka getirdi, Göztepe bitirdi!
Göztepe, Karşıyaka'nın anlaşmak üzere İzmir'e davet ettiği Trabzonsporlu ...
 
Milli sörfçü Dilara olimpiyat provasında yarışacak
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Brezilya'nın Rio şehrinde yapılacak ...
Kaf-Kaf’ta transferde üst üste iki şok!
PTT 1'inci Lig'de bu sezon 19 yıllık Süper Lig hasretine son vermek isteyen ...
Bucaspor’da yeni dönem: Piriştina kartını açtı!
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucaspor'un 4 Ağustos'ta yapılacak ...
 
KSK’da Papadopoulos krizi
Karşıyaka'nın Yunanistan Süper Lig takımlarından PAOK'tan transfer etmek ...
Ve Alsancak Stadı'nda yıkım başladı
İzmir'de 2014 yılının Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle ...
Kaf-Kaf’ın son bombası Janning
Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka, transferde hız kesmiyor.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva