HABERLER>GÜNCEL
19 Ocak 2017 Perşembe - 18:23

İzmir'de şok eden görüntü: Katliamdan sonra telefon alışverişi!

Buca’da 4 kişiyi öldürdükten sonra intihar eden Hakan Kılıç’ın katliam sonrası günlük hayatına devam ettiği ortaya çıktı.

İzmir de şok eden görüntü: Katliamdan sonra telefon alışverişi!

İzmir’in Buca İlçesi'nde, Hüseyin Tiryaki'yi yol kenarında tabancayla vuran, 3 aylık hamile olan eşi Fadime Tiryaki, annesi Aysel Aslan ile üvey kız kardeşi Behiye Aslan'ı evlerinde bıçaklayıp öldüren, ardından intihar eden Hakan Kılıç'ın, cinayet sonrasında günlük hayatına devam ettiği ortaya çıktı. Cinayetlerden sonra eşiyle hiçbir şey olmamış gibi cep telefonu satın alan, bu anları kameralarca tespit edilen Hakan Kılıç'ın, ayrıca bir arkadaşını da arayıp olayı haber verdiği, çok üzgün olduğunu söylediği; ticari ilişkilerden dolayı bunun yaşanmış olabileceğini anlattığına dair ses kaydı bulundu.

Buca'da telefon satışı yapan Hüseyin Tiryaki'nin cesedi, geçen salı günü sabah saatlerinde, Kaynaklar'da yol kenarında bulundu. Dövüldükten sonra tabancayla vuralarak öldürüldüğü belirlenen Tiryaki'nin ailesine ulaşamayan akrabaları, aynı gün öğle saatlerinde Menderes Caddesi 371 numaradaki eve girdiklerinde, Hüseyin Tiryaki'nin (27) üç ay önce evlendiği üç aylık hamile olan eşi Fadime Tiryaki (23), annesi Aysel Aslan (47) ile üniversite öğrencisi üvey kız kardeşi Behiye Aslan'ın (20) bıçaklanıp öldürülmüş cesetlerini buldu.

Çevredeki işyerlerinin kameraları inceleyen polis, sabah saatlerinde Hüseyin Tiryaki'nin evlerinin yakınında kendisini ilaç dağıtımı için çağıran eski patronu, eczanesi bulunan Hakan Kılıç (35) ile görüldüğünü saptadı. Akşam saatlerinde, katil zanlısı olarak aranan Hakan Kılıç'ın Yeşilyurt semtindeki evine gidildiğinde, tabancayla intihar ettiği anlaşıldı. Hakan Kılıç'ın, emekli öğretmen olan babası Murtaza Kılıç'ın, öldürdüğü Aysel Aslan'la evlenmesine karşı çıktığı, onlar için çok para harcadığı için cinayetleri işlediği tespit edildi. Olayın kurbanları Hüseyin Tiryaki ile annesi Aysel Aslan ve üvey kız kardeşi Behiye Aslan Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Şahyar Mahallesi'nde, Fadime Tiryaki de Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde dün toprağa verildi.

CEP TELEFONU SATIN ALMIŞ
Bu arada katil Hakan Kılıç ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Hakan Kılıç'ın cinayetten sonra hiçbir şey olmamış gibi eşi İ.K.'yı yanına çağırdığı, Üçyol semtindeki bir telefoncuya gittiği saptandı. Kılıç'ın burada kırık olan telefonunu tamir için verdiği, yerine de yeni bir telefon satın aldığı öğrenildi. Hakan Kılıç'ın eşiyle telefoncuda bulunduğu bu anlar, güvenlik kameralarınca kaydedildi. Hakan Kılıç'ın yine olaydan sonra bir arkadaşını cep telefonundan aradığı ve ona Buca'da yaşanan olayı haber verdiğine ait ses kaydı da sosyal medyada yayınlandı. Hakan Kılıç'ın ses kaydında, cinayetten dolayı çok üzgün olduğunu anlattığı, kendisinin de bilgisine başvurulduğunu söylediği, olayın nedeni olarak ise Hüseyin Tiryaki'nin ticari ilişkilerini gösterdiği tespit edildi.

"HÜSEYİN İLE AYSEL'E YAZIK OLMADI"
Olaydan sonra polis, eşi İ.K. ile baba Murtaza Kılıç'ın bilgisine başvurdu. İ.K., eşinin kaza sırasında aracı kullandığı için annesinin ölümünden kendisini sorumlu tuttuğunu söyledi. İ.K., bundan dolayı da psikolojik ilaçlar kullanan eşinin, babasının evlenmesine karşı olduğu bilgisini de polislere verdi.

İ.K.'nın polise verdiği ifade ilginç bir gerçeği daha ortaya çıkardı. İ.K.'nin ifadesinde, eşiyle konuşurken ölenler için 'yazık oldu' dediğini, kocasının ise kendisine, "Hüseyin ile Aysel'e yazık olmadı. Fadime ile Behiye'ye yazık oldu" dediğini öğrenildi. Bu ifadeden Hakan Kılıç'ın aslında, Hüseyin Tiryaki ile annesi Aysel Aslan'ı öldürmeyi planladığı, ancak cinayete tanık oldukları için onun eşi 3 aylık hamile olan Fadime Tiryaki ve üvey kız kardeşi Behiye Aslan'ı da öldürdüğü anlaşıldı.

"BEN KARŞI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"
Hakan Kılıç ile ilişkilerinin çok iyi olmadığı öğrenilen baba Murtaza Kılıç'ın ise, oğlunun evliliğine karşı çıktığına dair bir konuşmasının olmadığını, bunu bilmediğini söylediği ifade edildi.

Hakan Kılıç'ın ayrıca, intiharından önce eşini, amcasını ve yanında çalışan elemanını arayıp, olayı anlatmasa da helallik istediği saptandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nce baba Murtaza Kılıç ve İ.K.'nın dışında iki kişinin daha bilgisine başvurulduğu öğrenildi. (DHA)

 
CHP’li Tuğrul Keskin’in acı günü
 
İzmir’deki iddianameden çarpıcı detay: Ünlü işadamı altınlarını Gülen’e vermiş!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HSYK'da yeni kararname: İzmir'e kimler atandı?
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Kararnamesi ile 16 başsavcının ...
'AK Parti ve MHP olarak meydanlarda anlatacağız'
Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifini AK Parti ve MHP ...
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri: Düşman askerinden farkları yoktu
15 Temmuz gecesi darbeci askerler tarafından alıkonulan Cumhurbaşkanlığı ...
 
Milli Eğitim Müsteşarı'ndan 'Atatürk' açıklaması
Milli Eğitim Müsteşarı Yusuf Tekin güncellenen müfredattaki Atatürk ile ...
Diyarbakır'daki saldırıdan bir acı haber daha
Diyarbakır Sur'daki bombalı saldırıda yaralanan polislerden biri, tedavi ...
Hüsnü Mahalli için istenen ceza belli oldu
Gazeteci Hüsnü Mahalli hakkında 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' ve 'kurul halinde ...
 
'Kahraman Polis'in çocukları gururlandırdı
Şehit polis Sekin'in çocukları, "teşekkür", "takdir" ve "onur" belgeleri almaya hak kazandı.
İzmir’de STK’lardan Meclis’e ‘hayır’ mektubu
İzmir’de aralarında DİSK, KESK ve TMMOB'un yer aldığı Emek ve Demokrasi ...
FETÖ'nün 'sır kutusu' için istenen ceza belli oldu
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Sakarya'da hazırlanan ilk iddianamede, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva