HABERLER>GÜNCEL
19 Nisan 2016 Salı - 11:26

İzmir’deki korkunç infazda ‘1 numaralı şüpheli’ aranıyor!

Evlerinden çıkıp bindikleri otomobilin içinde tabancayla kurşunlanarak öldürülen Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem'in cenazeleri, otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi. Olayın bir numaralı şüphelisi E.S.'nin eski kocası M.Y.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İzmir’deki korkunç infazda ‘1 numaralı şüpheli’ aranıyor!

Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 6847 Sokak numara 17 önünde dün saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, uzun süre önce eşinden boşanan Emine Uysal ve birlikte yaşadığı oğlu Harun Erdem, yan sokaktaki evlerinden çıkıp yürüyerek park halindeki 35 HJS 14 plakalı otomobillerinin yanına geldi. Anne ve oğlu otomobile biner binmez yanlarına gelen gri renkli bir araçtan kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tabancayla 6 el ateş edildi. Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem vücutlarına isabet eden kurşunlarla kanlar içinde kaldı. Saldırgan gri renkli araçla olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyanların haber vermesiyle gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobilin içinde bulunan anne ve oğlunun öldüğü anlaşıldı. Polis, anne ile oğlunu kimin öldürdüğünü belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

1 NUMARALI ŞÜPHELİ ESKİ DAMAT
Ev kadını Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem'in oturdukları eve yaklaşık bir yıl önce taşındıkları, Harun Erdem'in elektrik işleriyle uğraştığı, Emine Uysal'ın ise çalışmadığı, bir aydır takı kursuna gittiği bildirildi.

Emine Uysal'ın kızı E.S'nin, bir süre önce dava açıp M.Y.'den boşandığı, bu süreçte kendisini bıçakla yaralayan eski eşinin tutuklandığı, yaklaşık 15 gün önce de cezaevinden firar ettiği, polisin de aileyi bu konuda dikkatli olmaları için uyardığı belirtildi. Daha sonra H.S. ile ikinci evliliğini yapan E.S.'nin, boşanma davası sürerken annesi Emine Uysal ile birlikte, M.Y. tarafından tehdit edildiklerini belirterek şikayetçi oldukları, ancak son zamanlarda böyle bir başvurularının bulunmadığı öğrenildi.

Eski eşi M.Y.'nin kendisine zarar vereceğini düşünen E.S.'nin, daha önceki suç duyurusunda bir şekilde ev adresini öğrendiği, tekrar suç duyurusunda bulunması durumunda M.Y.'nin tekrar ev adresine ulaşır düşüncesiyle koruma talebinde bulunmadığı kaydedildi.

ÇANAKKALE'DEN GELMİŞLER
İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem'in cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Sivil polislerin aile bireylerinin yanında bir olumsuzluk yaşanmaması için önlem aldığı görüldü. İfade verdikten sonra polis korumasına alınan E.S. Adli Tıp Kurumu'na gelmedi. Uysal'ın oğlu Erdem ve E.S. ile bir ziyaret için gittikleri Çanakkale'den olay sabahı geldikleri, kızı E.S.'nin işe gideceği için evden ayrıldığı, Uysal ile oğlunun da bir süre evde dinlendikten sonra doktora gitmek üzere evden çıktıkları belirtildi. Anne Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem'in Manisa'nın Turgutlu İlçesi Çıkrıkçı Köyü'nde bugün ikindide düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği öğrenildi. (dha)

 
Arda Efe hayata 'dondurulmuş kapakçık'la bağlandı!
 
Başbakan Davutoğlu: Kapılarımız açık kalacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de sıbyan mektebi!
Abdulkadir Geylani’nin kurucusu olduğu Kadiri Tarikatı İzmir Karşıyaka’da ...
‘Geri kabul’un 1 aylık bilançosu!
Türkiye ile AB arasında düzensiz göç ve insan kaçakçılığıyla mücadele ...
Rus gemisinde yine füzeli provokasyon!
İstanbul Boğazı'ndan geçerken güvertedeki askerin omuzunda füze taşıdığı ...
 
Şehit polisin yürek yakan hikayesi!
Van'da dün akşam PKK'lı teröristlerin bulunduğu eve özel harekat polisleri ...
Yeni ‘Zarrab’ iddianamesine Türkiye eklendi!
New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara, Miami'de tutuklanan Reza ...
Eşinin üstünde Rus ruletine şaka gibi ceza!
Polis koca eşinin üzerinde Rus ruletine kalkıştı. Mahkeme “Rus ruleti ...
 
Bilim insanları açıkladı: Şeytan Bergamalı!
‘666’ sayısını inceleyen bilim insanları, söz konusu sayının, tapınağı ...
‘Şikede kumpas’ operasyonu: Çok sayıda gözaltı
"Şikede kumpas" soruşturması kapsamında 28 kişi gözaltına alındı.
Van’da çatışma: 1 polis şehit oldu
Van'da PKK'lı teröristlerin bulunduğu eve yapılan operasyon sırasında ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim için çok mu 'erken'?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva