HABERLER>GÜNCEL
1 Ocak 2017 Pazar - 04:18

İzmir’de İstanbul yası: Teröre lanet yağdı!

Yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul’daki gece kulübüne yapılan saldırı sonucu çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirmesinin ardından sosyal medyadan teröre lanet mesajları yağdı.

İzmir’de İstanbul yası: Teröre lanet yağdı!

EGEDESONSÖZ – 2016’yı Beşiktaş ve Kayseri saldırıları ve Fırat Kalkanı Harekatı’ndan gelen kara haberle kahrolarak kapatan Türkiye yeni yılın ilk saatlerinde yine yasa boğuldu.

İstanbul’da bir gece kulübüne yapılan alçak saldırıda 1 polis şehit olurken, 34 kişi de yaşamını yitirdi.

Saldırı sonrası İzmir’den teröre lanet mesajları yağdı.

İŞTE O MESAJLAR



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar: İstanbul Ortaköy'deki terör saldırısında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörün ve teröristin ırkı, milleti, dini yani hiçbir değeri ve kutsalı olmaz.80 Milyon kenetlenerek bu zorlukları aşabiliriz. Tekrar başımız sağolsun

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Lanet olsun... İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim...

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican: İstanbul Reina’da acımasızca insanlara saldıran hain terörü lanetliyorum. Masum 35 vatandaşımızı Allah rahmet eylesin. Hainlere lanet olsun…
Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun, teröre ve teröristlere karşı çok büyük bir savaş veriyoruz birlik beraberlikten asla kopmayacağız. Kahraman Askerimiz Suriye'de bu pislikleri temizlerken, itleri masum insanlarımıza saldırıyor.Köklerini kurutacağız yeterki birlik olalım. Irak ve Suriye'nin düştüğü tuzağı aynı senaryo ile Ülkemize kurguluyorlar. Uyanık olmalıyız. Birlik olmalıyız. Şeytanın uşakları işbaşında!

MHP İl Başkanı Necat Karataş: Yaşamını yitiren 39 vatandaşımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifa diliyorum. Saldırıyı Lanetliyorum. Bu ülke bu terörü  BİTİRMELİ.

CHP İzmir İl Başkanlığı: İstanbul'da yine masum insanları hedef alan terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileriz. Teröre lanet olsun.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya: İstanbul'daki alçak terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli: Ortaköy'de,alçaklarin terör saldırısını lanetliyor,hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,yaralılarımıza acil şifalar diliyorum

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık: İstanbul Ortaköy'deki alçak terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan: Alçak terör İstanbul'da masum vatandaşlarımıza yine şerefsizce saldırdı… Acımız çok büyük! Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Hainlere bir kez daha sesleniyorum hiçbir terör saldırısı ülkemizin birliğini, bizlerin kardeşliğini bozamayacak. #BAŞARAMAYACAKSINIZ

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: #İstanbul #Reina da gerçekleşen terör saldırısını kınıyorum. #2017, umudu ve huzuru dilerken ölümlerle, terörle başladı. Bu böyle gitmez!

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay: Yeni yıla terörle başlamak kahredici. Üzülmek, acıyı paylaşmak yetersiz. Teröre karşı büyük bir duruş gerek. #Reina

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit: İstanbul Ortaköy'de yapılan saldırı masum insanları, birliğimizi, yeni bir yıla beslediğimiz umutlarımızı hedef almıştır. Teröre lanet olsun.

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam: Haince masum insanlara saldıran alçaklara, terörü besleyen ve terörden medet umanlara lanet olsun. Kaybettiğimiz canlar için Allah'tan rahmet, yaralılara baş sağlığı diliyorum. 

MHP İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu: Unutma! Dökülen kan da, atılan kurşun da bu topraklara düşüyor. Ayrım yapmak terör propagandası yapmaktır. Rabbim rahmetini esirgemesin.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar: Bizler, insanlık için barış, huzur ve umut dilerken, yeni yılın ilk saatlerinde #Ortaköy 'de onlarca cana kıyanlara #LanetOlsun

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina: Bizler, insanlık için barış, huzur ve umut dilerken, yeni yılın ilk saatlerinde #Ortaköy 'de onlarca cana kıyanlara #LanetOlsun

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla: Ulusumuzun Başı Sağolsun... #Reina #İstanbul

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan: #İstanbul'da yapılan silahlı saldırıda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu: İstanbul'da yeni yılı kutlayan vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen terör saldırısını lanetliyorum. Acımız büyük, başımız sağ olsun.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu: İstanbul'da alçak terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dilerim. #Terörelanetolsun #Ortaköy #Reina

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar: İyi dileklerle yeni yıl kutlaması yapan masum insanları vahşi, hain bir saldırıyla katleden kalleş terörü lanetliyorum. Kahrolsun bu illet. Vahşi terör saldırısında şehit düşen polisimiz ve hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum…

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş: 1 Ocak 2017 gecesi İstanbul'da gerçekleşen hain terör saldırısı, yeni yıla ilişkin umutlarımızı kana bulamıştır. Terör eyleminin gerçekleşme zamanı ve yeri, hayat tarzımıza yönelik açık bir saldırı olduğunu göstermektedir. Saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ulusumuzun başı sağ olsun.

İTB Başkanı Işınsu Kestelli: Yeni doğan bebek haberleriyle, sevinçle karşılamaya alıştığımız yılbaşı, bu yıl bizi kahpe bir terör saldırısı ile yasa boğdu. Türkiye, ne yazık ki uzun bir süredir küresel terör girdabının içine sokulmaya çalışılıyor. Korkalım, sinelim, baş eğelim ve buna alışalım istiyorlar. Yaşam enerjimiz sönsün, geleceğe dair umutlarımız kararsın istiyorlar. Yaşam tarzımızı, birlikte Türkiye olma irademizi hedef alıyorlar. Tarihinde binlerce kez ateşle sınanmış bu ülkenin bu oyuna gelmeyeceğini eninde sonunda kabul edecekler. Yılın ilk saatlerinde bu vahşi terör saldırısında hayatını kaybeden insanlarımıza rahmet, ülkemize başsağlığı diliyorum. Bu güzel ülkenin kalbini kıranlara lanet olsun.

EGİAD Başkanı Aydın Buğra İlter: İnsanların yeni yılı kutlamak istediği bir mekânda yapılan bu katliam hiçbir inanca sığmamaktadır. İster Türk ister yabancı olsun bu insanlığa yapılmış bir saldırıdır. Terörün dili, dini, ırkı, mezhebi, gerekçesi ve mazereti olamaz. Camide, maçta, eğlencede her yerde sinsice saldırabilen bu hain terör örgütleri tüm insanlık için ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Bu nedenle, teröre karşı uluslararası ortak tavır ve mücadele şarttır. İster bireysel isterse örgütlü bir terör eylemi olsun insan yaşamına ve hayat tarzlarına yönelik her türlü saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Masum insanlara yönelik bu saldırı bir kez daha tüm dünyanın ortak hareket etmesi gerektiğini göstermiştir. Terör din ve milliyet ayrımı gözetmiyor. Gün birlik olma günüdür. Sadece ülkemizin değil, tüm insanlığın, tüm inançların teröre karşı ortak hareket etme zamanıdır. Hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehit emniyet görevlimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizi ziyaret amacıyla gelen yabancı misafirlerimizden hayatlarını kaybedenler için acımız büyüktür. Türkiye’yi bir kaos ve güvensizlik ortamına sürüklemek isteyenler başarılı olamayacaktır. Bu hain saldırının içerideki ve dışarıdaki azmettiricileri ortaya çıkarılmalıdır



 
İzmir 2017'ye nasıl girdi?
 
İzmir’de 2017’nin ilk bebeği Ozan Ali
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir 2017'ye nasıl girdi?
Terör saldırıları nedeniyle konser ve etkinliklerin iptal edilmesinden ...
İstanbul'da gece kulübüne terör saldırısı: 39 kişi hayatını kaybetti
İstanbul’daki Reina gece kulübüne bir saldırgan tarafından uzun namlulu ...
Şirince’de 200 yıllık tarihi Rum evleri yandı
İzmir'in Selçuk İlçesi Şirince Mahallesi'nde birbirine bitişik tarihi ...
 
Büyük ikramiyeyi kazanan numaralar belli oldu
Milli Piyango 2017 özel çekilişinde 60 milyon liralık büyük ikramiye, ...
İzmir’de yılbaşı alarmı: Giriş noktalarında sıkı denetim
İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin giriş noktalarında denetimler gerçekleştirdi.
İzmir'in 2 ilçesinde insan kaçakçılığı operasyonu
Bayraklı ve Konak ilçesindeki operasyonda 51 kaçak göçmen yakalandı, göçmenleri ...
 
Elektrik hatlarına siber saldırı girişimi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının elektrik üretim ve iletim hatlarını ...
TSK açıkladı: DAEŞ'in sözde emiri öldürüldü
TSK yaptığı açıklamda yapılan hava harekatında DAEŞ'in sözde Emiri Ebu ...
İzmir’de dolandırıcılık dehşeti: ‘Polisiz’ diye eve girdiler…
İzmir'in Buca ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtıp 'silah ve uyuşturucu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çok mu çok oluyor bu Çeşme?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva