HABERLER>POLİTİKA
7 Haziran 2018 Perşembe - 11:47

İYİ Partili Dervişoğlu’ndan iktidara '2002' çıkışı: İzmir’de yüzde 18 alırsa öpsün başına koysun!

Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu, “AK Parti 2002’de yüzde 18 oy almıştı. Yüzde 18’in üzerine koymak için İzmir’e ne yapmıştır? AK Parti 24 Haziran’da yüzde 18 alırsa öpsün başına koysun. Aynı seçimlerde CHP yüzde 29 oy almış. Onların da yüzde 30 bandında oturacağını düşünüyorum” dedi.

İYİ Partili Dervişoğlu’ndan iktidara  2002  çıkışı: İzmir’de yüzde 18 alırsa öpsün başına koysun!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Müsavat Dervişoğlu, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi.  Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu, Genel Başkan Meral Akşener’in 10 Haziran Pazar günü İzmir’de gerçekleştireceği ziyaretlere dair bilgilendirmede bulundu.

Program hakkında detaylı bilgi veren Dervişoğlu ayrıca gündeme ilişkin de konuştu. 24 Haziran erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine üzerinden net mesajlar veren Dervişoğlu’na İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Yıldırım Ulupınar, Gençlik Kolları İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Doğukan Demirel ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Partililer ve Dervişoğlu toplantı sonrasında ise Genel Başkan Akşener’in seçim kampanyasına destek olmak adına banka hesabına para yatırdı.

TÜM İZMİRLİLERİ DAVET EDİYORUM
Dervişoğlu, “Bilindiği gibi 10 Haziran Pazar günü sayın Genel Başkanımız İzmir’e gelecekler. Önce Bergama’da Cumhuriyet Meydanı’nda sonra da Tire’de İtfaiye Meydanı’nda halkla buluşacaklar. 20:40’da Kadir Gecesi olması sebebiyle Gündoğdu Meydanı’nda, başka hiçbir siyasi partinin yapmadığı halk iftarı vereceğiz. Genel başkanımız manevi atmosferi bizimle paylaşmak isteyen İzmirlilere hitap etme imkanı bulacaklar. Tüm İzmirlileri halk iftarına davet ediyorum” dedi.  

GÖRÜNEN O Kİ İZMİR HALKI İYİ PARTİ’Yİ BAĞRINA BASMIŞTIR
Sürece dair konuşan Dervişoğlu, “Adaylarımızla birlikte il başkanlığımızın koordinasyonunda sürdürülen kampanya sürecine konuşmak istiyorum. Her ilçede bir İYİ Parti adayı sahada çalışıyor. Aldığımız işaretler fevkalade iyi. Halkın İYİ Parti’ye gösterdiği teveccühten son derece memnunuz. Görünen o ki İzmir halkı İYİ Parti’yi bağrına basmıştır. Sandıklar açıldığında görülecektir Türkiye’deki değişimin öncülüğünü yine İzmirliler yapmış olacaktır. Bunlar sıradan beklentiyi yansıtmıyor. Türkiye’nin İzmir’den beklentisini yansıtıyor. Türk Milleti siyasetteki bu sıkışmışlığı aşacaktır. İzmir buna öncülük edecektir. Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin yeniden fabrika ayalarına döndürülmesinin öncülüğünü yapacaktır” diye konuştu.

RAKİPLERİMİZE YAKLAŞIK 500 MİLYONUN ÜZERİNDE BİR DEVLET YARDIMI YAPILDI
Dervişoğlu, “Başka partilerle spekülasyona girmek istemiyorum. Elbette ki bütün siyasi partilerimiz İzmir için önemlidir. Başka yerlerde olmayan güzel bir süreç geçiyoruz. İzmir hakaret, husumet, hamaset dilini kabul eden bir kent değil. Burada dışlayandan ziyade kucaklayan, entegre eden bir kültür dokusunun içindeyiz. Bu İzmir’in güzelliğidir ve İzmir’e yakışıyor. Biz devlet yardımı almıyoruz. Kendi ekonomik imkanlarıyla ve dost çevremizden aldığımız destekle sürdürüyoruz. Rakiplerimize yaklaşık 500 milyonun üzerinde bir devlet yardımı yapıldı. Bunun 400 milyonun üzerinde olanını iktidar partisi alıyor. Bunun yarısı kadarını da CHP alıyor. Haksız bir rekabetle karşı karşıya olduğumuzu belirtmek isterim” yorumunda bulundu.

ASIL BÜYÜK İZMİR MİTİNGİ İKİNCİ TURA KALINCA OLUR
İYİ Parti Lideri Akşener için 10 Haziran sonrasında ve seçim öncesinde büyük bir İzmir mitingi planlamak istediklerini ifade eden Dervişoğlu, “Biz bunu çok arzuluyoruz ama genel başkanımız 22 Haziran’da İstanbul’da bulunacaklar. Takvimde el verişli bir boşluk olursa büyük İzmir mitingi kampanyanın son günlerine doğru düşünüyoruz. Asıl düşündüğümüz İzmir mitingi ikinci tura kalınca gerçekleşecek. İzmir’e yakışan da bir miting olur” dedi.  

İZMİR’E ÇAĞRIMDIR; ERDOĞAN’I KİM YENECEKSE ONA OY VERSİNLER
Dervişoğlu, “Biz bu ceberut iktidardan kurtulmak istiyoruz. İkinci tura Tayyip Erdoğan’ı yenecek bir rakiple çıkmak istiyoruz. İzmir halkına çağrımdır. İkinci turda Tayyip Erdoğan’ı kim yenecekse ona oy versinler. Türkiye’yi yeni bir maceraya sürüklenmekten kurtarsınlar. İzmir bugüne kadar her türlü faydalı değişimin öncülüğünü yapan bir kenttir. Şimdi de buna hazır olduğunu görüyorum.  Bu iktidarın yanlış uygulamaları yüzünden ciddi sorunlarla karşı karşıya bulunuyoruz. Gençliğin umutları karardı. Bu millet bu iktidara dur diyecek. Bunun için de tercihinin doğru olduğunu temin etmek gibi bir görev var” diye konuştu.

HEM AK PARTİ’Yİ HEM CHP’Yİ 2002’YLE VURDU!
Dervişoğlu AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 Kasım genel seçimlerinden örnek vererek, “AK Parti o dönem İzmir’de yüzde 18 oy almıştı. Yüzde 18’in üzerine koymak için İzmir’e ne yapmıştır? AK Parti 24 Haziran’da 2002 yılındaki oy bandına geri dönecektir. Bugün de şayet yüzde 18 alırsa öpsün başına koysun. Bu siyasi parti tablo Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 3. sıradaki adayının seçilemeyeceğini gösteriyor. Binali Yıldırım İzmir’e önem göstersin yoksa 3. sıradaki adayı kazanamıyor. Gelsin biraz çalışsın. Aynı seçimlerde CHP yüzde 29 oy almış. Daha sonra yaşamımıza müdahale gelir diyerek merkez sağ seçmen CHP’den yana oy kullanmış. İYİ Parti kurulduktan sonra CHP’nin de yüzde 30 bandında oturacağını düşünüyorum. Toplam yüzde 48 oluyor. Diğer partiler yüzde 52’yi paylaşacak. İYİ Parti bunun kaçını alır? 20’sini de alır 35’ini de alır” dedi.  

İYİ PARTİ İZMİR’DEN BİRİNCİ PARTİ ÇIKARSA SÜRPRİZ OLMAMALI
Dervişoğlu ayrıca, “İYİ Parti İzmir’de birinci parti de ikinci parti de çıkabilir. İzmirli bize ne kadar teveccüh edecek onu sandıklar açılınca göreceğiz. Bizim sahadan aldığımız işaretler itibariyle birinci parti olmaya çok yakın görünüyoruz. İYİ Parti İzmir’den birinci parti çıkarsa kimse açısından sürpriz olmamalı. Demokrasi güneşinin İzmir’den doğacağına inanıyorum. İzmir tarih boyunca bunu birkaç kez yapmıştır. İkinci turda kim kazanacaksa İzmirli oy kullanma tercihini ona göre şekillendirsin. İzmir gereğini yapsın ve Türkiye’yi ödüllendirsin” ifadelerini kullandı.

 
Kınık'ta çiftçilere büyük destek
 
Selçuk'ta 'Milli Mücadele Yolu' tamamlandı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hacı 7 Haziran 2018 Perşembe 19:34

Terör örgütü ile içli dışlı olan birini ziyaret edenden Cumhurbaşkanı olmazzzz, ince den hiç olmaz , oylar Ak parti ye

Yorumu oyla      9      6  
gürkan 7 Haziran 2018 Perşembe 18:03

Reisçiler kişi bazlı siyaseti bırakın diyor. şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz. HDP'nin 2.tura kalamayacağı da kabak gibi belli iken sürekli HDP demek. Devamlı bir korku pompalaması var. Biz gidersek ülke batar! ulan zaten dolar almış başını gitmiş , daha ne batacak! 1 kg peynir olmuş 40-50 lira, benzin 6 lira, ekmeğin kilosu 8-10 lira olmuş bunlar biz gidersek imam hatipleri kapatacaklar, sarayı yıkacaklar, şunu yapacaklar bilmem ne !

Yorumu oyla      12      5  
REİS 7 Haziran 2018 Perşembe 13:32

sözde ülkücünün lafına bak,2 turda ERDOĞANA kim yenecekse oylar ona verilmeli,peki 2.tura HDP kaldı.diyorsun oylar HDP ye..İYİ parti denen partiye oy verecek olanlar bu sözü iyi irdelesin..

Yorumu oyla      9      8  
deli bekir 7 Haziran 2018 Perşembe 13:22

'İZMİR E ÇAĞRIMDIR;' ERDOĞANI KİM YENECEKSE ONA OY VERSİNLER' benimde size tavsiyem,kişi ile değil ilkeler ile savaşın. kişi bazlı siyaseti bırakın.

Yorumu oyla      11      7  
Gürkan 7 Haziran 2018 Perşembe 12:56

Cumhur ittifakı mı! Yahu bunlar daha düne kadar birbirlerine ağza alınmayacak sözler söyleyenler değil miydi? Böyle ittifak mı olur ? Söylenenleri buraya yazmaya gerek yok, internetten açın bakın ancak yanınızda küçük çocuklar ile beraber bu sözde ittifak liderlerinin konuşmalarını izlemeyin. Ne oldu da o kadar hakaretten sonra ittifak oldu ? Dün Bahçeli Erdoğan ı yargılamaktan bahsediyordu , şimdi adayımız diyor. Dün Bahçeli Erdoğan için kandil yetiştirmesi diyordu , ondan Cumhurbaşkanı olmaz diyordu. Ne oldu da tüm söylediklerini unuttu da Erdoğan'ı desteklemek zorunda kaldı?

Yorumu oyla      13      5  
Semra 7 Haziran 2018 Perşembe 12:46

Dervişoğlu 24 haziranda bu söylediklerini unutma, aslında sende söylediklerine inanmıyorsun, oyumuz Cumhur ittifakına

Yorumu oyla      11      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Doğan Menderes'te tarımı konuştu: İzmir'de daha fazlasını gerçekleştirebiliriz
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan çalışmalarına Menderes'de devam etti.
Necip Nasır'dan Tire mesaisi: Zafer bizim olacak
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, seçim çalışmaları ...
CHP'li Yüksel: Aziz Başkan'la uğraşan duvara toslar!
CHP İzmir eski İl Başkanı Alaattin Yüksel gene seçim olmasına rağmen iktidar ...
 
AK Partili Kaya: Muhalefet, Türkiye'yi geriye götürmek istiyor
24 Haziran seçimleri öncesinde sahadaki çalışmalarını sürdüren AK Parti ...
CHP'li Sındır: AK Parti İzmir’de ciddi oy kaybına uğrayacak
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Çiğli’de Ataşehir seçim bürosu ...
CHP İzmir'den Karabağlar çıkarması
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de ...
 
Erdoğan açıkladı... 2 bakanlık birleştirilecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlerle sahur buluşması gerçekleştirdi. ...
AK Partili Dağ'dan 'anket' çıkışı: Net bir şey var, birinci belli!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçimler için yapılan kamuoyu ...
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Maarem Efe’ diz döver Topuklu Efe’yle
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Maarem Efe’ diz döver Topuklu Efe’yle
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva