HABERLER>GÜNCEL
28 Ekim 2019 Pazartesi - 10:00

İzmir'de öğrenciye şiddet: Pet şişe yüzünden dayak!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 8'inci sınıf öğrencisi E.Ç.'nin babası Tanju Ç. (40), okulun beden eğitimi öğretmeni Ş.A. hakkında, oğlunu pet şişeye tekme attığı için dövdüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İzmir de öğrenciye şiddet: Pet şişe yüzünden dayak!

Olay, 25 Ekim'de, Kaymakam Özgür Azer Kurak Ortaokulu'nda meydana geldi. 8'inci sınıf öğrencisi E.Ç.'nin, iddiaya göre, okul bahçesinde ders yapılırken pet şişeye tekme atmasına kızan beden eğitimi öğretmeni Ş.A., tüm öğrencilerden olduğu yere çökmesini istedi. Bu sırada E.Ç. de Ş.A.'ya yakın yere çöktü. E.Ç., öğretmeninin başına yumruk ve vücudunun çeşitli yerlerine de tekme atması sonrası koşarak, rehber öğretmeninin odasına gitti. Rehber öğretmenine durumu anlatırken Ş.A., bu kez odaya gelip, tekrar E.Ç.'yi dövmeye başladı. Öğretmenlerin müdahalesiyle Ş.A., odadan götürüldü. Durumun bildirilmesi üzerine E.Ç.'nin babası Tanju Ç., okula geldi. E.Ç., sınıftan okul çantasını alıp, hastaneye gitmek için hazırlandıkları sırada Ş.A. yine yanlarına geldi. Baba Tanju Ç.'ye de saldıran Ş.A., okul aile birliği üyelerinin ve öğretmenlerin müdahalesiyle dışarı çıkarıldı. Baba- oğul, hastaneye giderek, darp raporu aldı.

Olay hakkında konuşan Tanju Ç., "Çocuğum okula gitmeye korkar oldu. Beni arayıp okula gelmemi, çocuğumun darbedildiğini söylediler. Okula gelip polis çağırdığımızda okul müdürü, polislerin çok yoğun olduğu gerekçesiyle gelemediğini söyledi. Böyle saçmalık görmedim" dedi.

'ÇOCUĞUNUZUN KAYDINI SİLDİRECEKSİNİZ' DEMİŞ
E.Ç. de öğretmeninin genel olarak çok sinirli olduğunu öne sürerek, "Arkadaşlarım pet şişeyi ayaklarında gezdiriyorlardı, ben de tekme vurdum sonra öğretmenimiz, hepimize 'Çökün' dedi. Ben de onun dizinin dibine çöktüm. Başıma yumruk attı ve daha sonra da tekmeler savurmaya başladı. Ben de kaçıp, rehber öğretmenimizin odasına gittim. Takip edip, geldi ve burada da beni dövmeye devam etti. Diğer öğretmenlerimiz araya girip, ayırdı. Babamla birlikte okuldan çıkarken, 'Bu okulda artık Ş.A. var, çocuğunuzun kaydını sildireceksiniz' diye bağırmaya başladı. Çok korktum" diye konuştu. 

Baba Tanju Ç., hastaneden darp raporu aldıktan sonra İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek, öğretmen Ş.A. hakkında suç duyurusunda bulundu.

İNCELEME BAŞLATILDI
İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nce 8'inci sınıf öğrencisi E.Ç.'nin babası Tanju Ç.'nin (40), beden eğitimi öğretmeni Ş.A. hakkında, oğlunu pet şişeye tekme attığı için dövdüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunun ardından olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

 
Çiğli'de kadınlar yeşil için buluştu
 
Beydağ'da kestane festivali
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ogretmen haklidir 25 Ekim 2022 Salı 21:08

Allah öğretmenlere sabır versin önce ukala veliler egitilmeli

Yorumu oyla      2      3  
Duygu 19 Aralık 2019 Perşembe 08:28

oğlumda kaymakam özgür azer kurakta8. sınıf öğrencisi ve bu ruh hastasından çok korkuyor umarım bi daha hiçbir çocugun başına bu tarz bir olay gelmez büyük travma derhal atılmalı bu eğitimci bozuntusu

Yorumu oyla      6      6  
Ahmet 30 Ekim 2019 Çarşamba 22:59

Öncelikle Tanju beye ve oğluna geçmiş olsun. Adı geçen kişi ŞAHİN AKMEŞE.Bu şahış ın siciline baktığınızda oldukça KABARIK. Daha önce çalıştığı Nevvar Salih İşgören Meslek Lisesi dahil olmak üzere sonrasında çalıştığı tüm okullarda vukuatları saymakla bitmez. Şiddet, darp hakaret daha birçok ADLİ vaka Bu kişinin adli sicilide ayrıca tartışılmalı. Hakkında açılmış birçok dava var ve halen devam eden davaları mevcut. Hakaret, haneye tecavüz, şiddet ve dahası sayısız suçları.... İzmir Valiliği İzmir Cumhuriyet Savcılığın bu Kişi hakkında ivedi olarak olaya el atmasını ve meslekten MEN cezası verilmeli....

Yorumu oyla      6      7  
.. 28 Ekim 2019 Pazartesi 12:52

Geçenlerde baba-oğul bir öğretmeni darp etmişlerdi ve öğretmeni haklı bulduk ve darp edenler nasıl haksızsa ve gözaltına alındı ise, burada da tam tersi durum var böyle eğitimciler olmamalı ve bu şahısı gösaltına alarak açığa almaları lazım psikojik destek görmeli ve tekrarında ise meslekten MEN edilmelidir. Şimdi o baba ve akrabaları bu öğretmen olan adamı dışarda yakalasa ve dövse yaralasa iyi mi olacak peki. Olmayacak şeyler de değil üstelik. En başta EĞİTİMCİLER EĞİTİLMELİ okul öncesi her yıl Psikolojik destek almalılar ve testen geçmeliler geçemeyenlere görev verilmemeli..

Yorumu oyla      4      5  
Sarı Çizmeli Memed'A. 28 Ekim 2019 Pazartesi 12:07

Çocuk, kadın, yaşlı döven insan artıklarını ıslah için çok ağır yaptırımlar getirilmelidir.

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Esaret altındaki hayvanlar için kritik rapor!
TBMM Hayvan Haklarını Araştırma Komisyonu 'şapkadan tavşan çıkarma' gösterilerinin ...
Ege Üniversitesi'ndeki acı olayın görüntüleri ortaya çıktı: Kaza değil cinayet!
Ege Üniversitesi kampüsünde sulama tankerinin altında kalarak hayatını ...
Türkiye'nin iki dev kurumuna siber saldırı!
Türkiye, pazar günü siber saldrılarla karşı karşıya kaldı. Siber saldırıda ...
 
İki ilçede 77 düzensiz göçmen yakalandı
İzmir'in Dikili ve Çeşme ilçelerinde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya ...
8. MINEX Fuarı’nın teknolojisi  hayat kurtarıyor
Türkiye ve dünyadan maden sektörü temsilcilerini İzmir’de buluşturan MİNEX ...
Hakkari'de yaralanan asker şehit oldu
Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari'de teröristlerle çıkan çatışmada ağır ...
 
İzmir’de yeni haftada hava nasıl olacak?
Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olduğu kentte Kasım'ın ilk ...
30 yıllık tutkusu canından etti
Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde, motosikletin kontrolden çıkıp devrilmesi ...
İki kadının silahla ölümüne 6 tutuklama!
Adıyaman'da, önceki gün iki kadının boş arazide silahla vurulmuş bulunmasıyla ...
 
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva