HABERLER>GÜNCEL
16 Şubat 2014 Pazar - 16:46

İzmir'de motosiklet faciası: Geride iki çocuğu kaldı!

Konak’ta işten çıktıktan sonra bir yakınını ziyaret edip evine dönmek üzere motosikletiyle giden 31 yaşındaki Murat Yılmazer, karşıdan gelen belediye otobüsnün altına girdi. İki çocuk babası Yılmazer, olay yerinde öldü.

İzmir de motosiklet faciası: Geride iki çocuğu kaldı!

İZMİR - Kaza, Konak’IN Buca Köprüsü altında meydana geldi. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin idari biriminde çalışan ve 1.5 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen Murat Yılmazer, sabah işten çıktıktan sonra bir yakınını ziyarete gitti. Ziyaretin ardından Yılmazer, evine gitmek için 35 VN 860 plakalı motosikletiyle yola çıktı. Buca'dan Konak yönüne giden Yılmazer, köprü altına geldiğinde, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan motosiklet karşıdan gelen 31 yaşındakmi Hasan Kalay yönetimindeki 35 PE 226 plakalı belediye otobüsüyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Yılmazer, yola savruldu. Metrelerce sürüklenen motosiklet ise alev aldı. Kazayı görenler, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri motosikletteki yangını söndürdü. Polis, bir başka kazanın yaşanmaması için önlem alırken, sağlık görevlileri kask takmadığı belirtilen Yılmazer'in olay yerinde can verdiğini belirledi.

http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2014_02/2014_02_16/17878affdcdb2e305ec9b8aa6099d0ff.jpg

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Kazayı öğrenip olay yerine gelen Yılmazer'in yakınları, cesetle karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Talihsiz adamın babası Mehmet Yılmazer, "Eşinden 1.5 yıl önce boşandı. İki çocuğu bizim yanımızda kalıyordu. O çocuklar şimdi ne yapacak" diyerek gözyaşı döktü. Otobüs şoförü Kalay, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.(dha)
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izulaşcı 17 Şubat 2014 Pazartesi 09:14

vallah otobüs şöförlerine kasap diyenler genelde araç kulanmasını bilmeyenler,ve tedirgin olarak trafıge çıkanlar ve ehliyetini yeni almış olanlar araçların büyüklügünden korkuyorlar!malesef ki otobüslerin de parkur süreleri var bazılarının çok kısa!birde vatandaşlar saygısızca aman otobüse yol vermeyim aman önüme geçmesin düşüncesinde oldukları için biz de bazı zamanlarda malesef sanki parkur yarışı yapıyormuşcasına araç kulanıyoruz! ama unutmayalım ki bizler yeri geliyor 10 saat yogun izmir trafigiyle cebeleşiyoruz bizim de aiylemiz var bizde mesaji bitigi zaman dua ediyoruz kazasız belasız geçti bu gün diye.bizim camiyamız büyüktür sorunlarımız da büyüktür ama biz izmir halkına hizmet vermeyi insanlarla hoş sohbet etmeyi de severiz selam verenin de selamını ortada bırakmayız demek istedigim şu dur ki bizim ulaşım aiylemizden hiç kimse bilerek ve istiyerek karşısındakine zarar vermez saygılar herkeze bizi anlayana da anlamayanada.

Yorumu oyla      16      7  
izmirli 17 Şubat 2014 Pazartesi 08:19

allah rahmet eylesin... evet belediye otobüs şoförlerinin %90'ı çok hızlı ve kırmızı ışık ihlali yaparak araç kullanıyorlar. ancak bu olayda otobüsün kusuru yok.

Yorumu oyla      17      9  
şöför 17 Şubat 2014 Pazartesi 00:20

öncelıkle yasamını yıtırmıs kardesımıze allahtan rahmet yakınlarına bas saglıgı dılıyorum burada yorum yapan arkadaslar acaba kac saat arac kullanıyolar trafıkte 7 +4 saat mesaili hıc arac kullanmıslarmı dıkkat edıyorum genelde ınsanlar beledıye söförlerıne cok agır ıthamlarda bulunuyor koltuga oturdugu zman engellı olmayıp engellı kartı kullanan ögrencı olmayıp ögrencı kartını kullanan orta kapıdan bır bıletı kendıne kar sanıp kacan uyanıkları 90dk bıtı senın yuzunden bı daha kart basmam dıyenlerı durak harıcı ınmek ısteyenlerı kısacası bız söforler ısımızı ve kuralları uyguladıgımız ıcın toplum tarafından hep suclu görulürüz bıraz empatı yapın bızlerde sızler gıbı duyguları olan onurları olan ınsanlarız sız ınsanlara hızmet vermekteyız sızlerın namuslarınızı cocuklarınızı annenızı babanızı tasıyoruz işimizi dogru yapmak sızlere daha ıyı hızmet vermek ıcın varız trafık arac ıcı yolcuların guvenlıgı aracın guvenlıgı duraktakı ınsanları almak ındırmek bındırmek kent kart kontrolü kazaya sebebıyet vermemek yolu bılmeyen ınsnlara yol tarıf etmek daha yazarak bıtıremeyecegım sorumluluklar omuzlarımızda lütfennn arkadaslar bıraz ınsafff kım bır cana kıymak ıster kı sızlerden bıraz saygılı olmanızı ıstıyoruzz tesekkur ederım ıyı geceler

Yorumu oyla      27      6  
ali 17 Şubat 2014 Pazartesi 00:15

motorsklet kontrolden cıkmış otobuse carpmış nasıl haber okuyorsunuz..

Yorumu oyla      20      5  
eyüp yalur ve murat atak ıyı okuyun 16 Şubat 2014 Pazar 22:06

öncelıkle ölen kardesımıze ve aılesıne bas saglıgı dılıyorum haberı okumadan saçma sapan yorum yapan okuma ozurlu arkadaşlar bu olay bır kaza

Yorumu oyla      16      5  
murat 16 Şubat 2014 Pazar 21:38

Ya arkadas adam ters yone girip otobuse carpiyo kalkip otobus soforune suc bulmaya calisiyonuz o adamlarin meslegi gunde 10 saat direksiyon sallamak aslinda adamlari sikistiran bizleriz bu yorumlari yazan arkadaslara soruyorum kac dakika arac kullaniyorsunuz bi durup dusunun o insanlar ne kadar kullaniyo bakin o adamlar trafik canavari olsa gunde 3000 bin otobus cikiyo izmir caddelerine bi arastirin kactane kaza oluyo kactane otobus kazasi kaci sivil arac kazasi ondan sonra konusun bos konusmayin yani..

Yorumu oyla      14      5  
yorumcu 16 Şubat 2014 Pazar 21:20

Soforun sucu yokki burda ters yone giriyo motorlu o yonden gelen otobusun onune dusuyo koskoca otobusu oyle aninda hamle yaptirmak kolay degil...on yargili olmayin

Yorumu oyla      15      5  
T.C. 16 Şubat 2014 Pazar 21:15

Boş muabbet yapmayalım saın gereksiz yorumcular siz 10 numaramısınız bir bakın bakalım motor otobüsün neresinden vurmuş? otobüs çarpmamak için nereye kaçmış?gereksizler...

Yorumu oyla      14      5  
bucalıı 16 Şubat 2014 Pazar 21:06

sayın eyüp bey yazacağınız çok şey varsa yazında içinizde kalmasın allah muhafaza birşey olur şöför ne yapsın kaça bildiği kadar kaçmış hep madalyonun tek tarafından bakıyorsunuz nerden biliyon bu arkadaşlar nasıl motor kullandığını bilir kişi raporu herşeyi açıklıyor.

Yorumu oyla      15      5  
El İnsaf 16 Şubat 2014 Pazar 20:38

Allah rahmet eylesin Murat Yılmazer kardeşimize.Ancak sayın yorumcular neden günahsız otobüs şoförünü suçluyorlar bunu anlamış değilim.Rahmetli aniden şerit değiştirip otobüsün önüne giriyor ve kasksız.Otobüs şförünü suçlayanlar bu durumda otobüsün direksiyonunda olsalardı ne yapabilirlerdi.İzmir halkına 24 saat kesintisiz hizmet veren bu insanları suçlayarak neyi düzeltebileceksiniz.Birisi size karşı hatalı davrandıysa tamamını kasap olarak nitelendirip halkı tahrik etmek vicdansızlık değilmi? Vefat edenin yakınlarının başı sağ olsun,rahmetlinin de mekanı cennet olsun,otobüs sürücüsüne de geçmiş olsun.

Yorumu oyla      17      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'deki servis faciası davasından flaş gelişme!
İzmir'de, Dokuz Eylül Üniversitesi şenliğinden döndükleri sırada kullandığı ...
Twitter'da paylaştı: O müdürü tahliye eden hakim...
Fazıl Say Twitter'da Ömer Hayyam'ın dizelerini paylaşan bir kullanıcıyı ...
Bu kez de Vali rotasyonu: 14 kişilik kararname!
Yeni Valiler Kararnamesi ile 8 ilin valisi değişti, 6 ilin valisi ise ...
 
'Aramızdan çıkanlara hesabını verdirtiriz'
Kocaeli'nde konuşan Bülent Arınç,"Aramızdan çıkan üç beş kişiyi mahkeme ...
İzmir'de izinli mahkum kabusu: 'Onların eceli olacağım'
Izmir'de, cezaevinden izinli çıkan 37 yaşındaki Ali Can Erol, tartıştığı ...
CHP’nin Kadıköy adayı da belli oldu
CHP'de Kadıköy, Çekmeköy ve Antalya Muratpaşa adayları belirlendi.
 
Öcalan’ın yakalanışının yıldönümünde büyük gerginlik
Abdullah Öcalan’ın Kenya’da yakalanıp Türkiye’ye getirilişinin 15’inci ...
Yok artık! Kanuni ve Hürrem Sultan’a suç duyurusu!
Bursa’da ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinden etkilenen 47 yaşındaki Hasan Köz, ...
Gezi Parkı Ali İsmail’in ailesine de yasak!
İstanbul Gezi Parkı'nda Ali İsmail Korkmaz'ın ailesini bekleyenlere polisten ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Acil çözüm şart!’
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva