HABERLER>GÜNCEL
16 Haziran 2017 Cuma - 10:35

İzmir'de on bin öğretmen eğitim aldı

21 Mart 2017 tarihinde ilk çalışma startını veren mesleki gelişim akademisi üç ayda on binden fazla öğretme eğitim verdi.

İzmir de on bin öğretmen eğitim aldı

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Mehmet Dinç, Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, İdris Topçuoğlu, Mahir İz, Eğitmen Serhan Yılmaz, Yazar Polat Doğru, Yazar Ömer Ekinci, Eğitimci Durmuş Ümmet gibi eğitimcilerin eğitim verdiği akademi de; Ruh Sağlığını Korumak, Eğitim Sisteminde Farklı Yaklaşımlar, Kişisel Farkındalık ve Kurum İçi İletişim, Hayata Rehber Olma gibi farklı konular ele alındı.

Eğitim üzerine farklı alanlarda uzman kişilerle eğitimcileri bir araya getirmeye devam eden mesleki gelişim akademisi çalışmalarına yeni eğitim öğretim yılında da devam edecek.

UĞUR OKULLARINDAN MESLEKİ GELİŞİM AKADEMİSİNE DESTEK…
İzmir’de yaptığı Bornova ve Gaziemir yatırımlarına bu yıl Karşıyaka’da açılacak 3. Kampüsü ile devam eden Uğur Okulları, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı işbirliklerine de devam ediyor.
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bu yıl fark yaratan ve büyük memnuniyet oluşturan Mesleki Gelişim Akademisi programı kapsamında Ahmet Şerif İzgören semineri İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü-Uğur Okulları işbirliği ile gerçekleşti.

ÖĞRETMENLER SEMİNER ALMAK İÇİN SIRAYA GİRDİ
Ahmet Şerif İzgören’in Mesleki gelişim akademisi eğitimine alınacak öğretmenlerin beş katı başvuru yapıldı. İzmir’de görev yapan 700 öğretmenin ilk defa yapılan uygulama ile MEBSİS üzerinden tamamen gönüllük esası ile kayıt oldukları ve aynı gün kayıtları dolan, yüksek katılımlı seminer sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi Uğur Okulları yöneticilerine vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Uğur Okulları Fen ve Matematik programı kapsamında uyguladığı STEM (Science, Technology, Engineering ve Mathematics - Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) eğitim programı ile ilgili bu yıl Avrupa Birliği Projeleri yürüten İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Bölümü ve Aliağa İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü AB Projeleri Ekiplerini de Bornova ve Gaziemir Kampüslerinde STEM Laboratuvarlarında misafir ederek yapılan çalışmalar ile paylaşımlarda bulunmuştu.

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu İzmir’in kendileri için çok önemli bir şehir olduğunu belirterek Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının yıllar içinde oluşan deneyimlerini ve yeni birçok eğitim-öğretim uygulamalarını paylaşmayı milli bir görev olarak gördüklerini belirterek yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Mesleki gelişim akademisi Haziran ayı programlarında ise şunlar yer alıyor;
19 haziran 2017 tarihinde Yrd.Doç.Dr. Esef Hakan Toykok “Yaşattıklarınla Hatırlan Öğretmenim” iki yüz elli öğretmen,  20 Haziran 2017 tarihinde ise İstanbul Aydın Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Ayşin Kaplansayı “ Üstün Zekalı Çocukların Fark edilmesi” semineri ise üç yüz öğretmene verilecek. 20.06.2017 tarihinde ise ayrıca “Çocuk Resimlerinin Analizi” konulu seminerde İstanbul Aydın Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Aylin Sözer  Çapan yine üç yüz öğretmen ile bir araya gelecek.

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü yetkileri tarafından alınan bilgiye göre önümüz de eğitim öğretim yılından itibaren çalışmalın farklı şekillerde devam edeceği söylendi.

 
Büyükşehir'den 20. yılda bir rekor daha
 
Rusya: Hava harekatında Bağdadi ölmüş olabilir
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Susuzluk tarihe karışıyor: İzmir'in o ilçesine can suyu
Egenin incisi İzmir ilinin ekonomisinde tarımın katkısı büyüktür. İldeki ...
Kalbinden bıçaklamıştı: İzmir'de her yerde aranıyor!
İzmir’de 15 yıldır beraber yaşadığı Mehmet Sabırlı tarafından Dilek Mamalı’nın ...
3 belediye başkanı görevlerinden uzaklaştırıldı
İçişleri Bakanlığınca, Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Kayseri ...
 
Bank Asya üst düzey yöneticilerine baskın
Bank Asya'da 2014 yılı ve sonrasında görev alan üst düzey yöneticiler ...
Cenazesini kadavra olarak bağışladı: Alkışlarla uğurlandı...
Bodrum'da beynindeki tümör nedeniyle 73 yaşında yaşamını yitiren Türkiye'deki ...
Zabıta'nın müdahale ettiği kadın bayıldı!
İstanbul Üsküdar'da izinsiz satış yaptığı iddiasıyla zabıtanın müdahale ...
 
Cübbeli'ye Adil Öksüz sorgusu!
FETÖ’nün firari hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz’ün 2012 yılında Metris ...
ABD Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güvenlik ...
Gece yarısı ilçe karıştı: Tehlikeli gerginlik!
Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir galvaniz fabrikasında çalışan Suriyeli ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva