HABERLER>GÜNCEL
3 Mayıs 2013 Cuma - 12:51

İzmir’de Gupse Özay’la TTNET TIR’ı…

TNET’in Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın himayesinde başlattığı ve 2012’de 2000’i aşkın kişiyi internetle tanıştıran “İnternetle Hayat Kolay” projesi bu yıl ünlü isimlerin katılımıyla devam ediyor. Proje kapsamında İzmir Çiğli’de yapılan eğitimlere Yalan Dünya dizisinin yıldızı Gupse Özay da katıldı. İnternetle ilgili deneyimlerini kendine has eğlenceli üslubuyla anlatan Özay, katılımcılara kahkaha dolu anlar yaşattı.

İzmir’de Gupse Özay’la TTNET TIR’ı…

İZMİR - Geçtiğimiz yıl Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın açılışını yaptığı, TTNET’in kurumsal sosyal sorumluluk projesi “İnternetle Hayat Kolay”, bu yıl İzmirli ünlü isimlerle devam ediyor.
 
TTNET’in “İnternetle Hayat Kolay” eğitimlerine konuk aldığı ilk ünlü isim, Yalan Dünya dizisinin yıldızı Gupse Özay oldu. 3 Mayıs’ta İzmir Çiğli’de yapılan eğitime katılan Gupse Özay, internetin önemini ve hayatındaki yerini kendine has eğlenceli üslubuyla anlattı. Özay’ın konuşması büyük bir keyifle dinleyen katılımcılar, etkinlik süresince kahkaha dolu anlar yaşadılar.

Bir İzmirli olarak, bu projenin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Gupse Özay konuşmasında şunları söyledi: “İnterneti kullanabilmek, günlük hayatımızın olmazsa olmaz konularından biri haline geldi. TTNET’in, herkesi internetle buluşturmayı amaçlayan “İnternetle Hayat Kolay” projesiyle önemli bir konuya öncülük ettiğini düşünüyorum. İnternetin kariyerimin şekillenmesinde de önemli bir rolü var. Bulunduğum noktaya giden yolların ilk adımlarını internet üzerinden attım. Dolayısıyla internetin sunduğu dijital dünyaya kişisel olarak ayrı bir önem veriyorum. TTNET’e bu değerli sosyal sorumluluk projesi için hem bir İzmirli hem de Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşmesini isteyen bir vatandaş olarak teşekkür ederim.”
 
“İnternetle Hayat Kolay” projesi, önümüzdeki günlerde İzmir’in farklı bölgelerinde devam edecek. Gupse Özay’ın ardından eğitimlere Mayıs ayı boyunca oyuncu ve sunucu Berna Laçin ve İzmirli bir grup gencin kurduğu ve son yılların en beğenilen müzik gruplarından Model katılacak.

“İNTERNETLE HAYAT KOLAY” HAKKINDA
“İnternetle Hayat Kolay” projesi daha önce internetle tanışmamış, 12 yaş üzerindeki genç-yaşlı, kadın-erkek geniş bir kitleyi internetle tanıştırıyor. TTNET bu projeyle, iletişim teknolojilerini kullanarak bilgiye erişimde eşit olanak sunmayı hedefliyor.
 
“İnternetle Hayat Kolay” projesiyle eğitimi katılımcıların ayağına götüren TTNET eğitim tırı teknolojik donanımıyla kursiyerlere eğitim uygulamalarını aynı anda deneyimleme ve interaktif bir eğitim alma imkânı sunuyor.
 
Başvuruların, katılımcıların kendi bölgelerindeki muhtarlıklar, TTNET satış ofisleri, sivil toplum örgütleri ve kadın kuruluşları aracılığıyla alındığı projede, uzman eğitmenler eşliğinde interneti anlama ve öğrenme derslerinin yanı sıra teknolojideki son gelişmeler, Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar, Skype gibi görüntülü haberleşme platformları, internette alışveriş ve güvenlik gibi konularda eğitim veriliyor. Bir hafta içinde 10 saatlik programı tamamlayan katılımcılar sertifika almaya hak kazanıyorlar.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! Özgüven 5.5 ay sonra İzmir'de: İşte ilk mesajları...
İki ihalede usulsüzlük iddiasıyla aldığı hapis cezası 4.Yargı Paketi’yle ...
İzmir’i İspanyol gençler bastı!
Alsancak Limanı’na demir atan 'Zenith' adlı yolcu gemisiyle, yüzlerce ...
Çakmak gazı kabusu geri döndü: Okulda ölüm!
Antalya'da 17 yaşındaki lise öğrencisi, bir ilköğretim okulunun bahçesinde ...
 
Bakanlık'tan yangın sezonu öncesi dev toplantı
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2013 yılı yangın mevsimi ...
Milli içkiye Rize önerisi: Çayran
Başbakan Erdoğan’ın “milli içkimiz ayrandır” sözlerinin ardından Rize’den ...
Beton kırarken elektrik akımı canını aldı!
Gaziemir’de beton kırma aletiyle çalıştığı sırada elektrik akımına kapılan ...
 
Akil insanlar da andı: Savcılık ne yapacak?
TİKKO’nun kurucusu İbrahim Kaypakkaya’yı ananlar hakkında dava açıldı, ...
Gazlı 1 Mayıs’ın ardında: Taksim yolunda 2 inatçı İzmirli!
28 yaralı, 72 gözaltı… İki kişinin hala yaşam savaşı verdiği, dünyada ...
İzmir’deki 1 Mayıs arbedesi ölümle bitti!
İzmir’deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına kortej halinde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Sen ağlama öğretmenim!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva