HABERLER>GÜNCEL
2 Haziran 2018 Cumartesi - 08:36

İzmir'de '1 TL' ayıbı: Minibüsten düştü ve...

Urla- İzmir hattında çalışan bir minibüsün şoförünün, yaşlı bir çifte “1 lira eksik” ödeme yaptığı için kötü davranan ve ardından hareket ettiği araçta düşmelerine neden olan şoföre ortağı olduğu kooperatiften ve Büyükşehir Belediyesi’nden meslekten geçici men ve para cezası verildi.

İzmir de  1 TL  ayıbı: Minibüsten düştü ve...

EGEDESONSÖZ- Önceki gün yaşanan ve olaya tanık olan yurttaşların minibüs plakasını sosyal medyada paylaşarak şoförün yaptığı davranışları anlatmasıyla ortaya çıkan olay, minibüsün ortağı olduğu SS 20 No’lu Motorlu Taşıtlar Minibüsleri Urla Birlik Kooperatifi’nce değerlendirmeye alındı. Minibüsün şoförü kooperatif içtüzüğünün 9. Madde’si uyarınca 2 gün çalışmadan alıkonuldu. Şoför ise 15 gün çalışmama cezasına çarptırıldı. Bu araca ayrıca Büyükşehir Belediyesi Bin 200 TL ceza uyguladı. UKOME ve Esnaf Birliği Disiplin Kurulu’nda ise olay incelenecek.

VATANDAŞA GİDECEĞİZ
Urla Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Günay Öz, Urla Birlik Kooperatifi Başkanı Doğan Bektaş ile 29 No’lu Özurla Kooperatetifi Başkanı Cemal Pakçe ile yöneticiler, konuyla ilgili çok sayıda mesaj alan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a ziyaret edip, bilgi verdiler. 

Yaşanan talihsiz olayın ardından yasalar çerçevesinde aracın ve sürücüsünün cezalandırıldığını ayrıca UKOME ve İzmir Esnaf Birliği Disiplin Kurulu’ndan da olayın değerlendirileceğini söyleyen Günay Öz, “Bu olayın tüm arkadaşlarımıza mal edilmemesi en büyük arzumuz. Bu talihsiz olayın mağduru olan yurttaşımız adına halkımızdan özür diliyoruz.  Ayrıca mağdur yurttaşımızı tespit edip özür için kendisine gideceğiz. Bu olayın bir daha yaşanmayacağına söz veriyorum” dedi.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da, Urla’da esnafın duyarlı olduğunu belirtirken, kişilerin yaptığı hataları kurumlara mal edilmemesi gerektiğini söyledi. Urla’da şoför esnafının üyesi olduğu kurumların yüksek duyarlılığına dikkat çeken Uyar, “Bu olayda da meslek odalarımız gerekli refleksi göstermişler. Bu olayın bir daha yaşanmayacağına inanıyorum” dedi. 

 
Selçuk'ta Ramazan kardeşliği
 
Bornova'da park harekatı
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İyigün 3 Haziran 2018 Pazar 08:38

Bunlar daha iyi günlerimiz ; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı 11 merkez İlçe dışında çevre ilçelerde ulaşımda devrim yapıp yolcu taşımacılığını kooperatif ve birliklere devretsin; ondan sora görün bakalım taşımacılık nasıl yapılıyormuş ! Teşekkürler Aziz Başkan vatandaşlara böyle güzel imkanları sunduğunuz için !

Yorumu oyla      10      5  
planlanmış gibi 3 Haziran 2018 Pazar 04:29

Kocaoğlu'nun istediği yasa çıktı, üstüne bu örnek geldi! Yaşlı çiftin başına gelenler insanlardaki birikmiş duyguları döktü! Buraya kadar tamam. Bundan sonrasına gelince, Trol mimar, 'gittiğin kadar öde' geçerli olacağı için, 50 kuruş, bir lira eksikliği sorun olmayacak. Yaşlılık kartından ötürü de para ödemeyecekler zaten! Aklına gelmemişti bu dediklerim değil mi :) Belediye denetimi olacağı için, bu magandalar temizlenmiş olacak, kalacağını mı sanıyorsunuz? Haa, trafik polislerine gelince, emniyet müdürlüğüne şikayet etmek gerekiyor, bir şikayet, 2 şikayet derken, ciddiye almak zorunda kalıyorlar. (Denediğim için biliyorum).

Yorumu oyla      10      6  
Devre Dışı 2 Haziran 2018 Cumartesi 23:05

Aslında İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm toplu taşıma hizmetlerden çekillip ; Eshot,Metro,izdeniz,Tramvay işletmelerini birlik ve kooperatiflere devrederse hem zarar etmekten , hemfe toplu ulaşımla uğraşmaktan kurtulur . Ulaşımda devrim dediğinde ancak bu şekilde olur ! İİzban mı ? O zaten belediyemin değil !

Yorumu oyla      11      5  
İZMİRLİLER 2 Haziran 2018 Cumartesi 13:51

KUSURA BAKMAYIN TÜM HATLI MÜNÜBÜS SÜRÜCÜLERİ MAŞALLAH YOLLARI SİZLER YARATMIŞ GİBİSİNİZ NE KARŞI SÜRÜCÜLERE NE TAŞIDIĞINIZ YOLCULARA SAYGINIZ YOK MİLLET SİZİ UYARMAYA KORKUYOR HEN BİR DAYILANMA

Yorumu oyla      17      5  
Mimar 2 Haziran 2018 Cumartesi 13:02

Kartında 1 tl. Veya 50 kuruş eksik ise izban , metro, Eshot ta binenilirmisiniz Böyle bir durumda bu kurumlar da ukomede ceza için görüşüşüle bilir mi

Yorumu oyla      10      8  
volkan 2 Haziran 2018 Cumartesi 11:46

tam bir rezillik..polis calismiyor cadde 2 sira park vatandas duyarsiz.. Narlıdere de dolmuslarin bir kısmı istedigi yerde duruyo guzergahlari degistirip ic taraflara daliyolar ayakta yolcu aliyolar su metro baslasin artik dolmuslar kaymakamliga kadar kaldırılsın

Yorumu oyla      13      5  
urlaliyi,m ama 2 Haziran 2018 Cumartesi 11:40

yillardir guzelbahceden hergun uckuyulara gidip donerim enaz 3 yildir urla munubusleri yerine diger hatlara binmeyi tercih ediyorum baskada birsey demiyorum

Yorumu oyla      19      5  
malesef 2 Haziran 2018 Cumartesi 11:21

Uckuyulardan kalkis yapan munus hatlari icerisinde en sorunlusu Urla hatti, birbirleri ile yaris, yaz sicaginda klima acmazlar soforlerin davranislari vs

Yorumu oyla      20      5  
Gürkan 2 Haziran 2018 Cumartesi 10:33

Bir an önce ESHOT'un devre dışı kalıp yerini kooperatiflere bırakması gerekiyor :) ulaşımda devrim bir an önce olmalı :)

Yorumu oyla      11      10  
Sezen 2 Haziran 2018 Cumartesi 09:56

İzmirde dolmuş ve minübüsler kaldırılmadığı sürece 1-trafik kaosu 2-bu tür olaylar devam eder

Yorumu oyla      18      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hem aldattı hem virüs bulaştırdı! Bu nasıl koca?
Kocasının yaşadığı yasak ilişkiler başını yaktı. Eşinin cinsel yolla bulaşan ...
Taksicilerden UBER açıklamasına teşekkür
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taksi-UBER tartışmalarıyla ilgili ...
'Burası emin insanların yönettiği bir ülkedir'
İçişleri Bakanı Soylu "Biz kimseye sırtımızı dönmedik. Kim farklı bir ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Masaj yaptırmaya nasıl bu kadar meraklı olduk?
Mehmet KARABEL yazdı... Masaj yaptırmaya nasıl bu kadar meraklı olduk?
İzmir'de sahte rapor çetesi çökertildi!
İzmir'de, hastaneden engelli sağlık kurulu raporu almak isteyen vatandaşları, ...
Çanakkale'de orman yangını  
Çanakkale'nin Ezine ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle ...
 
İzmir'in göbeğinde faciaya kıl payı!
İzmir'de kırmızı ışıkta bekleyen otomobilin üzerine çınar ağacı devrildi, ...
Erkek öğrenciye toka krizi sürüyor
ÇANAKKALE'nin Gökçeada ilçesinde 2 ay önce, 6'ncı sınıf öğrencisi Emre ...
Melih Gökçek o gence tazminat ödeyecek!
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gezi Parkı eylemlerinde ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva