HABERLER>GÜNCEL
18 Nisan 2016 Pazartesi - 09:59

İzmir’de dehşet: Anne ve oğluna otomobilde infaz!

İzmir’in Çiğli İlçesi'nde, 55 yaşındaki Emine Uysal ile oğlu 34 yaşındaki Harun Erdem, evlerinden çıkıp bindikleri otomobilin içinde tabancayla kurşunlanarak öldürüldü. Kimliği belirlenemeyen saldırgan kaçtı.

İzmir’de dehşet: Anne ve oğluna otomobilde infaz!

Olay bugün saat 10.00 sıralarında Çiğli'deki 6847 Sokak numara 17 önünde meydana geldi. Eşinden boşanan Emine Uysal ve birlikte yaşadığı oğlu Harun Erdem, yan sokaktaki evlerinden çıkıp yürüyerek park halindeki 35 HJS 14 plakalı otomobillerinin yanına geldi. Anne ve oğlu otomobile biner binmez yanlarına gelen gri renkli bir araçtan kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tabancayla 6 el ateş edildi. Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem vücutlarına isabet eden kurşunlarla kanlar içinde kaldı. Saldırgan gri renkli araçla olay yerinden kaçtı.

Silah sesini duyanların haber vermesiyle gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobilin içinde bulunan anne ve oğlunun öldüğü anlaşıldı. Polis, anne ile oğlunu kimin öldürdüğünü belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem'in oturdukları eve yaklaşık bir yıl önce taşındıkları belirtildi. Elektrik işleri yapan Harun Erdem'in bir süre önce iş kazası geçirdiği ve kalçasının kırıldığı, bununla ilgili olarak işyerine tazminat dava açtığı, ancak henüz sonuçlanmadığı öğrenildi. Emine Uysal'ın ise çalışmadığı, bir aydır takı kursuna gittiği belirtildi. Mahalle sakinleri, 'kendi hallerinde, sakin insanlar' olarak bildikleri anne ile oğlunun öldürülmesine anlam veremediklerini söyledi.

1 NUMARALI ŞÜPHELİ CEZAEVİ FİRARİSİ ESKİ DAMAT
55 yaşındaki Emine Uysal ile oğlu 34 yaşındaki Harun Erdem'in, evlerinden çıktıktan sonra bindikleri otomobilin içinde tabancayla kurşunlanarak öldürülmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Ev kadını Emine Uysal'ın kızı E.'nin, bir süre önce dava açıp eşi M.Y.'den boşandığı, bu süreçte kendisini bıçakla yaralayan eski eşinin tutuklandığı, yaklaşık 15 gün önce de cezaevinden firar ettiği, polisin de aileyi bu konuda dikkatli olmaları için uyardığı ortaya çıktı. Daha sonra ikinci evliliğini yapan E.'nin, boşanma davası sürerken annesi Emine Uysal ile birlikte, M.Y. tarafından tehdit edildiklerini belirterek şikayetçi oldukları, ancak son zamanlarda böyle bir başvurularının bulunmadığı öğrenildi. Polis, anne ile oğlunun tabancayla vurularak öldürülmesi olayının şüphelisi olarak M.Y.'yi aramaya başladı. Öldürülen Emine Uysal'ın kızı E. de ifadesine başvurulmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

ŞOK İÇİNDE YAŞADIKLARINI ANLATTI
Olay nedeniyle şok yaşayan ve zaman zaman gözyaşı döken Emine Uysal'ın komşusu Necla Ergenç, ailenin kendi hallerinde olduğunu belirtti. Silah sesleri üzerine evden çıktığını, ancak bir şey görmediğini söyleyen Ergenç, "Evde oturuyordum, birkaç el silah sesi duydum, dışarı çıktığımda sokakta bir şey görmedim. Daha sonra komşum seslendi ve Emine hanımla oğlunun vurulduğunu söyledi. Aile kendi halindeydi, kimseye zararları olmazdı. Evi aldıktan sonra içinde tadilat yaptılar. Oğlu köpeği gezdirirdi. İyi insanlardı. Emine hanım yaklaşık 1 aydır belediyenin açtığı kursa gidiyordu. Husumetli oldukları birinden hiç söz etmedi" diye konuştu. (dha)

 
‘Basmacı Yusuf’ gitti… Geriye o ayıp kaldı!
 
Nusaybin’den kaçmaya çalışan 20 PKK öldürüldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Basmacı Yusuf’ gitti… Geriye o ayıp kaldı!
Kemeraltı Çarşısı’nda ‘Basmacı Yusuf’ ismiyle tanınan 50 yıllık esnaflık ...
Yıldırım en büyük bütçeyi İzmir projesine ayırdı!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili ...
Paralel operasyon inşaat devini vurdu!
100'ü aşkın kişinin gözaltına alındığı operasyonda şüpheliler arasında ...
 
Ünlü tekstilciye 'masajlı şantaj' tuzağı
Tekstilci R.A., masaj yapma bahanesiyle kendisine tuzak kurup uygunsuz ...
Unutulan çantadan IŞİD'in saldırı planları çıktı!
Fatih Camii avlusunda unutulan ve polise teslim edilen çantadan terör ...
'Himmet' operasyonunda 88 gözaltı
İstanbul merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında Banka Asya ...
 
Özgecan'ın katili cinayetinde yeni gelişme
Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken cinayetine yönelik soruşturmada ...
Polisten kaçarken dehşet saçtı: 3 ölü
Van'da polisten kaçmak için ters şeride giren sigara kaçakçısının kullandığı ...
Ege Denizi'nde korkutan deprem!
Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva