HABERLER>GÜNCEL
17 Ocak 2013 Perşembe - 01:24

İzmir’de gök delindi, hayat yine felç!

İzmir'de akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış, kent merkezinde su baskınlarına, trafik kazalarına neden oldu.

İzmir’de gök delindi, hayat yine felç!

İZMİR - Meteoroloji yetkililerinden aldığı bilgiye göre, kent merkezinde yaklaşık bir saat içinde metrekareye 26,6 kilogram yağış düştü. Kuvvetli lodosun da etkili olduğu kentte, rüzgarın hızı zaman zaman 70 kilometreye ulaştı.

Foto Galeri: İzmir sağanağa teslim!

Kuvvetli yağış nedeniyle Alsancak, 2. Kordon, Şirinyer, Buca ve Üçkuyular semtlerinde yollar kısmen ulaşıma kapanırken, Buca otobüs 287/5 Sokak'ta su birikmesi nedeniyle bir belediye otobüsü, yolcularıyla bir süre mahsur kaldı. Yağış, kent merkezinde su baskınlarına da yol açtı. 



UÇAK RÖTAR YAPTI
İzmir'de, akşam saatlerinde şiddetli rüzgar ile başlayan sağanak yağmur sonucu THY'ye ait yolcu uçağı rötar yaptı. Ankara'dan İzmir'e gelen uçağın hava muhalefeti nedeniyle, saat 20.40'da, Bodrum Havaalanı'na iniş yaptığı ve 1 buçuk saatlik bir beklemenin ardından İzmir'e tekrar hareket ettiği öğrenildi. Adnan Menderes Havaalanı yetkilileri, hava durumunun iyi olduğunu ve uçuşlarda şuan için herhangi bir sorunun yaşanmadığını kaydetti. Öte yandan, kent merkezine 26.6 kilogram yağışın düştüğü ve rüzgarın hızının da zaman zaman saatte 70 kilometreye ulaştığı bildirildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
selim kaya 18 Ocak 2013 Cuma 09:59

Arkadaş ben nedense 16 yıldır bitmeyen tandoğan kızılay metrosu televizyona çıkmıyor,yağmurda akay alt geçitleri neden göl oluyor,kızılayda ve keçiörende akşam saat 6 dan sonra kedi gibi fareler cirit atıyor diye merak ediyordum.Meğer aziz başkanın suçuymuş...Ben ortaokuldayken güzelyalı tansaşın oradan geçemezdim neredeyse benim boyumda su yükselirdi.Şimdi damla birikmiyor bunları tweeterdan gökçek mi yaptı.Çatlasın Ankara...

Yorumu oyla      14      6  
bülent ışık 18 Ocak 2013 Cuma 07:55

16.11 Ankara'daki ilerlemeden bahsetmiş bir de borçlarından bahsetseydin.Bir diğeride İstanbul daki Marmaray ve 3.köprüden bahsetmiş o yatırımları devletin yaptığından haberi vardır sanırım.

Yorumu oyla      16      9  
yazık 17 Ocak 2013 Perşembe 22:04

hala daha bunu siyasalaştırmaya çalışanlar var üzülüyorum bu şehre istanbul şöyle ankara böyle diyorsunuz bana ne onu ordaki seçmen düşünsün ben kendi şehrime bakarım yazık dünyanın hiç bir ülkesinde böyle mantık yok benim partim iktidar olsun e iş olsada olur olmasada geri kalmış afganistanda dahi böyle düşünceler yok yılmaz büyük erşeni örnek alsa aziz bu şehir kurtulur kusura bakmayın babamın oğlu değil beceriksiz adam dahası varmı niye yılmaz büyükerşene laf söylemiyoruz iş yapıyor iş

Yorumu oyla      16      7  
has izmirli 17 Ocak 2013 Perşembe 20:09

marmaray istanbulda,köprülü kavşaklar istanbulda,3. köprü istanbulda hala neden izmiri istanbulla karşılaştırır bazı CEHAPELİLER anlamıyorum,türkiyenin 3.büyükşehrinde sel olmamalı

Yorumu oyla      17      10  
izmirli 17 Ocak 2013 Perşembe 16:23

her yağmurda böyle oluyor.kanalizasyon eksikliğimi yoksa başka bir şey mi var ? yetkilerin bu durumu düzeltmesi gerekiyor.

Yorumu oyla      19      9  
yanılmak 17 Ocak 2013 Perşembe 16:21

KARDEŞİM BUCA BELEDİYE BAŞKANI ŞİRİNYERİN ALT YAPISINA 14 TRİLYON YATIRIM YAPTIM DİYOR... İZSUNUN GÖREVİ OLAN BİR ŞEYİ NASIL BEN YAPTIM DER AKLIM ALMIYOR.. BU HALKA DOĞRULARI SÖYLEMEYİP YANILTMAK DEĞİLMİDİR. BÜTÜN ÇALIŞMALAR İZSU TARAFINDAN YAPILIYOR BUNUN BUCA BELEDİYE İLE ALAKASI YOK..BAŞKAN TATI NEDEN BEN YAPTIM DİYOR ACABA.. HALA BUCA BELEDİYESNİNİN RESMİ WEB SİTESİNDE BAZI PROJELER İÇİN (izmir büyükşehir belediyesi ile ortak) diye belirtilmiş.. buca halkını yanılmayın..

Yorumu oyla      23      11  
İzmir'e Yazık.. 17 Ocak 2013 Perşembe 16:11

Megaköylü aynen dediğin gibi, bütün suçlu sensin..! Eleştirmeyeceksin hiç.. Yoksa "İstanbul'da da oluyor, Ankara'da da aynı, bik bik bik.." gibi cevaplar alırsın.. "Bana ne kardeşim onlardan" dediğinde de dinlemezler ki.. İstanbul ve Ankara'daki ilerlemeyi sorunca da tık yok ama.. Boş ver sen, değişmez bu şehir. "Aziz" kalmaya devam eder. Metro mu, sel baskını mı, teleferik mi, kaldırım mı, gudik müzeler mi..? Onlar ne ola ki? Aziziz biz, ilerleme önemli değil, yeter ki Aziz olalım.. :) :)

Yorumu oyla      21      13  
megaköylü 17 Ocak 2013 Perşembe 15:57

konu izmir oldumu,izmirin sorunları oldumu neden hep ankara istanbul örnekleri verilir anlamam.biz izmirde yaşıyoruz ve izmirin sorunlarını tartışıyoruz.banane istanbul,ankara.orada yaşayanlar düşünsün oraları.şu bir gerçek izmir büyük şehirin anladığı bir iş var.PARK YAPMAK,ÇİÇEK EKMEK.AZİZ kalmaya DEVAM ediN.

Yorumu oyla      21      12  
su baskını normalmiş:) 17 Ocak 2013 Perşembe 14:29

Peki caddede su birikintisi olmamasına rağmen su basan İzmirspor metro istasyonu?

Yorumu oyla      22      10  
izmir aşığı 17 Ocak 2013 Perşembe 14:12

Asıl soru şu Ankaranın alt geçitlerini ağzına kadar su bastığı zaman [kızın biri suda kalıpta GEL BAŞKAN SU ÇOK GÜZEL dediği zaman ]gazeteler yazmıştı. Neredeydi o başkan.Ankaraya deniz getireceğim hayeldi gerçek oldu.

Yorumu oyla      21      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şehrin göbeğinde polis aracı tarandı: 1 şehit
Mardin'de polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda ...
N.Ç. davasında ceza artsa da vicdanlar yine yaralı!
Yargıtay'ın 'kısmen bozma' kararıyla yeniden görülen N.Ç. davasında, 25 ...
'Deniz Feneri’nde ilk duruşma ‘yarım kaldı’
Deniz Feneri Davası'nın ilk duruşması sona erdi.
 
Rabia Öğretmenin katili hakim karşısında…
İzmir’in Karabağlar ilçesi Nazire Merzeci İlköğretim Okulu’nda, öğretmeni ...
Polisten 'Mutlu Gece'ye suçüstü: 7 gözaltı
İzmir'de, fuhuşa aracılık yapan 7 kadın gözaltına alındı. Şüphelilerin, ...
Satırlı tabancalı liseli kavgası!
Adana'da lise öğrencisi iki grup arasında çıkan satırlar ve kuru sıkı ...
 
İzmir’de ‘hastanede Kur-an kursu’ tepkisi
İşçi Partisi İzmir il örgütü üyeleri, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde ...
Bakan Günay kazılara kaynak yağdırdı
Ege Bölgesi'nin tarihsel zenginliğini ortaya çıkarmak için sürdürülen ...
Böcek İzmir'e sıçradı: AK Partili Başkan’ın odasında cihaz
Bayındır İlçesi Belediye Başkanı AK Parti’li Mehmet Kertiş’in makam odasında, ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva