HABERLER>EKONOMİ
12 Mayıs 2018 Cumartesi - 18:09

İzmir İl Emniyet Müdürü Aşkın'dan İZTO ziyareti

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener, yatırımcıların güvenli ülkeleri ve kentleri tercih ettiğini, İzmir'in de dünyanın en güvenli metropollerinden birisi olduğunu söyledi. Özgener, “Kentimizde herkes güvenli bir şekilde, can veya mal endişesi yaşamadan dolaşabiliyor..."dedi.

İzmir İl Emniyet Müdürü Aşkın dan İZTO ziyareti

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İZTO Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyelerini  ziyaret ederek seçilmiş oldukları yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Özgener de, İzmir'in güvenlik güçlerinin üstün gayreti sonucu son derece güvenli bir şehir haline geldiğini söyledi. Güvenlik güçlerinin sadece vatandaşların canını ve malını korumakla kalmadığını belirten Özgener, “Belki de çoğumuz farkında değiliz ama ülkemizin ve kentimizin ekonomisi canlanıyorsa, yatırımlar her geçen gün artıyorsa, özenilen ve yaşanmak istenen bir kent oluyorsak bunda güvenilir bir kent olmamızın payı çok büyük. Zira güvenliğin olmadığı yere hiç bir yatırımcı gelmez; ticaret ve sanayi yatırımları o kentlerde gelişemez” diye konuştu.

DOĞRU İHBAR” TEŞEKKÜRÜ
Tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de güvenlik alanında çok başarılı çalışmalara imza attıklarını vurgulayan İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ise polisin vatandaşı korumak ve onların güvenliğini canı pahasına sağlamayı amaç edindiğini kaydetti. İzmir'de 155 polis imdat hattına gelen ihbarların doğruluk oranının bütün Türkiye'deki oranın üzerinde olduğunu belirten Emniyet Müdürü Aşkın, bu nedenle İzmirlilere de teşekkürü bir borç bildiğini açıkladı.
67 YILLIK BAŞARI
Aynı zamanda bir turizm kenti olan İzmir'de yabancılara yönelik suç olaylarını da incelediklerini söyleyen Aşkın, “Kayıtların tutulmaya başlandığı 1951 yılından bu yana yani 67 yıldır kentimize gelen yabancılara yönelik hiç bir terör eylemi gerçekleşmemiştir. Zaten güzel İzmirimize de yakışan budur” ifadelerini kullandı.

GÜNVENLİK YOKSA YATIRIM DA OLMAZ
Türkiye'de güvenlik ve istikrar ortamı oldukça yatırımların da katlanarak süreceğini belirten Aşkın şunları söyledi: “Güvenliği olmayan, her gün bombaların patladığı bir ülkede kimse yatırımını tehlikeye atmak istemez. Çünkü güvenliğin olmadığı yerde ne insanlar yaşar ne yatırım yapılır ne de ticaret gelişir. Biz Emniyet teşkilatı olarak güvenlik ve ekonomi arasındaki sıkı ilişkinin farkındayız. Şehrimiz daha güvenli oldukça ve istikrar devam ettikçe kentimizin refah seviyesi de artacaktır.”

 “EN CENTİLMEN SEYİRCİ”
İzmirlilerin spor karşılaşmalarında da centilmence davrandığını belirten Aşkın, “İzmir spor müsabakaları açısından gerçekten tüm Türkiye’ye örnek olacak çok iyi bir sezon geçirdi. Bunun için spor müsabakalarına gelip takımlarını destekleyen taraftarlara teşekkür ediyoruz. Tabi ki birkaç maçta münferit sayılabilecek kötü tezahüratlar oldu. Biz de bunların tespitini yaptık ve stattan çıkardık. Adli merciler de bu kişilere belli sürelerde karşılaşmalardan men cezası verdi.  Tekrar belirtmek isterim ki, geçtiğimiz sezon İzmir’de özellikle Altay, Göztepe, Menemenspor, Altınordu, İzmirspor’un başarılı bir sezon geçirmesinde güzel kentimizin, güzel taraftarlarının sağladığı destek çok önemli” dedi.

 

 

 

 
Başbakan’dan Bahçeli’nin af önerisine yanıt
 
İzmirli minik Nisan dünya birincisi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Davut 12 Mayıs 2018 Cumartesi 21:11

Kusura bakmayın il emniyet müdürü sn aşkın, İzmir''de trafik ekiplerinin sayısı az ve olay yerine en az 20 dk da geliyor ekipleriniz

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu, İzmirli iş kadınları ile buluştu: Vazgeçmeyin, yılmayın” mesajı  
İzmirli iş kadınları,  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
Fiyat krizi: Fıstıklı baklava yapımı durdu!
Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD), fıstık fiyatlarının 210 ...
Volt Motor'da fabrika oyun alanı oldu
Saya Grup bünyesinde yer alan VOLT Motor fabrikasında İş Sağlığı ve Güvenliği ...
 
Kaliteli zeytinyağı Olivtech'te tescillendi
Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK), 12 zeytinyağı firmasına 2018 ...
İzmir'de fiyatlara Ramazan tarifesi: Nelere zam var?
Pazarcılar Odası Başkanı Erişen,  Ramazan ayına özel en az kar kararı ...
Milyonları ilgilendiren tasarı Meclis'ten geçti!
TBMM Genel Kurulunda, "Vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, emeklilere ...
 
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar kuru ABD'nin İran ile nükleer anlaşmadan çekilmesinin ardından haftaya ...
Mehmet KARABEL yazdı... Neler oluyor hayatta bir de şu rüya gerçek olsa…
Mehmet KARABEL yazdı... Neler oluyor hayatta bir de şu rüya gerçek olsa…
Ege Üniversitesi'nde 'Model Fabrika' kurulacak
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, KOBİ'lerin verimliliğini ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva