HABERLER>SEÇİM 2015
25 Mart 2014 Salı - 10:42

Hakkı Ülkü'den Ailağa'da iktidar provası!

Hakkı Ülkü ile birlikte 30 Mart yerel seçimlerinin Aliağa’da en iddialı partisi konumuna gelen (DSP) Demokratik Sol Parti iktidar provası yapacak.

Hakkı Ülkü den Ailağa da iktidar provası!

İZMİR - Seçimlerde son haftaya girilirken 26 Mart Çarşamba günü Demokrasi Meydanı’nda, Demokrasi Şöleni düzenleyecek DSP Aliağa gövde gösterisi yapacak. 26 Mart Çarşamba günü Demokrasi Meydanı’nda Saat 16.00’da başlayacak şölende Şevval Sam, Coşkun Sabah ve Ersin Faikzade konserleri olacak.
 


30 MART ALİAĞA’NIN BAYRAMI
7’den 70’e herkesi Demokrasi Şölenine davet eden DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü: “Siyasi partiler, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarıdır. Aynı şekilde de sandık ta demokrasimizin bir parçası olarak hayatımızda hep var olacak. Önümüzdeki Pazar günü de ülkemizin tüm il, ilçe, belde, köy ve mahallelerinde sandığa giderek, demokratik hakkımızı kullanacağız ve temsilciler seçeceğiz.  Yani bir anlamda bu bizim bir bayramımız, şölenimiz. Çünkü Cumhuriyetin kazanımı olarak seçeme hakkı tanınan herkes, dilediği, istediği, beğendiği, gönlünden geçen adaya oy vererek ‘beni yönet’ diyecek. Halk kimin isterse onu başkan seçecek. Bundan daha güzel bir bayram olabilir mi? Herkes bu bayramın coşkusunu, heyecanını, mutluluğunu yaşasın.” dedi.
 
30 MART’TA HALKIMIZLA BİRLİKTE BAYRAĞI DEVRALIYORUZ
Yüzlerce gönüllü ordusu ile sokak sokak kapı kapı dolaşarak projelerini anlattıklarını bazılarının ise kendilerini bu yoldan alıkoymak için çeşitli ayak oyunlarına başvurduğunu ifade eden Hakkı Ülkü; “Biz bu süreçte projelerimizi konuşurken birilerinin tek tek derdi, ya da tek projesi ‘Hakkı Ülkü gelmesin’ oldu. Sanatçıları tehdit ederek gelmesini engellemek, düğün salonunun her partiye verilmesine rağmen bize çeşitli bahaneler gösterilerek verilmemesi, bunlar halkımızın tasvip ettiği konular değil. Halkımız da neyin ne olduğunu, kimin ne olduğunu bildiği için bu tür eylem ve davranışlara zaten prim tanımadı. Biz sadece kendimizi, yaptıklarımızı yapacaklarımızı anlattık. Bizim arkamızda ne yerel, ne de genel iktidar gücü var. Bizim arkamızda karanlık güçler de yok,  bizim arkamızda sadece halk var. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatarak her gün biraz daha büyüdük, güçlendik. Kocaman bir aile olduk. 30 Mart akşamı halkımızla birlikte bayrağı devralıyoruz. “dedi.  
 
HAKKI ÜLKÜ “ALİAĞA’YA ÇAĞ ATLATMAYA GELİYORUM.”
Göreve başlamak için heyecanlandığını 30 Mart’tan itibaren Aliağa’nın yeniden sosyal belediyecilik ile tanışacağını ifade eden Hakkı Ülkü; “İşsiz gençlerimize iş bulma, çevre kirliliği ile etkin mücadele, trafik, ulaşım, otopark sorunu, halkın çekinmeden girip çıktığı bir belediye, mahalleye dönüştürülen köy ve beldelere daha çok hizmet, kadınların ekonomik özgürlüklerine kavuşması, Aliağa’nın sosyal kültürel ve sportif alanda ses getiren bir kent olması önceliklerimiz arasında olacak. Aliağa’yı nasıl köy görünümünden kent görünüme çevirdiysem, bir kez daha Aliağa’ya çağ atlatmaya geliyorum.“ dedi.
 
TÜM HALKIMIZI DEMOKRASİ ŞÖLENİMİZE BEKLİYORUM
26 Mart Çarşamba günü düzenledikleri Demokrasi Şöleni ile iktidar provası yapacaklarını belirten DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü “Çarşamba günü Saat 16.00’da başlayacak olan Demokrasi Şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum. Mitingimiz öncesi de Şevval Sam, Coşkun Sabah ve Ersin Faikzade konserlerimiz de olacak. 26 Mart Aliağa açısından bir milat olacak. 31 Mart’tan itibaren göreceğimiz yeni Aliağa’nın ayak sesleri olacak” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adnan Yılmaz'a 'pastalı' seçim dopingi
30 Mart’a sayılı günler kala seçim temposunu bir an olsun düşürmeyen AK ...
Piriştina’dan Romanlara müjde: Bucaband projesi
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina, Göksu Mahallesi’nde yaşayan ...
Pekdaş’ın Konak planı: Yeni model belediyecilik
İzmir’in kalbi Konak’ta 30 Mart’tan sonra halkın belediyesini kuracaklarını ...
 
Kocaoğlu sevgisi Seferihisar’ı yaktı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu seçim çalışmalarına Seferihisar’da devam etti.
Özterzi: Başkan olursam asgari ücret alacağım
Konak bağımsız belediye başkan adayı Mehmet Şener Özterzi başkan seçilmesi ...
Urla Adayı Uyar’dan Çeşmealtı’nda gövde gösterisi
CHP Urla Belediye Başkan Adayı Sibel Uyar ve meclis üyesi adayları Çeşmealtı ...
 
Arslan'dan gövde gösterisi: Çiğli'nin rotası belli
Yerel seçimlere sayılı günler kala Çiğli’de çalışmalarına hızla devam ...
CHP Çiğli Adayı Arslan: Zafere yürüyoruz
Yerel seçimlere sayılı günler kala Çiğli’de çalışmalarına son sürat devam ...
Kalkan'dan Neşet Ertaş'a vefa sözü
İzmir'in en büyük ilçelerinden biri olan Karabağlar'da seçim çalışmalarını ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva