HABERLER>POLİTİKA
9 Mart 2018 Cuma - 11:51

İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Alpat: Kadınlarımızın gücü ile...

İYİ Parti Konak İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlara tohumlu kalem dağıttı

İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Alpat: Kadınlarımızın gücü ile...

EGEDESONSÖZ- İzmir Fuar Alanında gerçekleşen etkinliğe İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Şenol Alpat ve partili kadınlar katıldı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında konuşan İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Şenol Alpat, “Gönül bugünle alakalı çok şey söylemek istiyor. Kadınlarımız dünya için, Türkiye için, İzmir için çok önemli. Maalesef şu anki iktidar kadının üzerinde çok sıkıntılı bir süreç yaşatıyor. Gerek tecavüzler olsun gerekse çocuklarımızın yaşadığı sıkıntılar olsun zor bir süreçten geçiyoruz. Çocuk yaşta yavrularımız evlendiriliyor. Çocuklarımız sıkıntı çekiyor ve hak etmedikleri durumları yaşıyorlar. Kadınsız bir dünya düşünülemez. Kadına değerin verilmediği bir iktidar var ve bu iktidar kadınlarımızı hep ikinci plana itmiştir, şuanda hala itiyorlar. Biz buna karşıyız ve bu durum kabul edilemez. Genel başkanımız da bir kadın. Bu nedenle Türkiye kadınlarımızın ne kadar değerli olduğunu genel başkanımız sayesinde anladı. Biz de kadınlarla ilgili üzerimize düşen neyse elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanının da kadın olmasının partiye sağladığı katkılar hakkında konuşan Alpat, “Genel başkanımız kadınların var olduğunu, kendilerine güvenlerinin olduğunu ve kadınlara kadın olduklarını hissettirmiştir. Kadın olmazsa insanın var olmayacağı gündeme gelmiştir. Bu bağlamda genel başkanımız kadınların vazgeçilmez olduğunu özellikle vurgulamaktadır” dedi.

Türkiye’de kadına verilen önemi değerlendiren Başkan Şenol Alpat, “Günümüzde maalesef ki kadına değer verilmiyor. Kadınlarımız itilip, kakılıyor. Kadınların saygınlığının, kendilerine özgüvenlerinin geri gelmesi gerekiyor. Bu nedenle, genel başkanımızın bu özgüveni kadınlarımıza verdiğini söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

İzmir’in kadına çok önem verdiğini belirten Alpat, “ İzmir medeniyetin beşiğidir ve kadınına çok değer verir. İzmir kadınını gerçekten baş tacı yapar ve hiçbir zaman örselemez, aşağılamaz. İzmir, kadın olmadan bir dünya düşünülemeyeceğinin ve huzur bulunamayacağının farkındadır. İzmirli kadın ailesine ve çocuklarına çok düşkündür. İzmir kadına gerçek anlamda kadın olduğunu hissettirir” değerlendirmesinde bulundu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlara tohumlu kalem dağıttıklarını dile getiren İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Şenol Alpat, “Kadınlarımıza dağıttığımız bu hediyeler kurşun kalem görünümünde bir fidan. Fidan umuttur. Umut da Meral Akşener’in olmazsa olmazıdır. Kalemlerin üzerinde yazdığı gibi; ‘Başaracağız. Kadınlarımızın gücü ile aşacağız.’ sözü kadınlara verdiğimiz değeri göstermektedir. Kalemimizin arka kısmında tohumlar var ve bunu saksıya dikiyoruz. Suladığımız zaman belli bir süre sonra bu yeşeriyor ve çiçek açıyor. Yani bir umut doğuyor. Bu umut da genel başkanımız Meral Akşener’in olmazsa olmazıdır. Yeşeren umut Meral Akşener’in Türkiye için bir umududur. O da Türkiye’yi yeşillendirdi ve güçlendirdi. Böylece kadınların değeri ortaya çıktı” dedi.

 
Selçuk'ta 8 Mart sanatla buluştu
 
Gaziemirli kadınlardan '8 Mart' emek sergisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye ile ABD arasında kritik görüşme!
ABD ile Türkiye heyetleri arasındaki görüşmeler, ABD’nin başkenti Washington’da başladı.
İzmir'de 'dosya' gündemi... AK Parti, Kocaoğlu'ndan 7 ilçe için ne talep etti?
Başkan Kocaoğlu’nun kentteki siyasi parti başkanlarına İzmir’in Ankara’da ...
'Perinçek, CHP'den aday olmak istedi'
Habertürk televizyonunda canlı yayına katılan CHP İstanbul Milletvekili ...
 
İYİ Parti İzmir İl Kongresi’nin divan başkanı Aydın olacak
İYİ Parti’nin İzmir’de 10 Mart Cumartesi günü gerçekleşeceği il kongresinde ...
CHP, AK Parti'ye seçim güvenliği dosyası sundu
CHP, seçim güvenliğine yönelik olarak partilerle görüşmeleri sonrasında ...
'Afrin'de en az 200 bin kişi geri dönecek'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şu ana kadar etkisiz hale ...
 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir'de... Başkan Kocaoğlu'na sürpriz ziyaret!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Kılıçdaroğlu'ndan Kuşadası'na 8 Mart çıkarması... Çerçioğlu'na 2019 için açık çek!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen ...
CHP Gaziemir'in kadınlarından anlamlı 8 Mart videosu
CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva